Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 893
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцата на децата <3
Алекса, добре дошла   bouquet
Без да отварям сайта - измама е. Ако търсиш допълнителни доходи - пиши на лични утре ще ти обясня един начин  Hug

П.П. "МамиТУ" утре си тръгва, сигурно е вече! Юпиииииииии  newsm44

# 91
  • Талант на 2012,2013 г.
Ха, добре си ни дошла, АлексА newsm51

# 92

П.П. "МамиТУ" утре си тръгва, сигурно е вече! Юпиииииииии  newsm44

Ха честито, адашче  Party Сега ще се успокоиш и ще се отдадеш на детето пълноценно.

Чета тука диети спазвате, на фитнес ходите, пък аз стоя отстрани и ви се радвам. Мнооого съм тежка на такива дейности. Ама ЕГН-то вече си взима неговото, та да видим кой кого  Mr. Green
Преди няколко години тръгнах на Пилатес. Бях много доволна. Пък и ми беше приятно. После, обаче момичето, което го водеше замина в чужбина и оттогава само с плановете за спорт си оставам  Tired

# 93
  • при късмета
Марче, ако те изгонят съм първа със заявка да дойдеш в къщи, пу за мен Wink
AлекcA , добре дошла и от мен  bouquet
пак ще ви нагледам, като си прочета приказката

# 94
Мари, честита годишнина!  Hug Още много по толкова години да сте заедно и да се обичате!   bouquet

Росна китка, и аз така нахълтах в темата и... останах. Момичетата тук са прекрасни.  Hug
Добре дошли на новите момичета!  Hug
Ангелче, радвам се за теб.  Hug

# 95
  • Талант на 2012,2013 г.
Певците не ги харесвам, но текста и самата песен ми допаднаха...

http://w.vbox7.com/play:53f9ff2d

# 96
Марѝ, честита годишнина и от мен! Още дълги години да сте заедно ви пожелавам!   bouquet

Добре дошли на новите домакини!   bouquet

# 97
  • София
Добър вечер, момичета.

Много намръзнах днес. След училище 1 час  на занималня с малкия, после 1 час кунгфу. На връщане в 19:45 Петьо поиска кебапчета, отидохме (по пътя ни) до Кауфланд и кебапчета са свършили на предишния човек Стояхме 20 минути на опашката, направо ми се ревеше, взехме кюфтаците, е поне 1 изяде... И като се върнахме не мога да се стопля, пих фервекс, пих ай с мед..., май юе легна да спя... Ама малкия иска сандвичи....

Росна китка, направо ме засрами. Благодаря за поканата, ама утре няма как да дойда у вас, защото в 14:30 ще сме на зъболекар с Петьо, ще му вадят нерв от зъбчето... Peace Наистина прекарахме чудесно.  И аз се гордея, че те познавам. Уютно ми с теб.

Мари, честита годишнина. Да сте живи, здрави, да посрещнете още много пъти заедно годишнина ви.  bouquet

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 23:12 от luss

# 98
  • София
Марче, ако те изгонят съм първа със заявка да дойдеш в къщи, пу за мен Wink
Пу за теб, пу за теб....ама да не ме изгониш и ти...По списък, ти си първа!  Heart Eyes
Лус,ти като не можеш, ние ще вървим на гости...всичко ще изядем. Росна китка, да ни чака, да не иде зян храната, ама ха... Party

# 99
  • при късмета
По прозорците и пердетата има работа за седмица, така че поне тя ти е сигурна.После поне два дни в почивка и хапване, после малкия ще те е хванал да му ходиш по гайдата...
Абе, кажи им у вас да не те плашат с изгонване  Laughing

# 100
Благодаря за гостоприемството!  newsm51

Честита годишнина, Марѝ ! Безкрайно щастие и вечна любов ви желая!
И за мен 29ти януари е специален ден, мъжът ми има рожден ден Simple Smile Тази година прави юбилей, но за жалост е в чужбина и не го празнува. Нищо, като се върне ще го отпразнуваме подобаващо!

♥snow_angel♥ Дъщеря ми се роди миналата година на 26ти януари, в 9ти месец и 4 дни. И моята свекърва дойде първата  седмица да ми помага, защото бях със секцио и отделно, че ми отрязаха единия яйчник, та да ми е по- леко в началото, като и мъжа ми го няма. Ако ти кажа как ми помагаше Grinning Милата спи толкова дълбоко, че почти нищо не може да я събуди, отделно и че хърка адски силно. От първият ден след изписването ни си готвих и чистих сама, а вечер си ставах като малката се будеше постоянно, защото беше объркала деня с нощта. Докато отида да й направя млякото се късаше от рев, а свекърва ми си спеше дълбоко Grinning Grinning Така изкарахме 1 седмица, тъй като и майка ми си пусна отпуска след това за една седмица и тогава вече успях да си почина. Свекърва ми не е лоша, радвам се за което. Преди да се вземем с мъжа ми, той ми беше само приятел и един ден беше извикал майка си с нас на кафе. Тя много ме харесала тогава и му казвала, че ще сме прекрасна двойка. А той тогава ме харесваше, но аз тъкмо се разделях с бившия си приятел и не го приех на сериозно. Настоящата ми свекърва започна да ми се обажда за кафета, излизахме, бяхме неразделни, после и сестра му си дойде в града след дълго отсъствие. И с нея станахме близки. Общо взето те ни сватосаха и едва ли не, избрах мъжа си по роднините му  Laughing . Преди сватбата ходихме трите на фитнес, кой като нас - свекърва, зълва и снаха хахахаха... В крайна сметка след като се оженихме с любимия ми видях и хубавите и лошите им страни, оказа се, че са доста трудни характерите им и често се сърдят за глупости. Вече не сме толкова често заедно, но поне се уважаваме и най- важното- че не се бъркат във отношенията между нас двамата. Дано и вие да се разбирате, апък и малко помощ не ти е излишна, ако наистина помага де Simple Smile

# 101
  • София
По прозорците и пердетата има работа за седмица, така че поне тя ти е сигурна.После поне два дни в почивка и хапване, после малкия ще те е хванал да му ходиш по гайдата...
Абе, кажи им у вас да не те плашат с изгонване  Laughing
Ха-ха, идвам.... Така ще си махна лошите мисли от главата, ай, доскоро. Hug Simple Smile
Това за свекървите, нещо не го разбирам. Сигурно, защото и аз такава ще бъда, а и нищо лошо не съм видяла от тях. Те също са майки, също деца имат...Интересното е, че "мъжка майка" това си граничи с диагноза. Може би повече търпение, такт,...ами не зная. Аз си ги обичах и двете, но сме живяли винаги сами... отделно...може би затова си и пиехме заедно кафето.  За мен си беше удоволствие, най-вече с първата ми свекърва. Когато почина първият ми съпруг, след много години отидох да ѝ разкажа, че имам връзка отново. Тя ме прегърна и ми каза, че знае от много време...пожела ми всичко най-хубаво и, че се радва от цялото си сърце.  Светла ѝ памет.  Аз наистина я обичах и все още ми липсва като човек. Но, продължих връзка със зълва ми, тя ми е приятелка, познава се с сегашният ми мъж, излизали сме заедно...на вечеря сме били.. Но...разни хора.
Крайно време е да си легна вече.  Heart Eyes

# 102
  • Талант на 2012,2013 г.

Hug Heart Eyes Flutter

Ние отиваме на превръзка. Стискайте палци. Мъжът ми е диабетик и при него раните зарастват бавно...

Иначе ви пожелавам един хубав и ползотворен ден. Hug Heart Eyes

# 103
Добър ден!
Имам усещането, че не съм си лягала  ooooh! На малкото му никнат кътници и освен тях го боля и коремче явно. "Спах" с двете деца на едно легло 1.50. А аз съм снажна булка ... За да ме заобиколиш кола под наем ти трябва. И прескока не е лесен, че съм 1.70. Високо трябва да се скача.  Laughing И сега ме боли кръста, освен че ми се спи. О... и сополите му тръгнаха.
ма14, ако миеш прозорци у нас ела!!! Разтягането и чекненето на високо ми е забранен приоритет за още известно време. Червен килим ще ти постеля на посрещане  Laughing
 wavey на другите нови, като мен.
Свекървите ... аз също уважавам и обичам моята. Вярно тя не е човек, който ще дойде да си легне при нас  Laughing
Марѝ fingerscrossed

# 104
Добро да е и от мен!  newsm03

Марѝ стискам, стискам дано всичко да е ок.  Hug Heart Eyes

Лус, това "утре" го казах образно, когато можеш,разбира се. Просто си като хапче срещу лошо настроение. Горкичкият Петьо Hug

Марче, идвайте, няма проблем Grinning

Добре дошла, AлекcA .

Нещо- ми-се-губи-Славка70?
Малей, вечер като се разпишете не мога да ви изчета, аз като се навечерям като за световно и едва се дотъркалвам до спалнята...
И аз моята свекърва нямам проблеми, със зълва ми сме по- близки отколкото с родната ми сестра, но това ми е дълга и все още болна тема...
Хубав  ден!

Общи условия

Активация на акаунт