Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 20

• 48 300
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 135
Кога ти е бил първия ден на последната менструация?Бременността се изчислява в гестационни седмици като се започне от първи ден на последна менструация google ,ако ти я изчисляваш от деня на забременяване нищо чудно,че при гинеколога излиза с две седмици напред.

# 136
Бибито,
първият ден на последната менструация беше на 31.10.2012. следователно съм в 14 г.с. 5-ти ден. А днес докато мед. сестрата ме питаше, АГ ме прекъсна и каза, че съм в 16...  #Crazy Попитах го как го изчисли като и на ехографа пише 14 г.с, а той ми се изрепчи и оставих нещата така, защото е много агресивен луд  #2gunfire

# 137
Бибито,
първият ден на последната менструация беше на 31.10.2012. следователно съм в 14 г.с. 5-ти ден. А днес докато мед. сестрата ме питаше, АГ ме прекъсна и каза, че съм в 16...  #Crazy Попитах го как го изчисли като и на ехографа пише 14 г.с, а той ми се изрепчи и оставих нещата така, защото е много агресивен луд  #2gunfire
Един съвет сменяй го от сега щом така ти се репчи  #Cussing out на прегледите трябва да си спокойна да ти се обяснява каквото те интересува и да имаш пълно доверие в АГ-то  Peace

# 138
ТиаРа,
тъкмо днес се записах при него с направление и като се върнах при ЛЛ ми казаха, че трябва да чакам месец за преизбор на АГ. Разбира се, че няма да търпя селяндурски изпълнения.
Хубав ден!

# 139
ТиаРа,
тъкмо днес се записах при него с направление и като се върнах при ЛЛ ми казаха, че трябва да чакам месец за преизбор на АГ. Разбира се, че няма да търпя селяндурски изпълнения.
Хубав ден!
Да така е след месец няма да имаш проблем да го смениш. С тази бременност не съм сменяла АГ, но миналата година смених 3-ма докато попадна на моя   bouquet

# 140
Абе то има едно правило при което към вероятния термин се добавят дни ако цикълът ти е по-дълъг ама чак пък две седмици Shocked Тоя явно много се е сдухал.Ако от сега е така представям си пък после.

# 141
Не знам... Явно има някаква уловка  newsm78

# 142
Горе долу знам кога съм забременяла и си следя по моите изчисления, Иначе моето АГ от началото ми каза термин 5 март, и сега към края го издърпа до 25 февруари, а тази разлика от къде идва  newsm78

# 143
Тиара на 28 или на 20-ти Май ти е последната менструация?

# 144
Алекс, както са те посъветвали и другите - сменяй го и бягай далеч от него! Аз така се записах по ЗК на консултаця и тоя като разбра, че ходя и на частно и съвсем отсвири да си върши работата като хората, та щях за малко да родя в началото на 8 месец! Дано намериш свестен човек следващия път.
Лека и безпроблемна бременност до термин ти желая, а на Тиара леко раждане!

# 145
Горе долу знам кога съм забременяла и си следя по моите изчисления, Иначе моето АГ от началото ми каза термин 5 март, и сега към края го издърпа до 25 февруари, а тази разлика от къде идва  newsm78
И при мен имаше,то май при повечето има.Разликата идва от степента на развитие на бебето,така ми обясни на мен АГ-то.  Peace

# 146
И при мен имаше,то май при повечето има.Разликата идва от степента на развитие на бебето,така ми обясни на мен АГ-то.  Peace
Не искам да се впускам в подробности,само ще ви кажа че при положение,че си знаете кога е била първата менструация термина се изчислява и отбелязва съобразно тази дата.Когато се знае вероятната дата на забременяване,също може да се изчисли датата на термина,като след това АГ-то трябва да провери на ехограф съвпадат ли изчислените г.с. с развитието.Ако не е сигурен или не се знае точно първия ден на последният цикъл тогава се изчислява по ехограф т.e. според развитието на плода и в този случай могат да настъпят промени във вероятния термин. Peace

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 17:00 от Бибито

# 147
Тиара на 28 или на 20-ти Май ти е последната менструация?
На 20 май беше последната  Peace, а аз знам, че съм забременяла на 6 юни, защото преди и след това бях без половинката. Това според мен значи, че правилния термин ми е на 05.03,нали така  newsm78

nori4ka87 Дано мила lovekiss

# 148
Не,на 27.02 трябва да ти е термина,двата дена разлика сигурно се дължът на това че  февруари е по-къс с толкова,значи 25.02 си ти е термина.Няколко дена не са от такова значение,при положение че си доизносила бременността,всичко е наред с бебока и си близо до термин.

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 18:12 от Бибито

# 149
Тиара, вече когато и да родиш бебчо е напълно развит и способен да живее извън теб! Сега си мисли само за срещата с него - това е нещо неописуемо прекрасно и го пожелавам на всяка жена!
Късмет и да се похвалиш след голямото събитие!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт