Без да отварям сайта - измама е. Ако търсиш допълнителни доходи - пиши на лични утре ще ти обясня един начин

П.П. "МамиТУ" утре си тръгва, сигурно е вече! Юпиииииииии

Сега ще се успокоиш и ще се отдадеш на детето пълноценно.
Наистина прекарахме чудесно. И аз се гордея, че те познавам. Уютно ми с теб.

Тази година прави юбилей, но за жалост е в чужбина и не го празнува. Нищо, като се върне ще го отпразнуваме подобаващо!
Милата спи толкова дълбоко, че почти нищо не може да я събуди, отделно и че хърка адски силно. От първият ден след изписването ни си готвих и чистих сама, а вечер си ставах като малката се будеше постоянно, защото беше объркала деня с нощта. Докато отида да й направя млякото се късаше от рев, а свекърва ми си спеше дълбоко
Така изкарахме 1 седмица, тъй като и майка ми си пусна отпуска след това за една седмица и тогава вече успях да си почина. Свекърва ми не е лоша, радвам се за което. Преди да се вземем с мъжа ми, той ми беше само приятел и един ден беше извикал майка си с нас на кафе. Тя много ме харесала тогава и му казвала, че ще сме прекрасна двойка. А той тогава ме харесваше, но аз тъкмо се разделях с бившия си приятел и не го приех на сериозно. Настоящата ми свекърва започна да ми се обажда за кафета, излизахме, бяхме неразделни, после и сестра му си дойде в града след дълго отсъствие. И с нея станахме близки. Общо взето те ни сватосаха и едва ли не, избрах мъжа си по роднините му

На малкото му никнат кътници и освен тях го боля и коремче явно. "Спах" с двете деца на едно легло 1.50. А аз съм снажна булка ... За да ме заобиколиш кола под наем ти трябва. И прескока не е лесен, че съм 1.70. Високо трябва да се скача.
на другите нови, като мен.

Препоръчани теми