Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 110
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

Aбе,май ше пийна,ще се кача на Мелмак,ще разпусна или  newsm78 може и да се изпусна...

Да се приготвим за Хилса...имало нова програма...Полициятя се извинявала на Чаги...
Скрит текст:

# 76
еха Киара, Hug това скритичкото е супер благодаря   bouquet

# 77
Татарова, Embarassed каквой това нещо тука ,ама тоя много космат тряа му подарим бигче

# 78
ООО Рени 60  bouquet
А и да вземе да се раздели с тая помиярка аблата - от нея и нейната кръчма е всичко, ама успя да се спаси гадината.
Ох Чаги как готино се усмихна като излизаше...

Вярно, много хубаво се усмихна, ама пустата му Боа , тъй се е увъртяла около него, че не знам дали има оттърване..

# 79
Киара,Неви  Hug

Рени,дано да му е обица на ухото на нашичкия и си "поизчисти" приятелите, но той си знае.
Че и май се качи и в нейната кола. ПФ.  ooooh!

# 80
Тц, не е в нейната, фейсът веднага ги сравни.
Обаче май наистина си е признал, че е употребил веднъж, ама веднъж-дваж, как се разбира...и що му е да го прави...

# 81
Киара,Неви  Hug

Рени,дано да му е обица на ухото на нашичкия и си "поизчисти" приятелите, но той си знае.
Вани,ми то от кобра можеш ли да избягаш  Rolling Eyes

# 82
Обаче май наистина си е признал, че е употребил веднъж, ама веднъж-дваж, как се разбира...и що му е да го прави...

Дано да може да се отърве от аблата.

Миленче трудно,ама не и невъзможно,дано да има възможност да го направи.

# 83
Веднъж- дваж, какво, щото има бая голяма разлика?  newsm78
Неви, опрявай се бързо! Hug Надявам се не е нищо сериозно.  Praynig

Вани,  Hug

# 84
# 85
Вани,дано се оттърве ето нещо за тебе
Скрит текст:

# 86
Киара,Неви  Hug

Вай бе...Вани,май се качи в джип,а кукундерката беше с лека кола... newsm78Дано се разкара от нея,защото хич не ми вдъхва доверие... Praynig
Днес станах разногледа,не изпусках компа...
Скрит текст:

# 87
Дано, след като стане ясно напълно всичко.. да излезе като мъж да се разграничи категорично и да внимава с публичните изяви от тук нататък!

# 88
Киара мерси,
Скрит текст:
не аз а детенцето е болничко, но вървим към оправия
.

# 89

Aбе,май ше пийна,ще се кача на Мелмак,ще разпусна или  newsm78 може и да се изпусна...

Да се приготвим за Хилса...имало нова програма...Полициятя се извинявала на Чаги...
Скрит текст:
Страхотно извинение #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт