Кралски работи и клюки - 2

• 67 989
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
Всеки път като видя, че в темата е писано си викам 'Аха, родило се е!' и всеки път се разочаровам Mr. Green

Залагам на Джордж и Елизабет /и Виктория, защото няма да откажа да ми е адашка Mr. Green/

# 556
Аз залагам на Джордж и Виктория.

Това ми бе първото, спонтанно залагане......Но после нещо размислих.....И в крайна сметка гласувах за Филип и Елизабет.....Не ме питайте защо....

Всеки път като видя, че в темата е писано си викам 'Аха, родило се е!' и всеки път се разочаровам Mr. Green

Не се разочаровам....защото постоянно ми е отворен и фейса - все щеше да изтече новината там, ако има такава.....

# 557
  • София
Аз заложих на Филип и Виктория. Просто и двете имена ми харесват.  Laughing

Мисля си обаче, че името на бебето е измислено, още преди да бъде заченато.

# 558
  • Бургас
Уилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор -това е цялото име на таткото. Не мисля че ще е Уилям, може едно от имената да е на бащата  на Кейт. Четох,че когато са мислили името за Уилям, Даяна и Чарлз харесали името Оливър, обачееееее нъцки........ Било много вятърничаво за принц  Mr. Green
Гласувах за Елизабет и за Джордж.

# 559
  • срещу двата комина :)))
и аз съм за Филип и Виктория  Peace

# 560
  • Пловдив
Едуард и Елизабет.

# 561
Те май нямат традициите от нашите географски ширини да кръщават бебето с името на дядото, поне не първото му име. Мисля, е Чарлз ще фигурира в цялото име, ама не като първо.
Иначе на мен ми харесва Джордж и Филип за момче и Виктория и Елизабет за момиче!

# 562
Мисля, че първите имената ще са съвсем различни от предложените, но вътре ще фигурират като второ,трето и т.н. горепосочените.

# 563
Васил/ Величка.

# 564
# 565
Представи си да позная! Залози- 99999..... на степен 9999 към едно...
 smile3508

# 566
Аз гласувах за Джордж и Даяна(иска ми се ако е момиче да е Даяна). Така като гледам цялото име на Уилям е възможно и всички да познаем. Mr. Green Mr. Green

# 567

Скрит текст:

Joy

Няма връзка с темата, но се сетих за този виц от темата за вицове:

На интервю за работа:

- Как се казвате?
- Васил.
-  Деца имате ли?
- Да, син Васил и дъщеря Василка!
- Хм, интересно...А домашни любимци?
- Котка Васка!
- М дааа, в такъв случай, за съжаление, не можем да ви наемем за креативен мениджър...

А за името - Пипилота Виктоария Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългото чорапче... или нещо от тоя род със сигурност... и всички ще сме познали!

# 568
  • в сърцето на един мъж...
Моите са Джордж и Виктория Simple Smile

# 569
  • На земята, която е всъщност звезда.
Докато чакаме бебето на Уилям, още едно се задава на хоризонта: братовчедка му Зара Филипс е обявила, че е бременна и очаква да роди около Нова година.

Бъдещите родители:

Общи условия

Активация на акаунт