Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 574
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Извинявам се за въпроса-бялото злато amc 30 ли е?

Да

# 271
Да Peace Сложих снимката с номера по-горе.
Но както казах и по-рано за момента е изчерпано. Но ще докарат пак!

На Ел веждите и преди много ми харесваха Heart Eyes Даже повече от тези. Но вие нали ми знаете веждофетиша Simple Smile

# 272
  • Стара Загора
Извинявам се за въпроса-бялото злато amc 30 ли е?

Снимката на Жаки е надписана.  Laughing AMC 30 e, това което е сравнила и Ел Мем с пудрата халайт на Шанел.  Peace

# 273
Ox, Ел!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Красота!
И колкото повече ти гледам веждите, толкова повече ги искам!  Crazy Отивам за ампули за коса  Mr. Green

# 274
Благодаря, значи без да искам сама съм открила топлата вода  Laughing Имам го отдавна но наскоро реших да го пробвам за хайлайтър, тъй като нямам такъв, и се получава добре  Peace

# 275
Сега като видях тези снимки,се сетих,че имам едни розови златисти сенки с блестящи частички на Колистар и Пупа,може да ги пробвам като хайлайтър  Rolling Eyes Grinning

# 276
  • София
Благодаря  Hug
Веси, да, Copper Sparkle е  Heart Eyes

Майка Зайка, прекалено раздалечени:

Скрит текст:

# 277

Снимката на Жаки е надписана.  Laughing AMC 30 e, това което е сравнила и Ел Мем с пудрата халайт на Шанел.  Peace
Видях че е надписана ама там злата мнооогооо  Laughing и да не стане грешка(имах в предвид палитрата, единичната сега ми се показа)  Peace

# 278
Ел, и преди, и сега веждите са страхотни. Гримовете ти и снимките също! Heart Eyes

# 279
Мисля, че е огледало. Много искам огледало на Шанел, ама никъде не съм виждала по магазините. Гланца май е Jalousie, който е жесток и също го искам:
Скрит текст:

Скрит текст:

Огледалото на Шанел го има в сайта на Хародс.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 16:54 от bubanka

# 280
На срещите ни докато беше топло ме питахте почти всеки път с какъв хайлайтер съм. Бях точно с amc 30. Аз от както го купих май-юни миналата година почти само него нося. Заедно с ванилата, ми е най-издълбаният цвят от всичките.

И го нанасям с една четка на Инглот, която ако не се лъжа и Денси има. СС6 или нещо от този род беше

# 281
Да SS6. Страшна четка, много добра!

# 282
  • София
Боже, забравих вчера че ще има нова тема и чак сега обърнах внимание, че ми няма темата в Отговори.  ooooh!
Сега като се прибера ще ви изчета с удоволствие  Heart Eyes

# 283
Те я имат същата, но в още по-голяма версия. Мисля да си купя и нея. Още по-лесно ще се нанася хайлайтер на скулите

# 284
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да SS6. Страшна четка, много добра!

Каква й цената?

Общи условия

Активация на акаунт