Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 893
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Fort Worth, TX
Чети и се образовай.Аз вече 1 година се чудя. ooooh!Дето се вика-Хем ми се иска, хем не ми стиска.Лекси ми е под нноса.Там пекат всеки ден хляб и то 5-6 различни чешита.То франзели, то погачи, то пидета, то какво ли не.Мен най ме блазни заради месенето на тестото, че ме мързи да меся нещо в последно време.

# 121
Креми, аз още преди година исках да взема, ама ММ беше против. И аз заради месенето се изкушавам, а и приятелка сподели, че си прави сладката в машинката. Това също много ме изкушава. И пресен, топъл козунак! мммм  Grinning

# 122
Коконче, да ти е жив и здрав половинът и скоро да се сбъдне мечтата ви!  Hug

Мари,  fingerscrossed

Rali, и аз умувам за хлебопекарна, но засега само с това си оставам. Мисля си и за една хубава сокоизстисквачка, че ще ми трябва и покрай беба, но и нея не мога да я измисля.  newsm78

# 123
  • планетата Земя
Мари,дано утре лекарят да ви поднесе добри новини

# 124
  • UK
Благодаря ви момичета    bouquet Hug
Рали, ние имаме вече 3-та година хлебопекарна Crazy Сестра ми, даже си забъркваше сладко  нейната, обаче да знаеш че там става по-скоро като конфитюр Mr. Green
МАРИ стискам палци за хубави резултати утре да чуете Praynig

# 125
  • Талант на 2012,2013 г.
Не мисля. Още при предишните операции казаха, че туморът е злокачествен. въпросът е как да продължим от тук нататък.

И как ще зарастне тази рана, която тече... Thinking

# 126
  • София
Добър вечер красотни домакини!  Hug
Аз сутрин не съм много адекватна,но ми е приятно , че ме черпите кафе и френски кроасани. Не, че не ги ям всяка сутрин, ама ми е приятно и виртуално. Купувам ги замразени, оригинални и ги изпичам, удоволствие са. Вечер ми идват настроението за работа, за мисли....Да дам рапорт за днес: прозорци минати, ама по леко, прахосмук....и разни подобни безобразни, после бях на пазар, пих едно кафе за разкош, изпуших 100 цигари по улицата точно като циганка и се прибрах по тъмно. Говорите си за хлебопекарна, нямам, а дали искам да имам не зная. Аз меся на ръка всичко, уморително си е, ако правя козунаци...ама обичам, амммммм. А, и една плънка му правя....чудо е.
Тези, които са от Пловдив да се пазят, че има грип, обявиха го по телевизията. Гадно.
Мари, докторите ще ти кажат , какво следва...дано да е по-леко. Ще стискам палци, да не е голямата злина, а по-малката.
Рапорт даден! Цунки, Марчето  Simple Smile

# 127
  • Fort Worth, TX
Добре че е темата, та да разбера, че сме пред грипна епидемия. ooooh!

# 128
  • София
Здравейте, момичета.

Днес аз нещо съвсем "увиснах". От няколко дни са ми увеличени много лимфните възли по гърлото - от основата, та чак до ушите. Боли ме да гълтам (обаче с болка си похапвам добре Mr. Green Mr. Green Mr. Green). Днес имам голяма слабост, нямам сила, дори и имам температура - 37,8. Дано да не е нещо ... имам си сливици... Аз не съм ходила на лекар от 6-на години. На 33 са ми казали, че имам начална стадия на коксартроза, и преди година са ми махнали вътрешни хем**иди.
Може би време е да отида намина при гинеколог, мамолог, да видя защо толкова ме боли гръбнака, защо единия крак ми е по-къс от гругия, защо не чувам вече добре... и още мноооого неща...
Май просто одъртях... Така се чуствам днес...

При зъболекаря мина добре, много се притеснява момчето ми, ухапа на 2 пъти зъболекаря, защото той държеше пръста си - за да не затвори устата малкия... Извади нерва и запълни каналчето. Във вторник сме за пломба...

# 129
Мари, стискам палци!
Лус, горкия Петьо, от сега по зъболекари  Confused
Аз хлебопекарна нямам, не ща и да имам. Купим ли си такова нещо, със сигурност няма да можем да се разминаваме с мъжа ми  Animal Pig
П.П. Цяла вечер нямам форум, при вас как е?

# 130
  • София

П.П. Цяла вечер нямам форум, при вас как е?
Много трудно  и бавно / засякох, за около 1 мин време/ ми се отварят страниците. Обадих се на доставчика и се оплаках. Рестартираха му нещо и май тръгна. На Vivacom съм, но ако продължават така, ще ги сменя.  #Cussing out Прегризах въжето от яд.

# 131
  • Талант на 2012,2013 г.
 И при мен така.

И няма заспиване... ooooh!

# 132
Хайде нощни птици на лавацата и кроасаните, добро утро! Hug

Коконче, на патерица - да ти е жив и здрав коконът и от сърце ви желая малко коконче Heart Eyes

Мари, на свекър ми ракът също беше злокачествен , докторите дори не смееха да дават прогнози. А преди операцията се молехме да го изкарат жив защото му махнаха цялото дебело черво. След операцията беше много трудно и пак докторите казваха, че не са големи надеждите, даже никакви, защото все пак става дума за възрастен човек... А бе, не ща да си спомням какви мъки бяха. Но ето вече седем години е сред нас. Да ни е здрав. Няма да се отчайваш. Мисля ви и се моля Praynig
Лус тази температура е гадна, отивай на док.

Е, стига с болести, макар, че от вчера мен мускулите ме болят все едно не излизам от фитнеса, а аз не знам къде е Joy и главата ми тежи. Ама ще ми мине. Даже и знам кога измръзнах - в неделя се стягах да не ми е студено докато ММ измете снега от колата... И я мете все едно на изложение ще я кара... ooooh! А аз се спуках да треперя...
Относно хлебопекарните и аз имам - доволна съм защото ми е малка кухнята и нямам място за месене. Обаче откак я имам вече с чиста съвест  не пазя линия, а окръжност.

# 133
  • при късмета
Добро утро,
Рoсна kитка , благодаря за закуската
Марче, аз вчера само тук влизах с триста зора и още някой се беше оплакал, че трудно отваря, може да не е от доставчика.Твоите прозорци си изми, налииии Mr. Green
Марѝ Hug
luss, гълтай фервекси, булоьни и топли течности, аз се опитвам да се разболея от седмица и не се давам, ако вдигнеш Т, марш на доктор.Днес мисля да направя Бьоф Строганов по твойта рецепта, та отивам за месо
Усмихнат ден момичета

# 134
Добро утро!
Пропуснала съм на Коконето рожденика - да е здрав и дано подаръкът му за следващият рожден ден да е най-голямата ви мечта.
Аз кафето го изпих. Предпочитам да отмина закуската, че вече трудно ме побират дънките  Mr. Green
Отбивам атаките на мъжа ми за купуване на хлебопекарна.И без това откакто съм си вкъщи се храним повече от необходимото  Mr. Green Сега остава да почна да въртя пити и тутманици и съвсем ще я втасаме.
Идва гадният грип - пазете се, а болните да вземат мерки овреме, че да не става по-лошо.
Мари, вярвам, че ще е малкия дявол  Praynig
Днес ми е ден за гладене  Tired Ама няма как.

Общи условия

Активация на акаунт