АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 770
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
понеже и аз имам художествена част у себе си, повече от половината май и съм нарисувала до леглото на малката едно дърво, със сова, гнездо и птички, гъсеничка, пеперуда, пчели, заек, охлюв и тн. много е гот,
така че nelly, ако не сега, след годинката може да се развихриш в рисуването Simple Smile

dandeto, едва ли ти е слязъл ниско коремът, ти ще го усетиш като дойде това време, ще ходиш като мама патица, няма да може да си събереш краката, дето се вика. това тяхното е само чуство, сигурно, защото тумбачето ти расте  Peace

# 421
jos
Ако е удобно, би ли показала снимка на рисунките.

Аз също имам идея за дървета, ама детска смятам да правя след 2 години някъде. крада идеи от интернет, има страхотни неща.
Сега смятам да ушия на бебо играчки птички, вместо от тез купешките дето се окачват над кошарката.

# 422
  • Sofia, Bulgaria
понеже и аз имам художествена част у себе си, повече от половината май и съм нарисувала до леглото на малката едно дърво, със сова, гнездо и птички, гъсеничка, пеперуда, пчели, заек, охлюв и тн. много е гот,
така че nelly, ако не сега, след годинката може да се развихриш в рисуването Simple Smile

dandeto, едва ли ти е слязъл ниско коремът, ти ще го усетиш като дойде това време, ще ходиш като мама патица, няма да може да си събереш краката, дето се вика. това тяхното е само чуство, сигурно, защото тумбачето ти расте  Peace

СУПЕР! И аз съм се заела с това!

# 423
Днес ходих до Мол Сердика - в Mothercare има 40% намаление!!!  Peace

# 424
Здравейтее,ние днес бяхме на чудесна разходка на гребната база-децата поиграха и ние с бебо се разходихме.Сега слагам малката да спи,гледам си филма и лягам-дано тази нощ се спи Thinking

# 425
В поредната безсънна за мен нощ... едно поздравче за лека нощ: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GYK_pPJaWEg#! Enjoy...!

# 426
Нели-мерси  bouquet,е няма спане-докато заспя стна 1ч,и ето ме в 5 ч се събудих-с главоболе.Като изключим безсънните нощи заради бременноста,при мен екстра-плюс нерви от екшън вечер....и нямам думи.Сега ще гледам филм и ще чакам да стане 7.30 да будя малката за градина,после ако легна-добре ще е.

# 427
Нели, мерси за поздравчето.
Добро утро и от мен, след поредната ужасна, безсънна нощ. Имам някакви странни топли вълни, много ми е горещо, направо не ми стига въздух. Пффф, дали ще дойде момент от тази бременност да ми е добре, да се наспя и да успея да се порадвам на емоциите от нея?! Cry

# 428
Добро утро и от мен коремчета!  И аз снощи се спуках да се въртя, ама се натискам в чършафите, че станали няма  лягане Simple Smile))

# 429
Добро утро и от нас!
Пожелавам приятен ден на всички!!!
И в нашата детска стая ще има дърво, ще се пробвам да го кача довечера, че от тел.ми е невъзможно!!!:-)

# 430
И аз рисувах преди 3-4 години палми, Балу, цветя, дъги, какво ли не, изрисувах цялата стена, а сега ни е много бебешка и искаме Соник и Шер и кой беше още там  Simple Smile

# 431
добро утро и от мен Simple Smile
с това спане, аз пък сутринта почти се схванах, спала съм надясно, после един час по гръб  #Crazy и като се събудих в 4 се усетих да се завъртя наляво, та до 6 спах нормално, ама сега....  Crazy
за стаята това му е хубавото на рисуването, че като се смени желанието, бързо може да се коригира  Peace
ще кача снимка след малко, че съм ги изтрила, останали са само на комода и шкафчето, което пребоядисвах.
лека и безпроблемна седмица на всички!  Hug

# 432
Добро утро и от мен. )))

Аз пък тази нощ дори до тоалетна не съм ставала, чак към 7ч.
Но и вечерта почти не съм пила вода, нито през нощта....а обикновено м-у 20-00ч. съм изпила вече 1л. и още 500мл. през цялата нощ.

Сега ще ходя да си взема последния болничен преди 45дни, и после съм на офталмолог. Интересно ми е дали не съм качила още диоптъра, или ще се качи пак след раждането както предния път.

# 433
Здравейте момичета,
много хубави време тези дни, радвам се че се възползвате:)
Гледам за чистене си говорите....аз ужасно се уморявам, за да изчистя целия апартамент ( не основно) ми трябват 3 дни, един ден отделям за баните, 1 ден за прахосмукачка и прах, и 1 ден за подове....вчера след като минах с прахосмукачка направо ми се дорева колко зле се чувствах, почти не мога да се навеждам, охххх не знам днес ще говоря с доктора, да ми пусне изследвания, да не би нещо да не е наред....

Presley, горе главата всичко ще се нареди, ти си силната в момента, а не той който бяга!!

За болничното облекло, първия път (Юни) бях с нощница, бабешка...втория път (Януари) с пижама, сега смятам с пижама пак, по удобно ми, пък и при секцио няма какво толкова да ме преглеждат, поне двата пъти доктора ми палпираше корема и преглеждаше белега, така че няма значение дали ще е нощница или пижама. Ще си взема нощница само за влизането и докато минат там разните му тоалети, след операцията смятам да мина на пижама.

# 434
Монче, дано нищо ти няма, то след прахосмукачката и аз се чуствам ужасно, хем не се навеждам много, само да вдихна някой ъгъл на килима или да преместя кутия с играчки.. днес като клекнах да преобувам малката в градината на тия нисички пейки, после едвам станах.. не знам от спането снощи ли  ooooh! та, така.

малко от рисувания ъгъл:
Скрит текст:
началото на рисунката
май много ги смалих и не се вижда хубаво
ей така изглежа целият ъгъл
детайл, съвсем драскачески го рисувах, не исках да е като шаблон Simple Smile надолу охльо не се вижда, ама малката като наднича отзад там си ги вижда другите животинки, много си ги харсва и в началото все им казваше лека нощ, сега понякога, но е много гот, че са до леглото й и знае, че я пазят и спят до нея  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт