Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 005
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Зверче, приготви ли се за вампитата още малко остана  Mr. Green  Бурак с Хазал,Мерве с Чаги  Peace доста добри комбинаций дано ги видим така заедно в проект

# 541
Да го подкрепим в анкетата за най-добър актьор.

http://beauty-around.com/en/votes/item/321-best-turkish-actors
подкрепих го,ама е доста назад Бурак 1-ви  Mr. Green

И аз се гласувах, макар че харесвам и първите двама, не ме замярайте.  Rolling Eyes Praynig
спокойно няма и аз харесвам първия и искам да го гледам в нов проект с Хазал  Peace

И аз,и аз!!!  newsm10 smile3501
И аз така Бурак с Хазал и Мерве с Чаги, малее още малко и сценария ще започна да пиша  Joy Joy Joy
Това ще е хит недей  hahaha hahaha Чаги аз само на един човек ще го давам след Хази  Whistling Whistling след този човек Мервенцето което ми 3-то в  Heart Eyes да го поема  Whistling Whistling Whistling

# 542
Зверче, приготви ли се за вампитата още малко остана  Mr. Green  Бурак с Хазал,Мерве с Чаги  Peace доста добри комбинаций дано ги видим така заедно в проект

Охооо от кога, даже после минавам online да гледам, ма маного ми засича Vbox, та затова с испански субтитри.   Mr. Green

# 543

Охооо от кога, даже после минавам online да гледам, ма маного ми засича Vbox, та затова с испански субтитри.   Mr. Green
ще осъмваш май и тази вечер  Mr. Green

# 544

Имам още 2-ва дни отпуска, трябва да се оползотворят най -рационално.   Joy Joy Joy

# 545

Имам още 2-ва дни отпуска, трябва да се оползотворят най -рационално.   Joy Joy Joy
усещам,че ще има и нова премяна  Mr. Green

# 546
Ох вредих се и аз да седна на компа.За днешната сериа мога само да кажа колко харесвам Корай , много добро момче , заслепено единствено от оная лисица Ханде.
Много мъчно ми стана и на мен , когато нарекоха Фери дъщерята на портиера , ще кажеш , че там бедните са някаква атракция и само богатите живеят Crossing Arms милата цял живот унижавана жал ми е.
Емир голям образ , хем я иска хем не му стиска да бъде решителен.
Даваха рекламата за утрешния епизод
"Ти за какъв ме мислиш , за женкар ,за плейбой....и целувка smile3544"

За анкетата съм разколебана....от една страна Чаги(ох луднан по него) от друга Къванч не знам...кой да избера Blush
Аз да си призная гледам филма основно заради Чаги , не че не ми харесва , но ако беше някой друг актьор в ролята на Емир , нямаше да изтрая да е такъв безхарактерен когато трябва да е твърд и толкова горделив , когато Фери му е паднала в краката от любов, ама нали е Чаги и гледам толкова съсредоточено  Blush

Добре , че всичко лошо свърши за Чаги , че като ги гледам тези снимки и настръхвам

Лека вечер и до утре Hug

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 00:24 от Евитa

# 547
Ох вредих се и аз да седна на компа.За днешната сериа мога само да кажа колко харесвам Корай , много добро момче , заслепено единствено от оная лисица Ханде.
Много мъчно ми стана и на мен , когато нарекоха Фери дъщерята на портиера , ще кажеш , че там бедните са някаква атракция и само богатите живеят Crossing Arms милата цял живот унижавана жал ми е.
Емир голям образ , хем я иска хем не му стиска да бъде решителен.
Даваха рекламата за утрешния епизод
"Ти за какъв ме мислиш , за женкар ,за плейбой....и целувка smile3544"

За анкетата съм разколебана....от една страна Чаги(ох луднан по него) от друга Къванч не знам...кой да избера Blush
Аз да си призная гледам филма основно заради Чаги , не че не ми харесва , но ако беше някой друг актьор в ролята на Емир , нямаше да изтрая да е такъв безхарактерен когато трябва да е твърд и толкова горделив , когато Фери му е паднала ев краката от любов, ама нали е Чаги и гледам толкова съсредоточено  Blush

Лека вечер и до утре Hug

Няма такова нещо, как безхарактерен? И аз незнамм от къде го извади той това търпение, тази решителност..... Но я има, поне за мен.
Лека и на теб  Hug

# 548

усещам,че ще има и нова премяна  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

# 549
Под безхарактерен имах впредвид , че лесно се поддава на манипулации , ама май безхарактерен не беше правилната дума Whistling Яд ме хваща като някой му даде тон за песен и той се върже и после го отнася Фери

Оха татко Чаги
Скрит текст:

Тази вечер много тихо в темата...аз ще си поствам малко снимки , че ми стана толкова хубаво Mr. Green
Малко Фемир Grinning

пс.Чаги големи крака имал...загледах се в обувките му и наистина са големи...нали знаете за мита за големината на краката и...другото нещо Mr. Green
Много красива усмивка

Има преквасни очи този маладец...ох спирам , че няма да мога да заспя...Лека отново и дано не е досадно , че качвам негови снимки , но знам , че всички си го обичаме , така , че дано не ви преча Grinning

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 00:44 от Евитa

# 550
Под безхарактерен имах впредвид , че лесно се поддава на манипулации , ама май безхарактерен не беше правилната дума Whistling Яд ме хваща като някой му даде тон за песен и той се върже и после го отнася Фери

Оха татко Чаги
Скрит текст:

Все пак се доверява на приятелите си, които познава от толкова години.
Макар че познава Ханде, тя весе пак е ногова приятелка, и той и се доверява, но спокойно
всяко нещо си има граници.  Laughing

# 551

Скрит текст:
Така е , тя Ханде не се ли променя по натам в епизодите , не става ли добра с Фериха , гледам, че си говорят , ама като нищо не разбирам ooooh!

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 01:08 от Евитa

# 552

Така е , тя Ханде не се ли променя по натам в епизодите , не става ли добра с Фериха , гледам, че си говорят , ама като нищо не разбирам ooooh!
Скрит текст:
Променя се и приятелки стават даже  Peace

# 553

Скрит текст:
Променя се и приятелки стават даже  Peace

Скрит текст:
Тогава по малко да я плюя щом става добра Laughing

# 554
Добро утро!  Hug

Заповядайте:

Наде, за теб  Hug Да се оправяш по-бързо.

Евита, а на мен не ми пречиш,а и има доста време докато "уж" Ханде мине в добрата страна Simple Smile

Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт