Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 20

• 48 313
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 165
да , разбира се , ходих на дерматолог, назначи лечение... нищо не очаквам, просто искам да знам други с какво са се лекували. Утре ще се консултирам и с гинеколога си. Мерси  Peace

# 166
Това което мога да те посъветвам е да почнеш веднага с лекарствата,което сигурно си направила,защото бая време мина от първите симптоми и студени компреси на мястото(това знам че правеше тя когато я сърбеше много).Каквито и да ги дрънкам сега нищо по конкретно няма да кажа.Дано се появи някой който е имал такъв проблем да сподели.Не се притеснявай лекарствата не вредят на бебето,до около седмица всичко ще е наред. Hug

# 167
  • София !
Много благодаря за пожеланията   bouquet
Гледам да не мисля толкова за бременността , ама идват си ми такива мисли просто не мога да ги изгоня  Confused Ще се оправия , аз съм така по чувствителна и някак приемам нещата по странен начин ... Благодаря за подкрепата все пак  Hug

На всички който им предстой великия момент - УСПЕХ   bouquet

# 168
някоя от вас пила ли е Невробекс?- витамини от група В

# 169
Здравей те,в  32-а седмица съм и тази вечер открих нещо като кръв но не точно,по скоро кафеникаво  слузесто нещо на бельото си.....не съм на ясно какво е.На някоя случвало  ли се е ?

# 170
  • Бургас
Здравей те,в  32-а седмица съм и тази вечер открих нещо като кръв но не точно,по скоро кафеникаво  слузесто нещо на бельото си.....не съм на ясно какво е.На някоя случвало  ли се е ?
Може да е нещо безобидно, но може и да е сериозно.
Аз толкова съм си патила от зацапвания и кръвотечения разни по време и на двете бременности, че всеки път, в който видя нещо такова, тичам на лекар. Най-добре е и ти така да направиш. На прегледа ще се прецени от какво е, трябва ли и какви мерки евентуално трябва да се вземат.
Успех, дано всичко е ок  Hug

# 171
Дива77 писах на племеницата и тя ми отговори че е взимала Зовиракс таблетки,мазала се също със Зовиракс крем и някакъв друг за чието име не се сети,но каза че по принцип е за изгаряния.Редувала е двата крема през 3 часа.Невробекса са си витамини няма място за притеснение.Тоя гадняр Зостера напада нервите за това ти ги е изписал,ама ти сигурно го знаеш вече това де. Peace
Dari1990 случвало ми се е и на мен,след като сме имали полов контакт с мъжът ми.При мен не последва раждане,но не се знае.Освен кафеникавото,да усещаш контракции пък било то и безболезнени?Ако всичко друго е наред почивай усилено тази вечер и утре при АГ-то.

# 172
Дари, ако имаш контракции, бягай в спешното да те видят. Може да е паднала тапата.

# 173
Бибито , благодаря! аз се мажа с ацикловир, което е същото като Зовиракс. Тая вечер говорих с дерматолога, той днес явно е чел, консултирал и ми каза че навсякъде пише: Опасност за бебето няма! Падна ми камък момичета! Дано е прав и по-бързо да ми минават тия болки чее  ooooh!
Дари ако е паднала тапата- Успех!

# 174
здравйте момичета,
аз съм в 6-тата седмица и имам целодневно гадене, направо е ужасно, нищо не мога да ям , само като си помисля за храна и се почва. Чувствам си тялото като асансьор , постоянно ми се гади , стига до гърлото и айде пак надолу. На някой да му е било така и да каже колко горе-долу продължава ? Аз съм така от 4-ри дена.

# 175
  • София !
здравйте момичета,
аз съм в 6-тата седмица и имам целодневно гадене, направо е ужасно, нищо не мога да ям , само като си помисля за храна и се почва. Чувствам си тялото като асансьор , постоянно ми се гади , стига до гърлото и айде пак надолу. На някой да му е било така и да каже колко горе-долу продължава ? Аз съм така от 4-ри дена.

Не искам да те плаша , но аз като забременях от 7г.с. до началото на 4тия месец  се скъсах да повръщам , по 20 пъти на ден , не задържах нищо в мене лежах в болница на системи да не се обезводня абе ужас  ooooh! Ама при всеки е индивидуално , консултирай се с АГ да ти дадат нещо , аз например пих деган ( който не ми помогна особено ) , ама всеки организъм е различен  Peace

# 176
мерси bunny , аз не повръщам толкова много , но малко ми улекна честно казано, като знам че и на още някой му се е случвало  Simple Smile , надявам се да не е прозвучало гадно , но се чудя за какво да мисля че да ми минава по-бързо времето и да не усещам гаденето. Лека бременност момичета Simple Smile

# 177
Деси при всеки е индивидуално,при мен например продължи само 2 седмици,дано да си късметлийка като мен.С близначките не бях яла и пила(в смисъл  Sick ) два дена и ми пуснаха системи,следващият ден бях като нова.Консултирай се с АГ за всеки случай,защото повръщането може да доведе до сериозни проблеми.И не на някой ми на по-голям процент бременни им се случва в първия триместър,ако това те успокоява по някъкав начин. Heart Eyes

# 178
мен ме метна във втория месец- гадене, без повръщане. Всички вкусове ми се изкривиха, от всичко ми се гадеше, нон стоп. Гледах да хрупам солети, някакви такива неща, да се убива гаденето. След 3-4 седмици започна и повръщането- рядко се случваше, но доста драматично  ooooh!. Като влязох в петия месец- отмина гаденето, остана повръщането. И по средата на месеца и повръщането спря.
Но при всеки е индивидуално, около мен има момичета до раждането повръщат. Но има хора така повръщат че се обезводняват и влизат в болница... така че може и много по-гадно да е. Дано ти отмине по бързо. Съвет от мен- гледай да правиш нещо постоянно, да се концентрираш в работа или нещо интересно. Забелязах че събота и неделя като съм вкъщи и бездействам най ми е лошо.

# 179
благодаря ви момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт