От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 9

• 51 637
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Ама, те Емпреса имат ли още клиенти и какво да карат baby_neutral  Laughing Laughing

# 256
Здравейте момичета,обещах да пиша като иЗпробвам  ggbg.bg  . и вторта ми Поръчка  дойде за 9 дни .Полумавах информация за нея ,кога и къде се намира.Много ме зарадва,че ми я донесоха до офиса за 1лв.Супер удобно ми е. Спирам да се занимавам и нерва с гъбите.

# 257
  • Русе
За първи път ще поръчвам до английски превозвач и уж изчетох всичко, а и ви следя от доста време, но все пак да попитам.
Гледам никой от тях нямат офис в Русе, а в момента сякаш uktobg са най-изгодни с тези 1, 40 лв/кг. Има ли нещо друго към тази цена, освен куриера?
Трябва да се регистрирам при тях и след това трябва ли да ги предупреждавам за всяка пратка?
Много ще съм ви благодарна да ми отговорите.

# 258
 Confused В сайта/блога на КД има постнато това: Дата на тръгване 07.02 Дата на пристигане 14.02/ поради авария на тира курса ще закъснее 2-3 дни
http://kdshoppinguk.com/orders/index.php?act=news

Кофти работа, дано се оправят бързо хората, така че вероятно двата курса ще се застъпят, макар че мен така или иначе не ме бърка, че ще има да вземам чак след 17ти. Важното е да няма поражения.  Praynig

# 259
Това е лоша новина за мен, тъй като не получих мейл днес, се надявах пратката ми да е със следващият курс. Според сайта им утре ще има раздаване в Пловдив, някой получил ли е мейл?

# 260
Meggysan, освен 1,40 лв на кг и куриера друго няма, но цената е промоционална за февруари, иначе е 1,70лв. Трябва да си регистрираш всяка пратка, която очакваш на техния адрес, така като я получат в УК ти я отбелязват и я проследяваш до пристигането и в Бг.

# 261
1.70,но без Ддс!пак става 2 лв

# 262
1.70,но без Ддс!пак става 2 лв
Досега не съм срещала доставчик, който да обявява цени без ДДС. 1,70лв си е крайната цена.

# 263
След изброените цени на таблицата пише със звездичка ,че цените са без ддс!Не сум ги ползвала,само Гъбко,но след ката ме нервиха с раздаването опитах ggbg.bg   и съм доволна.Пратката ми я донесоха до офиса.Не се разправях да ходя и да си губя времето

# 264
  • Къде ли не
За УКтуБГ потвърждавам, че няма друго освен 1,40 на килограм. Какво пише в сайта няма значение! И днес си вземах неща и пак си беше 1,40 на килограм. Другия месец може да си е пак 1,70лв. , а може и да не е! Grinning И избщо препоръчвам ги тези хора с две ръце и се моля да останат такива професионалисти!

# 265
  • Русе
Да, видях, че пише без ДДС и с него пак излиза по-евтино. Пък съм чела добри отзиви за тях, затова мисля да ги пробвам все пак.
Само да знам, че се уведомяват за всяка пратка.
Благодаря ви много.

# 266
Изборът си е твой. Аз съм доволна от GGBG.BG   ,уведомиха ме за пратките,къде и кога се намират и ми дойдоха много бързо. Късмет.

# 267
Здравейте, искам да попитам за адреса на KD в Амазон ми излиза Oxagon ,125 Cherry Orchard Rd, Croydon , но в сайта им е без Oxagon ,името на фирмата където се доставят ли е това? Нали няма да ми отидат нещата на друго място ?
И аз чакам курса от 7-ми , но доколкото разбирам ще закъснее.

Коригирам се сега видях ,че имам e-mail ,че са ми пристигнали нещата.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 08:26 от elito_elito

# 268
  • Бургас
Confused В сайта/блога на КД има постнато това: Дата на тръгване 07.02 Дата на пристигане 14.02/ поради авария на тира курса ще закъснее 2-3 дни
Кофти работа, дано се оправят бързо хората, така че вероятно двата курса ще се застъпят, макар че мен така или иначе не ме бърка, че ще има да вземам чак след 17ти. Важното е да няма поражения.  Praynig

И аз го видях това. Дано скоро отстранят аварията. Не чакам нищо спешно, важното е всичко да пристигне, пък и със закъснение. Тревожи ме само да няма загубени пратки. Praynig

# 269
  • Beyond the Frontiers
И аз да потвърдя за УК - пристигна ми една пратка, таксата за Еконт беше повече от тяхната. В общи линии детски обувки - 4,40 с пощенската пратка общо. Ок ми е.

Болна съм по повода. Sad

Общи условия

Активация на акаунт