Домакини - първи сезон / четвърти епизод

• 27 364
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцата на децата <3
Момичета, въпроса с мобилните оператори ми е слабост  Mr. Green Нали съм "една от тях"  Laughing
В Глобул нещата стоят по следния начин - цената на апаратчето при преподписване на договор се определя на базата на сметките, които сте плащали в течение на предходния договор. Т.е. ако таксата ти е 30 лева и плащаш 30-35 лева средно се водиш най-ниско ниво клиент, защото плащаш само такса. НО ако таксата ти е 5 лева и плащаш 30-35 лева вече си високо ниво клиент, защото плащаш сметка 400% над таксата си. При най-ниското ниво апаратчетата са най-скъпи. Ако взимате на лизинг, обаче, няма значение каква категория сте, най-скъпо излиза така. Какъв е начина да не ви излъжат? Звъните в кол центъра! Там разговорите се записват и не могат да ви излъжат!!!! Иначе във всеки офис ще ви лъжат нещо различно!

# 646
  • София
Не знам, момичета.
23 си е дошъл, детето няма да празнува, само ще заведе 3-ма приятели на кино+почерпка, затова иска подарък за 15-годишнина - този телефон... отказах я от айфона(слава Богу), че бая скъпичек...

# 647
Благодаря ви, момичета! Черпя ви от нашата торта!  Wink

# 648
  • Талант на 2012,2013 г.
Значи Мини и Мики маус и патока са за мен.

Останалото да си го делят. Mr. Green hahaha Joy

Прекрасна тортичка... newsm10

# 649
  • Fort Worth, TX
Живо и здраво да ти е момчето, Куин. Hug Hug

# 650
  • Fort Worth, TX
Цитат
Иначе във всеки офис ще ви лъжат нещо различно
Царе са, царе.Така мажат и лъжат, че не е истина.Някои от тях са направо за затвор.Толкова безскрупулни и толкова нагли има м/у тях.Направо са за Витиз.Не знам как някои от тях спят спокойно нощем.Видят ли някой по наивен и неразбиращ , докато не му закачат да плаща нещо на врата не го пускат да си тръгне.Чичо ми е стар ерген на 56 г.Не знам какво са го омтоавали в офис на Глобул , но е факт, че плаща 3 различни сметки и за капак флашка при положение, че няма никакъв компютър.Пробутали му флашката и му казали да си купи компютър.Тва като го разбрах направо побеснях.Така му бяха и пробутали един домашен телефон. ooooh! ooooh!

# 651
  • в сърцата на децата <3
Куини, прекрасна тортичка и още по-прекрасен рожденик! Да ти е жив и здрав, много да те радва и да порастне най-прекрасния син!

# 652
  • София
Останалото да си го делят. Mr. Green hahaha Joy
И ще си го разделим, такава хубава торта, няма да и простим! Честит празник Куини!   bouquet Много здраве, да те радва, да е щастлив!
Минавам диагонал, защото не ми е добре....не, не е грип...омръзна ми да живея с болка. Сълзите са ми в очите.
Скарлет и на теб, добра дошла. Много сме!

# 653
  • в сърцата на децата <3
Креми, идея си нямаш какъв е психологическия тормоз върху служителите от страна на ръководството!!! Накрая или ставаш безскрупулен или напускаш или отиваш в психото... По тази причина аз излязох в болничен като разбрах, че съм бременна. Толкова колежки направиха спонтанен аборт от напрежение и стрес... Ужас е направо, ужас!!! Идва ти шефа, застава ти на главата и ти казва - следващия клиент трябва да си тръгне с договор за домашен телефон или от утре няма нужда да идваш на работа!

# 654
  • Fort Worth, TX
Предполагам, че е така, но не е честно.Аз такава работа не мога да работя.Това си един вид узаконено изнудване.Чичо ако знаеш каква добра душа е, а за мен те се подиграха с него.

# 655
  • Талант на 2012,2013 г.
Ангелче...

Е, този гадняр дали ще изкупува грехове?

За погубените животи на дечицата неродени или...?!? smile3512

# 656
  • в сърцата на децата <3
Нали сте чели "Приказка за стълбицата" на Смирненски? Е, точно така е - докато гледаш от долу виждаш нещата по един начин, когато се изкачиш на върха... "Аз съм принц по рождение и князете са мои братя..." На никой не му пука, че не почиваш по 10-12 часа, че не можеш да спиш от напрежение, че отпуска не си взимал от години... Важното е да стигнеш таргета на фирмата, защото изостанеш ли дърпаш назад и колегите. И освен, че няма да вземеш почти никакви пари в края на месеца, може и да останеш без работа - без предупреждение, без нищо.
Лошото е, че понякога става както в случая на Креми - идва добър човечец, който е ясно, че можеш да хлъзнеш по най-елементарния начин. И от теб зависи - или той плаща по 5 лева повече за нещо, което няма да ползва или ти оставаш на улицата с все кредити, бебета и пр...
Горда съм от факта, че поне аз имам пъти повече доволни клиенти, отколкото недоволни. И когато съм била изправена до стената и е трябвало да направя нещо, което би било в ущърб на клиента, после съм намирала начин да го издиря и да му анулирам договора ако е размислил... Добре, че не са ме усетили, че щях да си търся друга работа без време...

# 657
  • UK
Куини, тортата е страхотна  Hug   bouquet Мари Hug изяла Микимаусите  hahahaами, аз Crazy  вземам тортичката им тогаз  Joy
Ангелче Hug аз не съм искала нищо лошо да казвам за колегите ти, ама просто така тръгна приказката Rolling Eyes
Да ви кажа няма такъв късметлия кат мен днес ooooh! Реших да приготвя сирене по шопски в гювече и хубу  chef сложих аз да се пече ииии отивам да си чета книжка ииии чувам ooooh! аз от хола, по-скоро първо надуших един дим newsm78 а тоооо гювечето кипи  #Cussing out Махнах му капака и го оставих спокойна, по едно време пак кипи нещо си ooooh! Отивам пак на газ другото кипи пък са  #Cussing out Еееее фурната ми стана мама си джас ooooh! Joy
Как да е, да не е капо, реших да правя един сладкиш с компот, разбърках основата и реших с целия си акъл Rolling Eyes да я сложа да се пече във форма с подвижно дъно Crossing Arms Ко гледах, мерих прайх  Thinking уж я застопорих. Отварям капака на фурната , а при мен тя е вградена и е на 2 етаж така да се каже, та отварям аз капака на фурната и как я хванах пустата му форна Thinking ooooh! ма кат излезе геврека на съда hahaha па кат не мога удържа формата, hahahaта кат се изля ooooh! туй ми ти чудо връз капака и между него Joy та кат потече там на сгъвката на капака на фурната и надолу Whistling като спагети по цееееелия шкаф ooooh!
Малеййййй идеше ми да са гръмна #2gunfire Мъжа, тъкмо са завърна, кат ма видя  hahaha кви съм ги накъдрила, та кат прихна да се смее Joy

# 658
  • в сърцата на децата <3
Коконче, ти си истинска фурия в кухнята днес  Hug Няма нищо де, случва се  Peace Hug Важното е, че си имала желанието да свършиш толкова хубава работа!
А за колегите - не съм се засегнала, точно така е. Но за съжаление медала има две страни

# 659
Всичките оператори са.... Sick И не само те, гледайте какво става с енергоразпределителните дружества, и т. н., и т.н.........Всеки си прави каквото си иска, а народа кучета го яли  Confused
Коконче, верно си била голям вихър днес  Grinning
QueenBee, благодарско за почерпката  Hug
Момичета, ще правите ли нещо специално за Свети Валентин? Ние не го празнуваме като Ден на  влюбените, но имаме годишнина с моя мъж и си го отбелязваме всяка година. Подаръците си ги избираме и купуваме предварително, за да няма изненади. Не е особено романтично, но пък си е празник, така че защо да се лишаваме от подаръци, нали така  Wink

Общи условия

Активация на акаунт