Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Наде, то и аз споделих надве-натри за епизода и най-вече за Хандето Simple Smile

Но си мисля и ми е интересно също така да коментират и тези,които за първи път гледат сериала.Ние като "стари кучета" малко или много сме споделяли вече и знаем за чувствата и емоциите,затова ми е интересно по-новите какво има да кажат по въпроса.
Точно и аз ги подканвам, защото ние си се знаем, но са ми интересни и други гледни точки, на тези, които за първи път следят сериала.

+1! Мисля,че може би по-различно е когато не си предубеден и не си гледал целия сериал.

# 406
Здравейте, момичета  Hug  Съжалявам, че така нахлувам в темата ви.  Поздравления за оформлението и за настроението в нея  Heart Eyes
Загледах сериала, заради Хазал, но в последствие, този симпатичен младеж ме плени, та сега го гледам и заради двамата. Разгледах линковете на първа страница и започнах да го гледам на турски, както се сещате хващам по едно две изречения  Mr. Green  но съм доста назад, а съм адски любопитна какво става, стигнала съм до 22 турски епизод, та някоя от вас ако й се занимава би ли ми разказала набързо какво се случва, той кога разбира че всъщност тя не е тази, за която се представя? От последните постове разбирам, че фериха умира, защо? Какво става после...
Извинявам се, че ви занимавам, но ако някой ми отговори, ще ви бъда много благодарна. Иска ми се да съм част от темата ви, но вие пишете адски бързо    Mr. Green  а на мен с малко дете ще ми е доста трудно да бъда толкова активна.

Благодаря предварително!    Hug      bouquet
Дени, би ли писала в скрит текст въпросите си относно предстоящите събития, защото не всеки иска да знае случващото се занапред.
А сега, специално на въпроса ти.
Скрит текст:
Още малко и, ще стигнеш до края на 27 епизод, в който Емир разбира истината за нея.
Следващ ужасяващи неща, драмата е пълна, но на две, три няма как да се обясни. И да, Фериха я убива лудият й бивш годеник, че и Зехра, но въпреки всичко си заслужава гледането.

# 407
Kогато започне сериали довечера , всички ще гледаме Чаги/Емир ей така Mr. Green

Опа леко сме се разгорещили Mr. Green

С тази усмивка топяща и най-дебелите ледове   smile3544 smile3544 smile3544

Извинявам се...отплеснах се Mr. Green

# 408
То и ние новите вече не сме непредубедени. Аз, лично, изчетох всички спойлери, всяко едно нещо, което намерих. Попивам жадно всяка една дума, която изпуснете и не ми стига, ами и ровя, ровя. Гледах клипове и общо взето на теория всичко разбрах. Mr. Green

Иначе това, което най-силно ме дразни напоследък е Корай. Много е красив, много е сладък и забавен, но искам да и подвикне на Хандето и да постъпи като мъж. Какво му се е качила на главата! По този повод пак въпрос:
Скрит текст:
В кой епизод е първата им целувка?

# 409
само едно не мога да разбера защо не говорите за Халил...той от целия филм е най - заинтругуващ  Peace  

настръхвам като го слушам това  Mr. Green

# 410
По новите като мен мога да кажа на остана ли те които гледат наистина за 1 път да не спират да го гледат има какво да се гледа емоциите,страстите,любовта и още много. И в допълнение да добавя
Скрит текст:
 В 67 епизод когато се чува изстрела и когато се просълзяват и на двамата очите им там винаги плача не знам дали тези които са го гледа ли и при тях е било така. Също така ми ставаше тъжно когато удряха Фериха някак си емоцията беше силна. Другото е когато Халил май беше когато и двамата ги отвлече. Когато прострелват Емир и Фериха беше до него докато се събуди и той се държа толкова студено,че ми се прерива    

# 411
Наде, то и аз споделих надве-натри за епизода и най-вече за Хандето Simple Smile

Но си мисля и ми е интересно също така да коментират и тези,които за първи път гледат сериала.Ние като "стари кучета" малко или много сме споделяли вече и знаем за чувствата и емоциите,затова ми е интересно по-новите какво има да кажат по въпроса.
Точно и аз ги подканвам, защото ние си се знаем, но са ми интересни и други гледни точки, на тези, които за първи път следят сериала.
Peace

Наде притчата много хубава  bouquetПокрай нея се сетих за един въпрос  на Мурат към майка си/от маалата/Кога любовта и умът са вървели ръка за ръка? Това и за наш Корай се отнася Laughing

# 412
Миленче, не обсъждаме Халилудко, защото на този етап все още няма материал за него. Видяхме го веднъж, на обрязването на момченцето, на този етап толкова за него.
Силве, за кои питаш?
Скрит текст:
Ако е за ФЕмир, целувката им е в края на шести оригинален епизод и се пада други ден по бтв.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 15:59 от Neidjal

# 413
За Х и К питам. За ФЕмир всичко вече изгледах и знам кога какво Simple Smile

# 414
По новите като мен мога да кажа на остана ли те които гледат наистина за 1 път да не спират да го гледат има какво да се гледа емоциите,страстите,любовта и още много. И в допълнение да добавя
Скрит текст:
 В 67 епизод когато се чува изстрела и когато се просълзяват и на двамата очите им там винаги плача не знам дали тези които са го гледа ли и при тях е било така. Също така ми ставаше тъжно когато удряха Фериха някак си емоцията беше силна. Другото е когато Халил май беше когато и двамата ги отвлече. Когато прострелват Емир и Фериха беше до него докато се събуди и той се държа толкова студено,че ми се прерива    

Скрит текст:
Аз нямах сили да гледам тази сцена, спестих си я по време на излъчването и я погледнах бегло доста след края на серията и повече не я повторих.
Силве,
Скрит текст:
в 24 оригинален епизод има не само целувка между тях в дома на Корай, ми и кекс и то какъв. ooooh!

# 415
Наде,базикам се  Mr. Green

заради това си заслужава гледането  Heart Eyes

# 416
Добре дошли на всички момичета-зрители, открили сериала сега или от скоро!    bouquet  Hug

ами аз да си питам пак профилактично,да вземете да не забележите,може дори да се прекръстя на ПИТАНКА Laughing,та така като ги режата епизодите по БТВ до 2015та ли ще го гледаме,с толкова реклами и като резнат това онова се обърках кой дават поред сега(снощи например) и кой е според турската номерация?

скрито за предното питане Mr. Green
Скрит текст:
няма как налко пресилено се получило с това продъжение затова е спрян,а нашия красавец в някой друг сериал снима ли се сега или с арестите само ни занимават във връзка с него)

anilevI , привет!  Hug
Оставам с усещане, че се чувстваш незабелязана с въпросите си.
Едно извинение от мен, ама виждам, че има отговори за теб, затова и мисля, че не е нужно да се повтаряме. Peace

Ето и на Милена,  Hug за Халил, Надето е отговорила 1 към 1 с това което бих написала и аз. Peace

# 417
благодаря за новата тема  Hug Hug Hug

да се запиша да не ви изпусна

# 418
Релаксче PeaceИ как нямат химия по между си Laughing

Бебе Hug

# 419
Клоди, Hug къде пък видя ти химия няма такова животно при тях
Скрит текст:
те не го играха,те го изживяха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт