Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 20

• 48 315
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 180
Много е индивидуално наистина, Аз нито веднъж не почувствах подобно неразположение, дори апетита не ми се засили и сега съм така, и киселини нямах грам  Praynig дано и раждането мине така леко  Praynig Praynig Чувала съм, че мамите които чакат момченца не повръщат и не им се гади, незнам до колко е вярно, при мен е така  Peace

# 181
  • Северозапада
Много е индивидуално наистина, Аз нито веднъж не почувствах подобно неразположение, дори апетита не ми се засили и сега съм така, и киселини нямах грам  Praynig дано и раждането мине така леко  Praynig Praynig Чувала съм, че мамите които чакат момченца не повръщат и не им се гади, незнам до колко е вярно, при мен е така  Peace
И аз съм така, но чакаме девойка  Wink Всичко е много индивидуално

# 182
мале хора като гледам аз колко съм в началото , има още толкова много до октомври, чак си мисля на моменти , че няма да се справя , някаква паника ме обхваща , сигурно звучи много тъпо ама ... струва ми се цяла вечност, може би защото ми е първа бременност  Sad

# 183
  • Северозапада
не можеш да си представиш колко бързо минава времето  Rolling Eyes няма за какво да се тревожиш, радвай се на бременността си

# 184
мерси ама като все нямам търпение  smile3511. сега най-бързам да разбера какво ще е бебето, а има още многоооо време  Rolling Eyes

# 185
Повярвай ми до девети месец ужасно бързо ще ти мине времето. Последните дни вече до събитието почват да се овиждат както съм аз в момента  Tired

# 186
И при мен нямаше никакво гадене, повръщала съм общо 3 пъти за цялата бременност.Не ми се увеличи апетита, хапвах малко повече заради беб, но качих само 8 кг., а киселини имах съвсем в края. Толкова бързо минаха тези 9 месеца, че бяха като сън - прекрасен сън. Сега не се усетих колко бързо минаха тези 4 месеца откакто родих....сякаш вчера ме приеха в болницата.

# 187
оо и на мен ми беше омръзнало ,многоооо. Случвало се е да се разплаквам от гадно, че вместо да се нарадвам на бременност аз лежа вкъщи и се мъча да повърна. И то защото още нито усещаш бебето, нито си личи... абе направо забравяш за бебето и мислиш по цял ден как да се облекчиш, какво да я ядеш, като нищо не ти се яде, а всички около теб мърморят че тряяяяяяябва да се храниш!!!  Crossing Arms Направо имаш чувството че малко бацилче в теб  Grinning
Но после всичко се оправя и си идва на мястото, и се забравя, така че стискай зъбки малко остана  Simple Smile

# 188
То сега бързаш да разбереш момче ли е момиче ли,после ще бързаш да го видиш на кой прилича,накрая пък тия работи няма да те вълнуват щото няма да имаш търпение да родиш и да се отървеш вече..Един път като родиш и се почнат колики,хранения,зъби,разни настинки и една камара други грижи пък ще си мечтаеш да се върне времето когато си била бременна Mr. Green Наслаждавай си се на бременността,глези се и остави другите да те глезят,че после няма да имаш толкова свободно време.Лека и безпроблемна бременност Hug

# 189
оо и на мен ми беше омръзнало ,многоооо. Случвало се е да се разплаквам от гадно, че вместо да се нарадвам на бременност аз лежа вкъщи и се мъча да повърна. И то защото още нито усещаш бебето, нито си личи... абе направо забравяш за бебето и мислиш по цял ден как да се облекчиш, какво да я ядеш, като нищо не ти се яде, а всички около теб мърморят че тряяяяяяябва да се храниш!!!  Crossing Arms Направо имаш чувството че малко бацилче в теб  Grinning
Но после всичко се оправя и си идва на мястото, и се забравя, така че стискай зъбки малко остана  Simple Smile

точно така се чувствам, даже на моменти си мисля че съм болна от нещо и за това ми се гади, то като не си личи още и се чудиш какво става

# 190
Бибито е абсолютно права! Сега за нищо др. нямам време, а тия колики.....ми разказват играта. Храненето също е някакво предизвикателство и .... Бременността ми беше безгрижна и хубава. Сега ми е още по-хубаво с бебчо, но вече безгрижието е мираж!!!

# 191
мале хора като гледам аз колко съм в началото , има още толкова много до октомври, чак си мисля на моменти , че няма да се справя , някаква паника ме обхваща , сигурно звучи много тъпо ама ... струва ми се цяла вечност, може би защото ми е първа бременност  Sad

Деси, в началото е така, докато осъзнаеш какво - що, после е по-лесно Simple Smile, но наистина , опитай по-скоро да се отпуснеш и да се наслаждаваш на бременността, защото после няма Laughing !
Аз родих момченце, започна да ми се гади и да повръщам в края на 3ти месец, та почти до края на 7м. така си бях. И се радвайте, че ви е лошо сега, когато нямате кореми, много по-трудно се повръща с корем и бебе, което рита вътре Joy .

Бибито е 1000% права! Наистина в един момент ти идва да върне времето назад и да имаш само един корем "грижа" Laughing .

# 192
  • София !
мале хора като гледам аз колко съм в началото , има още толкова много до октомври, чак си мисля на моменти , че няма да се справя , някаква паника ме обхваща , сигурно звучи много тъпо ама ... струва ми се цяла вечност, може би защото ми е първа бременност  Sad

Мила  знам колко е гадно това както писах и по напред повръщах по 20 пъти на ден , не задържах нищо в себе си .. Както е споменала и дива77 - Всички около мен само ми викат : Айде храни се , не знам си кво си  Crossing Arms ( какво да се храня то аз вода да пинех и ходех да я върна  ooooh! ) Все ми викаха до 3тия месец било това , и аз само се молех да мине и 3тия месец та да ми олекне и в интерес на истината така стана от началото на 4тия месец спря гадене/повръщане  Simple Smile А пък да не говориме че мен тия повръщащите дни ми бяха точно лятото с тия 25-30 градуса , то повръщаш то жега , то ад под небето  ooooh!  Laughing И така всичко мина , после пък ме налегна един апетит  Mr. Green и така .. Мисълта ми е радвай се на бременността още по - малко ти е първа , сега ще изживееш толкова хубави моменти , ще тръпнеш до всеки следващ преглед  Heart Eyes Аз сега като родих , и като се сетя за бременността ми става мъчно , като се сетя първия преглед , ходиш да чуеш сърчице , после тръпнеш до всеки следващ , първите движения на бебето абе велики чувства са си  Heart Eyes Някак първата бременност си е първа , после вече 2рата си мисля че ще ми е по различно , защото сега при най малкото нещо веднага търсиш да питаш нормално ли е и т.н.  Simple Smile , а после с 2ра вече си наясно с нещата и може би няма да е така ( така мисля де , живи и здрави ако имаме 2ро детенце ще разбера ) . Ох , изписах се  Mr. Green Послушай ме и се радвай на бременността си !!! Успех   bouquet

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 17:20 от bunny : )

# 193
Благодаря ви за бързите отговори.Снощи ходих на лекар всичко е наред,но трябва да си почивам повече.край с работата.Предписаха ми хапчета и казаха,че няма нищо притеснително.А като започнат контракцийте,на колко минути трябва да са,че да тръгна за болницата?Знам,че при първескините разкритието става по бавно?????? Simple Smile

# 194
Искрено благодаря на всички , вдъхнахте ми сила и надежда  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт