Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 20

• 47 116
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 960
  • гр.София
Здравейте момичета   bouquet
Искам да попитам запознатите може ли да се пие пробиотик в ранна бременност?Или е препоръчително да се приема само ФК?

# 961
Пробиотикът подпомага чревната флора. Ако го приемаш от естествен източник (кисело мляко, кефир), не виждам причини да спираш.

# 962
Според мен се посъветвай с АГ-то си , не разчитай на отговорите тук. Аз съм против всякакви химии по време на бременност (включая витамините за бременни) .  Peace

# 963
  • гр.София
Освен от киселото мляко,ги пия и под формата на таблетки от около 3 месеца,заради едно лечение с антибиотици и съм адски доволна как ми действат,наистина има разлика как се чувствам сега и преди да започна да ги пия,тъй като имунната ми с-ма беше доста слаба.Все пак ще попитам и АГ за това.Благодаря за отговорите дами   love001

# 964
Аз в момента доизпивам едно шишенце пробиотици. Не смятам, че биха навредили, но за твое успокоение се консултирай и с лекаря  Peace

# 965
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, аз пак се вмъквам с един бърз въпрос. Преди малко АГ-то ми каза, че хемоглобина ми е много нисък - 88, както и желязото. Спомена, че този резултат е за болница и в понеделник ще се чуем да се разберем. Въпроса ми е колко време се седи в болница и какви лекарства да очаквам да ми дават? Пих Феро-фолгама, но явно не е бил ефикасен, та днес ми изписа Малтофер + Неофолик мета. Благодаря предварително за отговорите.   bouquet

# 966
  • София
Очаквай инжекции Б12 или преливане на кръв-няма нищо страшно и при двете. С таласемия ли си?

# 967
Очаквай инжекции Б12 или преливане на кръв-няма нищо страшно и при двете. С таласемия ли си?

Да - минор  Peace Общо взето се чувствам много отпаднала наистина, все едно нося тонове на гърба си и се надявам да успея да го кача поне до 100, защото не е много комфортно. А колко време трябва да седя в болница?

# 968
  • София
Ми сигурно ще те държат по пътека 3-4 дни..колкото дни е пътеката..

# 969
Ми сигурно ще те държат по пътека 3-4 дни..колкото дни е пътеката..

Много ти благодаря за бързите отговори   bouquet

# 970
  • София !
Катенце много кофти мила , дано ти се вдигне по бързо и всичко да е наред  Hug !! И аз така с тоя хемоглобин го бях закъсала , и аз пих Феро-фолгама , Тот-хема , Малтофер - нищо не помогна  Tired

# 971
zdr.imam edin vapros koito me trevoji ako nqkoi moje da mi pomogne 6te sam vi mnogo blagodarna.otkriha mi 4e imam anti tela na toksoplazmoza eliza4.93igG I pusnahme pak sa6toto no samo 4e igM I trqbva da 4akam do ponedelnik sega sam bremena v 6 mesec I ne sam spokoina ako nqkoi moje da mi pomogne blagodarq predvaritelno na vsi4ki

# 972
  • София
Не даваш референтни, а и как да ти помогнем ,лекар трябва да се произнесе Peace

Това IgG ако е над рефенентните покзва стара инфекция-тоест си я карала някога..имаш изграден имунитет...сега трябва IgM  да е отрицателно и си си ок....дефакто това IgG НЕ показва проблем...и би трябвало лекаря ти да го е обяснил и да те е успокоил.
ето ти нагледно:

IgG + IgM - има изграден имунитет
IgG + IgM + има инфекция
IgG - IgM- няма имунитет, няма и инфекция

И пиши на Кирилица. Peace

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 19:50 от magnet_for_happiness

# 973
  • Varna
Здравейте момичета   bouquet
Искам да попитам запознатите може ли да се пие пробиотик в ранна бременност?Или е препоръчително да се приема само ФК?

а ти какъв пробиотик пиеш ?

# 974
  • гр.София
Био гайа,но откакто видях  EFP съм го спряла,следващия петък имам час при АГ и след като попитам и нея ще реша дали да го продължа или не.

Общи условия

Активация на акаунт