Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се извършват прегледи по време на бременност?
Какви са подходящите дрехи за бебета през първите месеци?
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се извършват прегледи по време на бременност?
-
Какви са подходящите дрехи за бебета през първите месеци?
Подходящото облекло за бебета през първите месеци включва бодита с дълъг ръкав, ританки, чорапки, блуза отгоре и евентуално гащеризон. През края на май могат да се използват бодита с къс ръкав. Препоръчително облекло за бебета през първите месеци включва бодита с дълъг ръкав, ританки, чорапи, блуза отгоре и евентуално гащеризон. В края на май могат да се използват бодита с къс ръкав. За температура от 22-24°C се препоръчва леко облекло, като боди с къс ръкав и панталон, покрито с блуза с дълъг ръкав или гащеризон. За спане изберете пижама и леко одеяло. Поддържането на оптимална температура е от съществено значение за бебето.
-
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
-
Какви са препоръките за закупуване на дрехи за бебета?
-
Какви дрехи са подходящи за бебета според опита на други майки?

Ами като съм в краен квартал, няма да се правя на принцеса.
Не мога да се оплача, че не ми отстъпват място. Обаче преди 5 г. явно коремът ми беше по-малък и по-рядко ми правеха място да седна
, наистина 2 часа си е много. Но мисля да ида и на следващата, в сряда, а може и да доведа още една бременна мацка...
а за държавните имам наблюдения, ама и там вече с прием става...

, а после с бебе и количка ... минах на колата. Вече не мога да карам обаче, щото беба и да се вози не обича
. Мъжа ми вчера така се смя на 5 минутното ми качване в колата, съпроводено с пуфтене и въздишки. И тъкмо се натоварих и ... кой ще ми затвори вратата?