АПРИЛКИ 2013 - тема 17

• 28 601
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Калифорния
annie_to, и при нас положението със спалня/кабинет/дневна е нещо подобно... мислите ли да се местите след година? При нас таванът е скосен, та може би ще налепя нещо цветно над главата на беба да си гледа цветни картинки Simple Smile

emetoem в тази б-ца Надежа нямат цени за раждането. Казаха ли колко струва на деня на отворените врати? http://invitro-bg.com/bg/nie/cenorazpis/

Иначе наистина по снимки изглежда "уау". София Мед също е бая луксозна отвътре, но все още доста се колебая дали да разчитам повече на интериор, или на лекаря, който ме следи досега и държавната му б-ца...
Всъщност още нямаме планове за местене. По принцип имаме още една малка стая, където можем да се пренесем с компютрите и офис оборудването, а голямата да остане само детска, но не знам как ще се развият нещата. Най-вероятно ще се отделим, когато стане напълно невъзможно да се работи в "детската стая" Simple Smile защото и аз и таткото често си работим вкъщи и в един момент може да се наложи да научим детето да не влиза в нашата стая, докато таткото работи, което няма как да стане ако той работи в детската. Е, ако и това не помогне, той просто ще си ходи до офиса, но аз предпочитам да ми е под ръка Wink.

За новата болница, аз също следя темата във форума, а и на училището в Лабиринт веднъж ни я представяха. Не планирам да раждам там, най-вече защото, като изключим д-р Стаменов, никой от лекарите не съм го чувала. Имало било много сериозен подбор, обаче май са успели да привлекат само ниско платения персонал от държавните болници. Иначе цената е 1750лв. и доколкото разбрах от форума няма да се намали след като сключат договор със ЗК (дотогава се води нещо като промоция). Въпреки това цената си е съвсем добра за частна болница, при положение, че включва всякакви упойки, изследвания и т.н.

# 541
Else, радвам се, че и вие ще сте на разположение да отговаряте на въпроси относно кърменето   bouquet

Благодарим за топлия прием, barbaletka  Hug

# 542
Момичета да ви питам подува ли ви се корема вечер? На мен тука от няколко дена каквото и да ям през деня вечер съм като балон и имам чувството че ще се пръсна...някои дни мисля че е от газове, но други дни нямам а пак ми се подува...дали мога да пия еспумизан сега,не съм питала доки...и това стягане на корема малко взе да ме притеснява - всеки ден по няколко пъти и почти вече никъде не мога да излизам  #Cussing out супер бързо се изморявам и ме заболява корема, а до консултацията имам още 3 дни, не ми се ще да ходя по-рано за тези въпроси само, като я знам какво ще ми каже АГ-то - пий 2 но-шпа и 2 магнезий и лягай час-два...да ама после не ми е особено по добре..  Sick

# 543
Ох днес цял ден се моткам, а утре имам изпит на обед, стискайте палци!

Мами, от тук все по-тежко и трудно ще става. не виждам как може да се олекоти много много. стискайте зъби и това е. Аз също имах период с много газове, ама започнах да се храня по-добре, избягвам бобени и кисело зеле, въобще подобни храни. Сега съм супер (да не казвам голяма дума де) Whistling. Не мога да се свия да си изрежа ноктите на краката, та правя странни стойки  Laughing

Като започне това пролетно време и ми се ще да се разкрасявам, а лицето ми е едно подпухнало, косата е без никакъв обем и силно чупливата ми коса се изправи доста. но знам, че родя ли, хуквам при фризьор да ми я оформи, и знам, че ще влизам в панталоните си. Най-вече знам, че ще имам едно прекрасно същество да обичам, да ми осмисля живота, а аз да му показвам света по много начини.   bouquet

# 544
Шаварче, ще стискам палци за изпита Simple Smile за ноктите на краката - ММ ми ги реже вече, но аз все още си се лакирам, много странно, че това още ми е удобно  newsm78

Alaska, аз пия профилактично диаспорал. питай док може по-добре да ти се отрази.

Else, лигата прави много наистина.

ако е за темата - нямам нищо против да има повече информация. надявам се да има и в темата подкрепили този проект, макар че лично не съм много наясно с него. ако може някъде да прочетем повече?
KayRenn много ни помага тук  Hug

# 545
Alaska, нормално е да се усещат подготвителни контракции в този срок от бременността Peace Важното е да не са болезнени и на често. Има инфо, потърси

# 546
  • София
Аз от време на време усещам моментно стягане, но не съм го засичала дали е на често или на по големи интервали. Не искам от сега да го мисля, че като се сетя в 4 месец какъв стрес и притеснения изживях....простоо ако и сега пак сигурно ще се побъркам.
Иначе на мен вече започнаха много яко да ми оттичат краката и долу да ми се подуват....направо много кофти и некомфортно. Ама ще го преживея - важно е малката да е добре. newsm51 newsm51 newsm51

# 547
На мен много ми се стягаше корема и вече от седмица пия гинипрал на 8ч по една таблетка. Определено след като започнах да го пия само по 3-4пьти на ден ми се стяга корема.

# 548
за стягане незнам не мога да преценя, но снощи и сега в момента мъника като мърда много ме пристяга матката към влагалището и мислех да ви питам дали е нормално и дали се случва при вас.
то снощи беше голямо боричкане за моето досега кротко бебе

# 549
Добро утро,
на мен доктора ми каза че до 10 пъти на ден е нормално стягането на корема, а ма не повече, но аз от два месеца пия Магне В6 и съм по спокойна.
И да се похваля вчера  купих столче за кола за бебо /първата ми покупка/
Хубав и успешен ден на всички   bouquet

# 550
Добро утро, момичета!!!
Аз още нямам нито една покупка, но вчера една дружка ми даде един куп дрешки, чакам включване от още една другата седмица и ще купувам само ако нещо ми липсва.
Dandeto, моя мързелан снощи също имаше представтление...Незнам дали е ненормално, но беше много смешно!!!
Приятен ден на всички!

# 551
Добро утро момичета,

Else,  ще сме благодарни за вашата подкрепа Hug Hug Hug

Моят мъник тази нощ ме остави да поспя, като че ли има периоди един два дни почива, после ден два рита яко...знам ли?! Иначе за стягането на корема и на мен ми се случва по няколко пъти на ден, особено като се навеждам. Тази нощ два пъти ми получих крампи, така че май ще се върна  към магнезия...

Вчера бях на консултация, и много се учудих, че изследвания ми се полагат другия месец, т.е. от 5-ти та чак в 8-ми месец...при вас така ли?

# 552
Добро утро preggo
Else благодарим за подкрепата,която оказвате  bouquet
Монче и аз така бях изненадана,от моя док.От ноември не ми е пускал изследвания(по ЗК),веднъж си пусках контролна МБ,платено и сега пак платено си пуснах ПКК да видим хемоглобина.Иначе ми каза,че сега като ходя за 45 дневния щял изследвания да ми пуска и да съм гладна и жадна Thinking
За втвърдяването на коема и при мен го има без болка,че и през нощта ми се случи на 3-4 пъти newsm78
Док ми каза да не правя резки движения,да си пия Нутри Мага и да почивам повечко,ама и мен ме притеснява нормално ли е.Всеки път го питам,а той пий си магнезия.
Записах си час при моя док на часно да се видим,да поговорим,че и да ме прегледа,защото този по ЖК ме вика чак на 25 newsm78
Усмихнат ден момичета

# 553
Добро утро и от мен. )))

Аз контракции и стягания нямам никакви....освен от време на време една кофти болка и то ако повечко се разхождаме. Но тя е много ниско долу, там от където започва бедрото и винаги в дясно.

За изследванията, така са си, по ЗК не се полага кой знае какво.
Но пък една ПКК е 5лв., та човек ако иска да провери не струва кой знае какво. Урината даже е още по-евтина.
Аз тази седмица ще правя, но мисля към четвъртък, петък. Вторник съм на консултация и тогава ще ми пусне и микробиология.

vesi_mz84, честито столче. )

# 554
  • София
На мен сега на 22.01 ми пусна микробиология с ПКК и урина и ми каза, че после пак ще пуснем за да видим как е хемоглобина. Иначе за стяганията вече спрях магнезия - АГ-то ми каза да го спирам, че да може да ми се изчисти организма до раждането, тъй като магнезият действал с натрупване.

Днес ще се отдам на пълен релакс, че вчера попрекалих с разходката и снощи бая ми бяха поотекли краката...за ръцете все още не съм забелязала дали и те ми отичат.

Хубав ден ви пожелавам на всички Simple Smile Днес ще е още един слънчев и топъл ден.

Общи условия

Активация на акаунт