АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 686
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
... - аз съм родена юли месец (лято, жега), а баба ми е вдигала скандали на майка ми как може по голо дупе да ме разнася от спалнята до банята, за да ме измие  Crazy  Също си гледах едни снимки като новородена, облечена с ританки, блуза с дълъг ръкав, вълнено елече и търлъци  #Crazy Викам на майка ми - как може така да си ме навличала през лятото, а тя - питай баба си ooooh!  Въобще на такива свекърви им теглете по една Naughty

Бъдещият батко се роди в средата на май - беше си топло още тогава. Аз обаче като новородено го обличах с боди дълъг ръкав, ритани и чорапки в първите седмици. И той взе че целия се обрина на едни ситни пъпки по лицето и врата. Майка ми тогава ми каза, че се е претоплил и да го съблека, но аз като много знаеща я отрязах, че било бебешко акне и му се чисти организма Wink). Постоя няколко дни детето с пъпките и накрая като  се съгласих да му сложа късото ръкавче веднага изчезнаха. А майка ми мърмори зад гърба ми 'Бебешко акне друг път, глупости на търкалета.."  Joy

# 346
yara, е щом е месец за месец уговорката тогава разговаряй с шефа и му обясни положението.

Аз си взех от Метро 1бикини, по-големички, че нещо и този размер почнаха да не ми опасват корема и пада ластика под него. ))))
А вчера гледах едни нощници с дълъг ръкав, и от пред с копчета...ама нещо тънки ми се видяха, иначе цената беше супер - 20лв.
Но мисля тези дни като слизам пак към града да си взема една такава за болницата. Че тази която имам е с къс ръкав, нали предния път раждах по топлото.

# 347
  • София
Здравейте и от мен,

Аз си направих една добра разходка днес и преди малко се прибрах. Ходих да си взема нещата за подписването, после се разходих с мама и от втората употреба в Халите си взех едни дънки на H&M Mama за 3.20 лв. и съм много доволна, че си търсех точно такива с ластик на корема....моите които имам от доста време вече не ми става. След това минах и през ДКЦ-то да си кажа за болничният и да ги подсетя, че не трябва да ми го пишат за 30 дни, защото от 25.02 трябва да ми издадат 45-дневният. Та така другата седмица ще ходя да си го взема.
На 07.02 съм на преглед при доктора с който говорих да изражда малката. И ще видя какво ще каже - за сега как смята, че може да раждам (нормално, секцио) и да се разберем от тук насетне какво ще правим.
И аз снощи това си говорих с моя - как уж бавно вървеше, а всъщност не е така.....времето си отлетя и има, няма още 2 месеца и малката ще се появи на бял свят  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Но живи и здрави всичко да е ОК.

P.S. Браво за сесията, който си я беше изкарал. И браво на всички други за прегледите и добрите новини от тях.

# 348
Здравейте,коремчета Hug Вчера бяхме на последната ФМ при Марков-бебчо е много добре,вече сме 1280гр,всичко ни е наред,растем и така.Много исках да направим снимки, диск на 3Д ехографа,нооо ....малкия си беше сложил не само ръчичките пред лицето,а и крачетата и нямаше как-направихме само 2 снимки.Доки вика ами искате,искате обаче той не иска,твърдо е решил че няма да се снима  Laughing Понеже всички възможни крайници ни бяха на лицето си представете каква огромна бабуна имах в дясната част на корема по време на прегледа  Laughing Не можахме да направим повече снимки и диск,но важното е,че бебчо е добре  Heart Eyes

# 349
Времето е разкошно! Ходих да пазарувам и се разходих малко!
За кола маската, ходих години наред, но след като забременях спря, беше ме страх от контракции. Започнах със самобръсначката, гадно е, но нищо. Вече не виждам нищо от тумбака и ми е доста трудно и като знам, че ще става по зле - незнам!!!!! Как ще се справя сама се чудя!!!! Ха хаха

# 350
Аз също много се замислях дали да не отида в деветия месец на кола маска на всякъде, защото вече 7 месеца с бръснача съм като иети на втория ден Blush Пък и с този голям тумбак нищо не виждам, а с огледала е прекалено неудобно.

# 351
 newsm62 май наистина ще опрем до мъжката част,за бръсненето Laughing
маминка,чесно да си кажа и мен си ми минават такива мисли.За това по добре моя да мине с брзснача,от колкото там в болницата Crazy
Аз нощница съм си харесала от тези за кърмачки-http://magazinmonic.com/product_info.php?products_id=1616.
тази ще е едната,а другата е обикновенна,бабешка hahaha hahaha hahaha
lili_komsi честито за хубавите новини  Hug

# 352
Мечо:), същата нощница, с дълъг ръкав и без халата при нас вчера я гледах за 19.40лв. )

# 353
Да те май по толкова си вървят.Аз не съм я поръчвала от сайта(само за да добиете представа какво съм харесала),утре или вдруги ден ще обиколим с таткото да потърсим,че тея 37лв. доста ми се виждат WinkА също и да напазаруваме останалите нещица,че да сме си готови Party

# 354
lili_komsi  честито и от мен за прекрасните новини.
За нощничките, защо ги шият само в такива малки размери Sad

# 355
Виж това въобще не съм погледнала Blush Аз най се чудя на рекламите за гащи,за стягане на корема след раждане и ми изтипосат някоя кака 40 кила за манекен Joy Joyи въобще на разни дрехи за бременни.
˙·٠• АлЕкС •٠·˙ и аз като теб,ама още в началото.Влязах в един магазин в Люлин за 2 употреба и излязах с 3чф. дънки + 1чф джинси за 20 лв всичко,а са чисто нови на H&M.Отделно пак от магазин 2 употреба си взех дънков гащеризон за 6.50лв.И май вече ще го подносвам Laughing
какво съвпадение и аз на 25.04 съм за 45 дневния Simple Smile

# 356
Mirama
как ме подсети, че трябва да се носи нещо в болницата, аз все си ддържа на пижама с дълъг ръкав. Знам, че нощницата е много по-удобна, ама все пак никога не съм носила и...
Останалите какво смятате да носите, къс-дълъг ръкав, нощница/пижама?
А чехли и джапанки?  newsm78 с каква подметка, ще ни карат ли да ходим някъде? То за тоалетните като знам какви са  ooooh!

# 357
Шаварче,то май нощница трябва,че за прегледи е по/лесно,ама де да знам де.И аз не нося нощници,дразнят ме че се качват нагоре ooooh!,но за болницата ще се прежаля  Peace

# 358
Едната ми съседка си взе 3 такива нощници http://magazinmonic.com/product_info.php?products_id=660&osC … 1i93c1jfgu5il2of4  2 тънки и 1 дебела, но каза, че с дебелата е умряла от жега пък ражда ноември месец. Купила ги е за по 4 лв/бр. от магазин 1,2,3 (от типа на левчетата). И аз мисля да потърся в такъв магазин, понеже не нося нощници и ще ги ползвам само в болницата и е безмислено да давам толкова пари за нещо което ще си виси в гардероба после. Simple Smile

# 359
Как ви се струва да се ходи на кола маска... при условие, че бременната жена е с чувствителна матка и вече има фалшиви контракции?  Rolling Eyes
Недей, ще си докараш някоя беля! Или поне не прави триъгълник. Аз също от години си правя кола (сама), ама от както имах проблеми, минавам с епилатора, а триъгълника само с машинка за подстригване, че от бръсненето ми стават много дебели космите.

За бръсненето в болницата, дори да сте се обезкосмили, те са длъжни да ви обръснат, така че не го мислете толкова Simple Smile

За нощниците - аз за вкъщи искам да си взема, ама все не мога да харесам, ако някой намери магазин с хубави, да свирка.

Общи условия

Активация на акаунт