Кралски работи и клюки - 2

• 67 994
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Детето ще се казва Чарлз ако е момче и Елизабет ако е момиче!  Peace

# 541
  • Между гори и планини
Едуард е малко вероятно, на Кралицата й присяда сигрно като се сети за абдикиралия крал.
Хенри, също - нали вече има един Хари.
Може би Джордж, като бащата на Кралицата, или Филип като Съпргът й.

# 542
  • Майничка
Че какво му е на Чарлз, да вжълти на дедко гащите... Wink

# 543
  • Пловдив
Едуард е малко вероятно, на Кралицата й присяда сигрно като се сети за абдикиралия крал.
Напротив, тя е благодарна. Без него нямаше да бъде кралица. Ти сещаш ли се как се казват децата на сестра и? Е тя щеше да е детето-момиче на брата на краля. Горе-долу никоя.

# 544
  • UK/София

Хайде само да не пълним темата с глупави постинги с предположения за имената!

Това което прави nela_66 е страхотно и искам да й благодаря! Hug

# 545
  • Бургас

Даже е кръстила и един от синовете си Едуард.

# 546
А име ли вероятност ако е момиче името да е Даяна?  Thinking

Съжелявам, че нахлувам така, ама смятам да се запозная и аз с 'кралските работи и клюки'. Hug Hug

# 547
Не мисля,че предположенията за имена са "глупави постове".
С оглед на това ,че самото име се състои от много части и се одобрява както от кралицата така и от съветници занимаващи се с тези въпроси ,е възможно всички посочени имена са верни.

Редактирам се-
Даяна -че защо не и така Hug

# 548
  • в сърцето на един мъж...
Някъде четох, че с оглед на събитията с Даяна, това име не е предвидено изобщо и не биха кръстили детето така. Май пишеше, че категорично им е отказано.

# 549
  • Русе/София
Пуснах и анкета.Залагайте.

# 550
Доколкото си спомням когато се родиха принцесите Беатрис и Южени,имената им ги оповестиха два-три дена след раждането-прави се подбор съобразно традициите .Чудя се до каква степен самите родители определят името newsm78 Според мен в почти никаква Mr. Green

# 551
http://btvnews.bg/svetut/velikobritaniya-v-treskavo-ochakvane-na … alskoto-bebe.html

Тук пише , че ако бебето е момиче ще се казва Александра или Шарлът.

А темата за имената е доста актуална за момента  Peace

Нямам търпение вече Кейт да ражда, така се вълнувам , все едно ми е роднина  Heart Eyes

# 552
  • Бургас
Доколкото си спомням когато се родиха принцесите Беатрис и Южени,имената им ги оповестиха два-три дена след раждането-прави се подбор съобразно традициите .Чудя се до каква степен самите родители определят името newsm78 Според мен в почти никаква Mr. Green

Ако е два-три дни -супер. Добре,че не е като в датския кралски двор,където имената се съобщават на кръщенето. То е около три-четири месеца след раждането.

Ако е момиче може някое от имената да е Даяна. Ако е момче-ще има Чарлз

# 553
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз залагам на Джордж и Виктория.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт