АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 675
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Гимнастика за бременни и плуването ми звучат доста примамливо. Не съм посещавала нищо подобно до момента, но се заинтригувах. Някой ако има впечатления от подобни занятия нека сподели Simple Smile

# 376
Аз мисля да отида да видя как е, но ще е след седмица (след 11.02) - ако до тогава няма други отзиви ще пиша впечатления (надявам се да успея да отида и на двете места) Simple Smile

# 377
Нека си ритат бебоците!  Heart Eyes
Убедена съм, че после ще ни липсват побутванията.....  Blush

Утре ще отида до детската борса "Ники и Даяна" - много се надявам, че ще си харесам доста неща, защото магазинът ми е доста близко и ще ми е удобно дори в последния момент да напазарувам.  Mr. Green

Къде е тази борса?

# 378
Аз имам главно 2 пречки... първо не мога да плувам и второ студентски град ми е многооо далече. А пък 8 лв./час ми се вижда малко множко.... Иначе идеята ми допада като цяло.

# 379
не става дума за плуване, а просто за гимнастика във вода Simple Smile няма нужда да можеш да плуваш - ще си стъпила на земята Simple Smile

# 380
  • София
Мен ме е страх от инфекции, гъбички  и други подобни от тези обществени басейни, иначе много обичам да плувам, като малка ходех на плуване и ми е много на сърце, но преди години хванах една много упорита гъбичка от един басейн и от тогава си имам едно наум, а и сега бременна абсурд да влезна Sad

# 381
Съни..то така или инче сме гъбясали Joy Joy

# 382
Мен ме е страх от инфекции, гъбички  и други подобни от тези обществени басейни
Има го и този момент. Аз не съм пипвала нищо, но пък имах преди време проблеми с бъбреците и след тази инфекция, която получих без видима причина, не съм и ходила на басейн... Иначе определено звучи приятно.

# 383

http://www.dianainicky.com/
София
ул. "Ильо войвода" №30 (в Бялата къща)
кв. Хаджи Димитър

# 384
  • София
Здравейте момичета,

Охх чака сега сядам на компа, а от сутринта нямахме нет и се разправяхме с оператора. Иначе сутринта си направихме добра разходка с любимият и най накрая си купи зимно яке  hahaha hahaha hahaha hahaha newsm44 newsm44 макар, че зимата почти си замина.
Ние предният месец една събота ходихме до борсата в Хаджи Димитър и има много хубави неща, но ние по натам ще купим това, което не сме купили до сега.

# 385
Днес не ми се получи с разходката до борсата..... сигурно ще отидем утре с ММ.
Имам напредък - направих си списък с нужните дрешки за бебка.  Mr. Green
Започвам да си набелязвам какво ще ми трябва като цяло, по-нататък ще започна със самото пазаруване.

# 386
Ох, днес цял ден покупки с майка ми. Чак на мен ми дотежа. Но накупих няколко бебешки неща и съм супер доволна. едно гащеризонче, едно дебело поларено якенце  за по-студено, нали ще сме на вилата, пък вечер ние сме с якета и бебчо ще обличам. А и чувале за спане, че горе си е студенко. Много съм доволна. Ама цял ден на крак, натежа ми коремчето накрая.  Embarassed

Купих си и нощница, лекичка с дълъг ръкав, ама не се разкопчава отпред.  newsm78
Трябва да направя списък на нещата, че започвам да забравям вече.  Embarassed

# 387
Ах, ако знаете бебка как ме бута по ребрата.... преди бях чувала за такова нещо, че дори и боли, но едва сега разбирам за какво става въпрос....  Shocked Mr. Green Heart Eyes Девойката само се "фука" със силата си.  hahaha  Flutter
Оо колко добре те разбирам само. Съчувствам ти!!! Моята госпожица вече цял месец се опитва да подобри рекорда си за най-много счупени ребра с един удар. Ама аз съм си виновна, че не спраях да ходя на тренировките си по карате като разбрах че съм бременна. Виках си "а няма нищо, за кво да спирам, чувствам се супер" е на ми са супер... прилагат ми всички техники отвътре!  Mr. Green

nelly_24, специално за теб Wink
http://img2.etsystatic.com/002/0/5677901/il_570xN.361114282_8v5q.jpg

# 388
Здравейте мацки !
Честито на дамите с успехи в образованието  Simple Smile Аз също пожънах такива напоследък, но пък има още, за които да се постарая. Само че не знам как ще стане това предвид състоянието ми на духа.. не мога да се концентрирам. Днес нашият татко ни напусна. След цял ден истеричен рев, сега съм изтощена, но се съмнявам да успея да спя, защото пък сама ме е шубе, да си призная  Embarassed Все ми се причуват някакви идиотски звуци и фантазията ми започва да работи в много коварна посока.. Life is life.. сега си хапвам. Днес от нерви съм погълнала такива количества храна, че ако ви кажа, няма и да повярвате. И продължавам. Не че помага, не знам защо го правя.  Stop И аз съм в групата на безсънниците иначе. Важното е бебоците да са добре.

# 389
Здравейте мацки !
Честито на дамите с успехи в образованието  Simple Smile Аз също пожънах такива напоследък, но пък има още, за които да се постарая. Само че не знам как ще стане това предвид състоянието ми на духа.. не мога да се концентрирам. Днес нашият татко ни напусна. След цял ден истеричен рев, сега съм изтощена, но се съмнявам да успея да спя, защото пък сама ме е шубе, да си призная  Embarassed Все ми се причуват някакви идиотски звуци и фантазията ми започва да работи в много коварна посока.. Life is life.. сега си хапвам. Днес от нерви съм погълнала такива количества храна, че ако ви кажа, няма и да повярвате. И продължавам. Не че помага, не знам защо го правя.  Stop И аз съм в групата на безсънниците иначе. Важното е бебоците да са добре.
Много съжалявам за това, което ти се налага да преживееш, гуш.
Ако имаш нужда да си излееш душата го направи, или ако мога с нещо друго да съм ти полезна? И аз съм сама, защото ММ пътува и го няма, така че долу-горе те разбирам. Ако си от София може да се видим ако искаш. Имаме група във фейсбук където сме по-освободени и ако не си се присъединила, ще се радвам да го направиш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт