Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 099
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Клоди, Hug къде пък видя ти химия няма такова животно при тях
Скрит текст:
те не го играха,те го изживяха  Peace
smile3521

# 421
Скрит текст:
когато прострелват Емир и Фериха беше до него докато се събуди и той се държа толкова студено,че ми се прерива

И аз не го разбрах тогава , защо така грубо се държа с нея....аз като цяло не мога да го разгадая това момче(Емер) уж я обича много , но все едно гадно и студено се държи с нея , нещо да не му се понрави и веднага сърдит.

# 422
шегувам се ази...дори много внимателно и бързо ми отговарят момичетата тук,много сте сладки и търпеливи да знаете Heart Eyes,написах го защото сигурно досаждам с многото си въпроси ама надявам се да съм извинена bowuu

# 423
A защо е толкова гаден
Скрит текст:
В 28еп. когато отива да живее в блока на Фери го прави само за да и е гадно...каква любов бате , ама че човек

# 424
A защо е толкова гаден
Скрит текст:
В 28еп. когато отива да живее в блока на Фери го прави само за да и е гадно...каква любов бате , ама че човек
Скрит текст:
ами след толкова много лъжи нормално е да реагира така,човек когато е наранен от любимия човек прави неща след ,който после съжалява,ама...

# 425
Привет Фемирки  Hug
По едно капучино за вас в студеното време ( при мен не е студено, има едно слънце, само е за скитосване по-плажовете).

Изчетох ви, най- накрая. Хайде да кажа и аз за Ханде, макар че ще се повтори с сказаното от вас.
Нейното не е любов към Емир, а някакво обсебване, може би от това че са заедно от толкова
години, свикнали да споделят, да разчитат един на друг(тук включвам и Корай,
великолепната 3-ка).
Нещо като няма да си мой, ама и на никoй не те давам.

Клоди, Hug къде пък видя ти химия няма такова животно при тях
Скрит текст:
те не го играха,те го изживяха  Peace
smile3521

smile3521
Скрит текст:
Толкова осезаемо, че можеш да го докоснеш

# 426
A защо е толкова гаден
Скрит текст:
Скрит текст:
ами след толкова много лъжи нормално е да реагира така,човек когато е наранен от любимия човек прави неща след ,който после съжалява,ама...
Скрит текст:
От делно и Джансу му разказа лъжи #2gunfireче Фериха била с него  за да го използва да се издигне и тем подобни Peace

Дзверче Hug  bouquet

# 427
  • Варна
Момичета, я да си свиря часовника с вас - първи сезон е 24 серии, втори е 43, тоест свършва с 67 епизод. След това започва сезон 3, който е съвсем малко серии, нали?
Кога ще му се види края на разбозването? Много се ядосвам, много..  Crossing Arms Снимат ли го още?

И между другото, намерих сериите на целия 1ви сезон със английски субтитри във фейсбук, не знам дали ще са ви от полза, ама да ги постна Simple Smile - https://www.facebook.com/notes/hazal-kaya-only-fan-for-english-s … s/160787997393715
След 1ви февруари ще започнат да качват и 2ри.

# 428
Джансу...при първите гледания ми беше непонятна,  newsm78  но сега разбирам, че зад всяко едно нейно държание си има и обективни причини, разбира се, без да я оправдавам, просто ми е по-лесно да разбера какво и защо прави.
От една страна средата в която бе израснала, от друга загубата на майка й в една възраст когато не е напълно съзряла и готова за живота във всяко едно отношение и най-вече емоционално като стабилност с нужните опори, недостатъчната фиктивна и практическа емоционална близост с баща й и като капак г-жа Санем около нея, която придаваше на грешките, слабостите й изкривено значение и пагубно за самата Джансу влияние.

И все пак на фона на общия негативизъм, неудовлетвореност, безцелност в ежедневието си, Джансу проявяваше в някаква степен поне спрямо Фериха някакво разбиране, приемаше я като близка, дори и като равностойна на нея самата в чисто човешки, общ план, като едно момиче на нейната възраст.
На моменти в отношението й към Фериха не си лишеше, че тя я възприема само и единствено като момичето на портиерите. Тя споделяше с нея като с приятелка. Е, да, не бяха чести тези моменти, но все пак ги имаше.
Нямаше как Джансу да избяга от моделите си и на своето възпитание и среда.

Мисля, че самата Джнсу разполагаше с ресурс/като качества и умения/ да си постави някаква смислена и стойностна, удовлетворяваща я цел,  различна от господаря на нощта-Емир, ама нямаше кой да й помогне за това, само леко да й подаде ръка и да й вдъхне вяра, че може, сама не й достигаха силите към момента, след неприемането й в университета, след опита са самоубийство...

Конкретно в епизодите от вчера и най-вече реакцията й и онзи смях...важи това което вече споделих за Санем, не мисля, че бе предварително и самоцелно насочен към Фериха, макар че в крайна сметка ефекта му върху нея/Фериха/ беше такъв-унижаващ я. Rolling Eyes

И така поради по-голямата отрицателност в нея и около нея, тя генерира още енергия с подобен знак и посока--отрицателен и негативен... Rolling Eyes

Иначе като избор на актрисата- Sedef Sahin (Cansu)...Джансу, мисля, че е много сполучлив и точен и като визия, субективна е преценката в това как точно изглежда, но, че има все пак чар и някак те приковава към героинята си поне за мен е факт. Peace

Седеф Шахин

Нещо за нея, ако се интересувате. Peace

http://www.diziler.com/kisi/sedef-sahin
http://bg-bg.facebook.com/media/set/?set=a.185260204852587.43515 … 197167&type=1
http://tr.wikipedia.org/wiki/Sedef_%C5%9Eahin

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 17:24 от margita9

# 429
  • Стара Загора
Наде,базикам се  Mr. Green

заради това си заслужава гледането  Heart Eyes

Това от кой оригинален епизод е ?

# 430
Наде,базикам се  Mr. Green

заради това си заслужава гледането  Heart Eyes

Това от кой оригинален епизод е ?
44  Peace

# 431
  • Стара Загора
А
Скрит текст:
в кой оригинален е този кекс   Mr. Green  за който говорите  Joy

# 432
Джансу да ми такава отврат Sick

Скрит текст:
Добре , тя излъгала Емир , че Фери се възползвала едва ли не от него , ам чи неговия акъл значи е толкова да я слуша...и веднага си легна с някаква мастия Crossing Armsкога пак разбира ,че Фери го е обичала истински

# 433
Скрит текст:
когато прострелват Емир и Фериха беше до него докато се събуди и той се държа толкова студено,че ми се прерива

И аз не го разбрах тогава , защо така грубо се държа с нея....аз като цяло не мога да го разгадая това момче(Емер) уж я обича много , но все едно гадно и студено се държи с нея , нещо да не му се понрави и веднага сърдит.

Скрит текст:
Защото, след като и удари шамар в 53серия по турските, тя си тръгна. А в 56 Емир се затваря с нея в апартамента за да си поговорят, и както казва той, за да не може да си тръгне тя, и така след спорове и такива сценки той отваря врата, но Фери не си тръгва. И когато я пита, защо остава Фериха му казва, че остава едвали не заради това какво ще кажат другите. А той и отговори, че един вид да се прават на семейство, за пред хорада. Това е което го вбеси и накара да се държи с нея по този начин. Ама и тя е голям инат, вместо да му каже, че остава защото го обича. И така до 62, където той и се извинява. Леле колко дълго стана

# 434
Момичета, я да си свиря часовника с вас - първи сезон е 24 серии, втори е 43, тоест свършва с 67 епизод. След това започва сезон 3, който е съвсем малко серии, нали?
Кога ще му се види края на разбозването? Много се ядосвам, много..  Crossing Arms Снимат ли го още?

И между другото, намерих сериите на целия 1ви сезон със английски субтитри във фейсбук, не знам дали ще са ви от полза, ама да ги постна Simple Smile - https://www.facebook.com/notes/hazal-kaya-only-fan-for-english-s … s/160787997393715
След 1ви февруари ще започнат да качват и 2ри.
HugВсичко е така както си го написала :peace:3 сезон свърши поради нисък рейтинг Laughing
Благодаря за сайта newsm51

Общи условия

Активация на акаунт