АФК~181~Процесът на израстване на една личност изисква определена цена.

• 59 586
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Романтичка, благодаря за кафенцето.  bouquet

Татарова, явно не съм разбрала.  Peace

# 106
  • Стара Загора
Момичетаааааааааа, взех изпита със 6-ца. Много съм доволна!  Hug  bouquet
Сесията завърших с успех 5,75. Бомба съм този семестър.  Crazy

Сега отивам на събирам багаж, да се къпя и подготвям за път утре, по-късно ще мина да ви почерпя.  Hug Heart Eyes

# 107
Иве, Hug браво  Wink чакаме почерпката  Mr. Green

# 108
Еее браво на теб,Иве  Hug Отличничка,само така и занапред Wink

А няма да минеш без почерпка,ще чакаме Simple Smile

# 109
  • Стара Загора
 Hug

Засега само толкова, тежката артилерия по-късно  Mr. Green

# 110
 Hug

Иве, честито.

http://beauty-around.com/en/votes/item/321-best-turkish-actors

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 18:24 от Neidjal

# 111
Здравейте!
Интересни коментари прочетох покрай историята с акцията срещу наркотиците, провела се края на миналата седмица в Истанбул. Писах и аз в една друга тема по тоя въпрос, но някои коментари тук ме накараха да се реша да драсна и тук някой ред по случая.

Освен да поздравим Чаатай, че е останал чист и не е употребявал наркотици, въпреки средата си, друго не би трябвало да ни остане.
Не знам, но аз не вярвам в това, че средата може да те "поквари". От личен опит го казвам и си стоя зад думите.  Ако имаш акъл в това нещо наречено мозък, а не ти служи само за равновесие, няма да затънеш, ако ще да излизаш с най-големия наркоман в Истанбул.
Аз съм била в среда, в която всички пушеха  (не само цигари) , пиеха и т.н, но нито съм пропушила, нито съм пропила, даже имах и отлични оценки, докато другите не ходеха на училище. Естествено откъснах се отдавна от тази среда, защото така се получи и съм много доволна, защото някакси в момента не са ми на интелектуалното ниво. И в момента изобщо не си измислям , за да се изкарвам някаква "светица". Казвам нещата така, както са ми се случили.
Щом аз мога да стоя с 10 човека, които пушат и да не запаля цигара, значи има и други.
Аз лично не осъждам Чаатай момчето, нито употребява, нито продава наркотици.
И да употребяваше, това си е за него, той се трови и проваля не аз. Аз съм му фенка, която го гледа по телевизията, в някакъв измислен образ или предаване, в което се държи прилично, какво прави с личният си живот, ми е последна грижа. Би ме разочаровал, ако продаваше наркотици, защото по този начин вреди на останалите, но няма логика, човек, който има достатъчно пари да се занимава с такива глупости. Може би действително наркотикът е останал след някой купон. Щом е оправдан и пуснат на свобода със свалени обвинения, значи е така. В Турция правосъдието не е като в България, по-известните да минават между капките. Там правосъдието е за всички!

Колкото до Гизем, хубаво момиче, не изглеждаше, като човек, който употребява, но това си е нейна работа, мен ме интересуваше работата, която върши докато се снима в сериала. Какво прави с личният си живот си е нейно решение. Харесваха ми с Чаатай като двойка на екрана, а защо не и в живота, но щом не е станало, явно е имало защо. Няма да изпадна в депресия, защото не са се събрали, със сигурност Grinning.

Колкото до Хазал и Чаатай, не виждам проблем, ако имат чувства да са заедно. Да не изреждаме хора влюбили се на снимачната площадка и накрая женени с деца.
Не виждам причина да се крие евентуална връзка между тях. Хората просто са си свършили работата, няма смисъл да се търси под вола теле. Аз си се придържам към мнението, че с Гизем имаха по-голяма химия, ще се радвам, ако не стигаме до спор по този въпрос. Вашето мнение е различно от моето , но това сме хората, ако всички бяхме на едно мнение, някакси нямаше да е интересно. Разни хора, разни идеали.

# 112
  • в очите на дъщеря си

# 113
Здравейте Simple Smile
Тинче,леля,тази снимка на Чаатай стара ли е или сегашна,след като излезе от ареста? Hug

# 114
Тинче, Меги  Hug

На мен сякаш ми изглежда от лятото да е,с този къс ръкав.Но все пак Тинчето ще каже.

# 115

Умирам за тази усмивка и това тяло! Shocked Blush Heart Eyes

# 116
Зори,недей така:не умирай.Иначе Чаги ще остане без половинка за 4 сезон.

Под секрет да кажа,че предишния ти аватар повече ми харесваше  Wink  Hug

# 117
Сигурно заради Гизем не може да ме гледате. Mr. Green Обещавам за 4 сезон да се изтипосам и с горнище и с долнище в стил ЧагиЗо. Peace

# 118
Е ти пък,гледам те аз,само споделям,че преди по-добре ти стояха дрехите  Mr. Green

Ее ще чакаме ЧагиЗо  Hands Clap

# 119
  • в очите на дъщеря си
Сякаш снимката е от лятото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт