АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 651
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
 Шаварче да ти кажа, че в Испания, или поне където сме ние 90% от бебетата ги изкарват на разходка с монтираните столчета за кола върху основата, така че не се притеснявай. Какви са цветовете на едното и другото? Пък и основата трябва да е метална, така че не бива да се получава мешане на цветовете.

# 166
Успяхме да купим количка.
Доволна съм горе долу. http://www.kolko.bg/bg/jane-slalom-pro-bg/p/1183791
разбира се, взехме втора ръка.

страхотна е количката, изобщо не съжалявай. отделно ако решиш, може да си докупиш кош за новородено, но нз дали си заслужава... аз съм избрала същата марка

е, аз будувам от 4 часа...

# 167

Добро утро!

Джейн количките много ми ги хвалеха преди, че са от най-добрите. Единствено не съм фен на триколките.
Днес съм на преглед в частната болница, да видим как е момата. Имам задачи до обед.
Мирама, 13 и 14.03 Луната е в Овен, т.е. може да има нещо Овенско в синът ти, а и ще е в синхрон с твоето Слънце. Не бързай, ако изчакаш до края може и Овне да се роди Wink и да те слуша, т.е. изпълнява желанията на мама още от раждането Joy не е момиче, но поне слънчевият знак може да докара Laughing

# 168
А знаете ли на коя точно дата преминава рибата в овен?  Flutter аз много се чудя кое ще ни е по- добре - аз съм лъв, мм овен, дара е дева..

# 169
мисля, че от 21 март вече е овен

# 170
Здрасти момичета.
Да са честити новите придобивки на някои от вас Simple Smile)
Аз искам да се оплача. Имам СТРАШНО СИЛНИ болки в гърба и по-надолу, към кръста. Просто ми се реве. Няма легнала, няма седнала, няма права, няма в движение - все същата коварна болка. Тази нощ дори будих мъжа да ме разтрива.. не съм спала въобще. При вас как е положението с болежките?

От днес съм на разтоварващ режим, че вече се освиних тотално  Mr. Green То не бе ядене, то не бе чудооооо.

Аз след малко отивам до университета, на изпит  Simple Smile Пожелавам ви приятен ден, изпълнен с вълнение и мисли за гугитата  Mr. Green

# 171
Здравейте и от мен. Тази сутрин съм много отпаднала и имам хрема, та ще си остана вкъщи да си полежа днес на топличко.
Честито и от мен за новите придобивки.
Рresley успех на изпита днес.

# 172
Добро утро от мен. )

ani27, ееее, идеално, тогава спокойно мога да си избера 13ти. )
А че няма шанс да е Овен, просто никакъв за съжаление...дори и да се съгласи на термин да ме оперира, пак е 20ти и е все още риби. )

presley, мен от 2месеца си ме боли областта над опашката, по гръб изобщо не мога да спя.
Отделно дясната ръка яко ми се схваща и изтръпва нощно време....изобщо....приказка...

# 173
  • София
Добро утро и от мен,

И ние снощи ходихме да си гледаме количката и днес ще се видя с жената да я капарирам. Много съм доволна и моят приятел също. Така добре нагласихме нещата, че за 1 000 лв. ще купим, количката, кошчето за кола и креватчето  newsm44 newsm44 Много съм доволна.
Незнам, но и аз тази нощ в 4:30 ч. се събудих и до към 6 ч. не можах да заспя.....а малката не спираше да рита и по едно време сложих ръката на баща и - ама нямааааа продължи да си рита нашата и въобще не и пукаше  hahaha hahaha hahaha hahaha после съм заспала по някое време и в 8:30 ч. вече тотално се разбудих и станах.
Сега мисля вече да хапна, че нещо ми пристъргва корема.

# 174
Не знам вие защо не спите, аз съм като къртица - лягам си в 12-1 и ставам към 2 след обяд, от 2-3 дни ставам сутрин с аларма към 9 да пием кафе с мъжо, ям и после директно си лягам пак, за болките - масажи много помагат, аз нали лежа по цял ден, ако не бяха масажите, досега да съм се скапала Simple Smile

# 175
Добро утро Simple Smile
с тия болежки, и аз повече от една минута по гръб не мога да лежа, направо ме заболява опашката после...
Mira_mar, ами нисък е, не че е от бебоците две, хормони разни  Crazy
док ще ти пусне допълнителни изследвания за хемоглобина, ако реши. пиши после какво е казал, не се притеснявай, после ще се вдигне, а и сигурно док ще ти изпише нещо  Hug
Шаварче, честито за количката! това е една от триколките, която ми харесва, взъщност от които съм гледала само две ми харесват и тази е супер. много е лека и много уютна за бебо  Heart Eyes
Mirama, тъкмо като чета за луни и дати, мислех, че 13ти е екстра датичка, ако док одобри и е писано.
aguto, и часът се гледа ако е на границата между две зодии, т.е. дата, година, час, както съм аз на 23 септ, ама в колкото часа съм се родила в моята година съм везни, иначе ще ме пишат дева Wink и асцендентът също влияе много.
presley, да не забравя, късмет на изпита!
аз пък снощи така си стиснах челюстта
Скрит текст:
бх си отрязала парчета краставица ама с кората и така хрупнах, че искри ми изскочиха, натиснах на един облечен зъб, жив де, и така ме заболя
и после 3 часа ми резонира главата, чак пих един парацетамол и после пак се въртях, даже сега още ми резонира половината глава  Crazy как ще изкарам на работа, не знам.

# 176
Добро утро и от мен вече официално (по лентичка ) в 8 месец.
За спането нямам никакъв проблем даже спя повече от обикновено и дори и не ставам всяка нощ до WC-то, зависи колко вода съм изпила вечета.
За болките и при мен ги има, но не са кой знае колко болезнени, на моменти са по-силни. Странно ми е, че от сутринта съм със схванат мускул на прасеца пък нали уж от магнерота не трябва да имам такива схващания. Реших да го пия в по-малки дози тая седмица 1 или 2 на ден, пък се надявам в петък или понеделник като ходя АГ-то да се е върнал вече и да си говоря и с него.
Днес пак се очертава гадно време и май пак няма да има разходки, добре, че събота ходихме на риба, та си понаваксах липсата на разходки  Simple Smile

# 177
Добро утро и от мен. Благодаря за подкрепата за количката. аз исках  подвижна триколка, защото живеем на едно от тепетата в Пловдив и се очаква яко бутане по наклоните. Тъкмо упражнения за стягане, след раждането.  Peace Laughing
Смятам и през ден да се качваме до Альоша на разходка, не ме блазнят разходки из молове и главната. А оък лятото ще живеем в планината, така, е бутането няма да ми се размине.  Wink

Аз ще си направя една огромна закуска мами с поне 3 кивита и сядам да уча. Хубав ден на всички. усмихвате се.

Болката в седалищния нерв почти отмина, имам я още в някои моменти, но изчезва по малко.
Правете леки упражнения!  bouquet

Щях да забравя. какви са сроковете като се роди бебчо, да го запишеш на личен лекар. че аз съм в голяма чуденка. Искам личният да е педиатър, ама то много малко педиатри приемат пациенти. Също така трябва да ми е на удобно място (В Пловдив). А при обикновен личен лекар трябва да ми дава направления постоянно.  ooooh! Вие как ще процедирате?

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 10:39 от Шаварче

# 178
Здравейте и от мен момичета Wink
И при мен болките си ги има.По цяла нощ се въртя и охкам,пъшкам,като някоя бабка  Laughing
Шаварче готина е количката,но и аз не съм привърженик на трите колела,но иначе е хубава thumbsup честито
presley и успех на изпита Wink
Аз момичета следобед съм до док,да си взема болничния и да му занеса изследването ПКК,да го погледне.Дано ме успокои за тези левкоцити,гранулоцити и лимфоцити Praynig
малко в кофти време ме вика,баш м/у 15:30 и 16:30.Като свършим  и като се заприбирам е някаква лудница по ГТ,от прибиращите се от работа #Crazy

# 179
Мечо, всичко ще е наред, ще видиш Simple Smile
Шаварче, за педи не знам да има срок, т.е. да дължиш административна такса, ако не го спазиш, но детето трябва да се води на профилактични прегледи:
погледни тази наредба и приложение 1 в нея, ще ти стане ясно,
а това може да стане като е записано при личен лекар и той дава направление за педиатър, или направо при педиатър, който води прегледите.
ако е личен лекар - той прави имунизациите, имай предвид, ако ще правите.
и в първите 24 часа след изписването, педи трябва да направи посещение в дома на бебето и да го прегледа (сега не мога да изровя тоя док).
аз мисля като водя малката на преглед през март, да питам педи дали поема пациенти, че при нея все има много народ и беше отказала, че нямаше квота преди няколко месеца на една позната.
ако не, тогава ще търся някой до нас в Люлин, нямам никакви наблюдения там, но знам, че ще е педиатър, не личния лекар нашия, де, той не е педиатър, затова.
за срока може да питаш в сайта на НЗОК, ако те интересува нещо конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт