АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 683
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Оф и аз не нося нощници, пижами зимата, а лятото по бикини и потник или само по бикини Embarassed.
Лошото е, че трябват поне 2, и то пак пари на вятъра дадени, а и избор като гледам няма никакъв.
Сигурно като отида в родилното всичките ще сме с еднакви нощници на мечета и пчелички Joy

# 361
Оф и аз не нося нощници, пижами зимата, а лятото по бикини и потник или само по бикини Embarassed.
Лошото е, че трябват поне 2, и то пак пари на вятъра дадени, а и избор като гледам няма никакъв.
Сигурно като отида в родилното всичките ще сме с еднакви нощници на мечета и пчелички Joy
И аз спя с пижама зимата и по боксерки и потник лятото. Именно порати тази причина не мисля да давам по 13-20лв за нощница, а като ще ми трябват поне 3бр.... Пък като лежах в Тина Киркова 90% от жените бяха с почти еднакви на цвят и по картинка нощници, така че това май е неизбежно... по магазините всичко е като от конвеир!

# 362
Отдавна не ползвам кола маска, голяма ми е мъка, да ги чакам да пораснат, после да ги махам.......с ножчето за бръснене ми е къде къде по-лесно. Мит е това, че растяли повече.
Бебетата са различни, и човек не знае какво ще му се падне, докато не се роди Mr. Green. Синковецът беше кротко бебе, но имаше колики до 5 месец, баща му още разказва легенди, как сме го разнасяли по цели нощи, за да спре да реве, и как никакви капки и методи не помогнаха.
При педиатъра веднъж имаше една майка с бебе на 2 месеца. Хората и отстъпиха място да седне с бебето, тя отказа, обясни, че ако седне и не разнася бебето на ръце веднага ще започнело да реве, и така била от както се е родило, беше отчаяна девойката.
Ние си правим едни планове, но шефа горе разполага.
А това, че един се справя с нещо, следователно и ние ще можем ми е любимо. Всеки има различни възможности, таланти и т.н. хората са различни и не трябва да се насилват, защото еди-кой си можел. Просто правя еквивалент с ''любимката ми'', с която се скарахме заради болните деца. Когато роди второто, мъжът и предложи да наемат бавачка, но тя " не'', Х. си гледала сама децата, тя да не била по-некадърна, ще се справела. Ами не се справяше, само така си мислеше. Аз и помагах и извеждах голямото дете, а когато ми писна, го оставяше на портиера в блока, да го наглежда, докато тя отиде за кухнята на малкото. Не знам как мъжът и я изтърпя, защото често бяхме заедно, и бях свидетел на ежедневни изнервени телефонни  разговори, как кое какво дете направило, как не издържала и т.н. Мъжът и  е на сериозна позиция, ходи по срещи, сключва сделки за милиони, и тя го занимава, извинете ме, но за мен са глупости.  С две думи, няма нищо лошо да си прецениш възможностите, и за едно може да се справяш, но не всеки може да е шесторъкият Шива.

# 363
  • София
В Майчин дом, на -15 градуса навън, аз бях с една лятна пижама с презрамки, беше много топло, Април може и да няма вече парно и да е по-хладно вътре, но пак мисля с пижама, че като съм с дамска превръзка ми е по-комфортно от, а и на болничните чаршафи само по бикини не ми се сяда.

В болницата не са ме бръснали,  не е задължително, при положение, че си се обезкосмил, няма какво да бръснат.

# 364
В Шейново дават техни нощници, дори не знам дали може със собствени Peace Иначе не са ме бръснали допълнително. За късмет точно предния ден си правих кола маска Simple Smile

# 365
  • София
Да, може и да не те бръснат в болницата, ако преценят, че няма нужда. На мен ми се размина, явно добре се бях справила. Кола маска на интим съм чувала на доста места, че направо отказват да правят на жени в 9-ти месец.
Нощници техни дават в повечето държавни АГ болници в София. Носете си и джапанки за банята, и чехли. Аз онзи ден си взех 2 сутиена за кърмачи от H&M, за 25 лв. двата, много съм доволна. Снабдих се и с грозни бикини за в болницата  Laughing. Остава помпата и подплънки да взема и почвам да мятам в една раница багажа, накрая само документите ще останат...

# 366
Ах, ако знаете бебка как ме бута по ребрата.... преди бях чувала за такова нещо, че дори и боли, но едва сега разбирам за какво става въпрос....  Shocked Mr. Green Heart Eyes Девойката само се "фука" със силата си.  hahaha  Flutter

# 367
  • Калифорния
Днес бях на третата ФМ. Всичко е наред с госпожицата. Тежи 1280гр. Върви си точно както е по термин  Heart Eyes Седалищно е разположена, ама аз и без това предпочитам да раждам секцио, така че нека си седи както й е удобно.
Освен това купихме първите дрешки - комплект 7 бодита без ръкав с едни много сладки мишки и котенца по тях. Водят ги 0-3 месеца (от Mothercare) ама подозирам, че в началото ще са малко големички. Но пък по-добре големи, отколкото малки Wink

Бях си поръчала от Амазон и новата помпа за кърма на Avent. Тук навсякъде е по 89лв, а в Амазон има намаление в момента, ако някой се интересува. Заедно с нея поръчах и две шишета и подплънки за кърма, които също бяха намалени. Така че в крайна сметка си струваше доставката от Англия. Тези неща също ми пристигнаха днес (адски бързо дойдоха - поръчах ги в неделя). Супер са!

Общо взето и аз почнах да се подготвям за бебето  bowuu

# 368
Здравейте и от мен.
josаз вдигах кръвно преди месеци,пих здраво хапчета и спря,но сега явно пак започва-като прибавим към бременноста и нервите,които имам в къщи=на кръвно Wink
Ние с дребната днес направихме голяма разходка-минахме през личния да я види-здрава е,взех бележка и понеделник е на градина.Аз съм щастлива-моя мъж най-накрая се прибира-сряда ще си е тук Heart Eyes
Днес не можах да почина и съм скапана-сеха лягам с малката.

# 369
За нощниците, и аз такова чудо рядко нося.
Но в болницата задължително искат.
Сега за серклажа се бях изхитрила и отидох с пижама (защото ми го прави моята лекарка, беше събота и почти нямаше персонал), но пак мърмориха. ) Не им е удобно хич...)
Но за секциото няма да мине номера със сигурност. 

Сега след обед пак излизахме, ходихме малко на гости и до баща ми. Ама на връщане като ме стегна пак една яка болка в дясно в областта на слабините...направо ужасна.
Утре май ще звъня на моята лекарка и ако е в болницата да мина да ме види.

# 370
  • Стара Загора
И аз да се включа, че от телефона само чета и не мога да пиша.  Simple Smile Относно обезкосмяването, аз от доста години ползвам кола, но до 4-тия месец се въздържах - притеснявах се от контракции, но после се престраших и за сега нямам проблеми за щастие. Надявам се до последно да мога да си ходя.
Днес си направих една хубава разходка по бебешките магазини, да се разгледам по обстойно какво предлагат. Виждам, че повечето от вас са напълно готови с покупките, а аз още нищо не съм купила.
Харесах една количка в един магазин, струва ми се удобна. Вие какво ще кажете, имате ли някакви наблюдения за марката. Толкова голям избор има от всичко, че направо се обърквам...
Количката е тази - гледах я в лилаво - http://bebemax.eu/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0 … 8/Coletto/456.php

# 371
на мен количката ми харесва, и е в любимият ми зелен цвят.

# 372
Ах, ако знаете бебка как ме бута по ребрата.... преди бях чувала за такова нещо, че дори и боли, но едва сега разбирам за какво става въпрос....  Shocked Mr. Green Heart Eyes Девойката само се "фука" със силата си.  hahaha  Flutter
Оо колко добре те разбирам само. Съчувствам ти!!! Моята госпожица вече цял месец се опитва да подобри рекорда си за най-много счупени ребра с един удар. Ама аз съм си виновна, че не спраях да ходя на тренировките си по карате като разбрах че съм бременна. Виках си "а няма нищо, за кво да спирам, чувствам се супер" е на ми са супер... прилагат ми всички техники отвътре!  Mr. Green

# 373
Нели, искрено ме разсмя с това "карате бебе" Grinning Grinning Grinning като ви слушам как ви тормозят бебовците, моя си е направо душичка - само от време на време раздава по някой ритник, колкото да покаже, че е там; през повечето време кротува...

Да ви питам - някоя от вас ходи ли на водна или някаква друга гимнастика за бременни? разглеждах тези сайтове
http://vodnaaerobika.com/beamount-aqua-moms/ - тук са по 8лв/час

http://www.nsa-ira.com/ - а за тук пише, че са безплатни?!

някой да има впечатления?

# 374
Нека си ритат бебоците!  Heart Eyes
Убедена съм, че после ще ни липсват побутванията.....  Blush

Утре ще отида до детската борса "Ники и Даяна" - много се надявам, че ще си харесам доста неща, защото магазинът ми е доста близко и ще ми е удобно дори в последния момент да напазарувам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт