Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 033
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Делото се гледа най-вероятно при затворени врати, както видяхте на кадрите, журналистите са пред вратата на съда..Надявам се в новините в 19:00 да кажат детайли, за да сме наясно...
Закрити,  колко да са закрити, Joyщом толкова инфо излезна през тях. ooooh!

http://www.youtube.com/watch?v=du5q-u-nSEI

# 61
Адашчееее Hug Hug Hug

Ти тая вечер, сеира ли ще ни  hahahaгледаш, как ще се натряскаме до козирката от кеф... Joy Joy Joy
Joy JoyИ двете Laughing

Рали Hug

Ох Наде Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 62
с такива хубави новини пиенето само влиза  Joy и едно поздравче

# 63
Много хубава новина тази вечер ще празнуваме евала на майката на Хазал.

# 64
http://www.youtube.com/watch?v=k2C5TjS2sh4
И от мен един поздрав дано ви хареса.

# 65
момичета мн се радвам за на6ето момче , но не разбрах за другите освободиха ли ги  и какво се оказ той замесен ли е бил или само слухове са били

# 66
Наде  bouquetГалля  bouquetРелакс  bouquetНезабравими песни Heart Eyes

Цвети HugОсвободили са и Гизем Sickи Корай, а на Чатай са свалени всички обвинения Peaceза другите не знам Rolling Eyes

# 67
Здравейте! Ха да му е честито на Чаги, а и на нас.
Ръчкам тука телефона, за да ви кажа, че по фокс съобщили, че Чаги е казал - само веднъж употребих и много съжалявам...какво ли е решението на съда, добре ги освободиха, ама паднаха ли обвиненията newsm78

# 68
Сега обаче, след всичко, което му се случи, ще бъда изключително неприятно изненадана и разочарована, ако не си даде сметка за ситуацията, не направи ревизия на връзките и средата си и не се разграничи категорично от помиярите, с които го замесиха... Praynig Praynig Praynig

# 69
Здравейте! Ха да му е честито на Чаги, а и на нас.
Ръчкам тука телефона, за да ви кажа, че по фокс съобщили, че Чаги е казал - само веднъж употребих и много съжалявам...какво ли е решението на съда, добре ги освободиха, ама паднаха ли обвиненията newsm78
Невиии, мила как си бе братко, разбрах, че имаш дертове...Бързо оздравяване!Целувки на детенце!
Гледам новините, ама още нищо по въпроса!

# 70
Йееееееее, вие си пийте, а аз отивам да гушна Чаатай! Whistling

Селинката е казала, че всичко е свършило и са били чисти. Всеки трябвало да внимава с обкръжението си, особено младите! Полицията си е свършила работата както трябва.

Как ме е яд, че нея не я оставиха да трие решетките, тцтц Thinking

# 71
ООО Рени 60  bouquet
А и да вземе да се раздели с тая помиярка аблата - от нея и нейната кръчма е всичко, ама успя да се спаси гадината.
Ох Чаги как готино се усмихна като излизаше...

# 72
Хилоу!  Hug

Мерси за новата тема!  Hug  bouquet

Почерпете се - нашичкия бил навънка!

Не съм Ви чела, след малко се връщам - бая сте изписали!  Hug

Релакс, имам нещо специално за теб  newsm51 newsm51 newsm51
Скрит текст:
[/b]

# 73
Рениииии за новата тема  newsm51
Виждам че купона тече в пълна сила, ама то и има защо.
Каква разлика само м/у двата репортажа. Направо изглеждаше смазан, а в следващият лицето
му беше огрято от тази негова лъчезарна усмивка. Е надявам се да си
извади поуките от това изпитание, което му поднесе живота. Ще мине време докато се
оттърси от това, и се надявам да няма големи последици. Вече падна, сега трябва да се изправи,
да се отръска и да продължи напред с високо вдигната глава.
Всички допускаме грешки, по- вано е каква поука ще си извадим след това.
Благодаря на момичетата за директното предаване. Hug Hug Hug
Аааа и днес 2 серий, ма тва си е голем кеф.  newsm44

# 74
Уф в "Пирогов" сме още и се кълча на тела, ама такова събитие, как да не съм с вас, но  тая вечер съм въздържател, пийте и заради мен, ха

Общи условия

Активация на акаунт