Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 129

• 58 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Имам едно питане как се постига този ефект върху покритието:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=108263669247301&set=a … ;size=2048%2C1536

# 211
  • Русе
metchopooh Поредната ,красива  и изпипана торта,много ми е трудно да ги коментирам вашите произведения,затова само така с две думи....Ама тя моята торта е покрита със шоколадово тесто и плочките от страни са от бяло и кафяво такова,сложих няколко бели за да се върже с покритието и  мацнах със златен дъст наред,но на белия шоколад просто не изпъкна...Благодаря!
diana7102 Не съм правила този релеф,но мисля ,че се прави с режещ къдрав инструмент върху вече облечена торта,може би предварително разчертана за да е правилно.Без да режеш до дъно,а само леко отгоре...

# 212
Момичета, благодаря на тези, които се включиха с отговор на въпроса ми за замразената торта.
Сега само към Варненки - има ли някоя от вас молд за копчета и други шивашки принадлежности и аксесоари и дали би се съгласила да ми съдейства? Може да ми пишете на лични, но основната ми идея е или да ми съдействате с направата на някои фигурки, или да ми услужите с въприсния молд, като като гаранция, че ще го върна невредим съм съгласна да оставя стойността му като залог, докато го ползвам. Само за ориентир - фигурките ще ми трябват да са готови до четвъртък (07.02), че след това ще ги зове път Simple Smile За тортата дето ще пътува Варна-Кюстендил са. А за крайния резултат от нея и цялата лудост с пътуването ще ви разказвам след събота.

# 213
  • София
Дидс, този адрес ми даде Поли преди Коледа, аз не съм ходила, но пратих колежка да ми вземе един резец от там. бул. Петър Дертлиев е в Люлин 7, на 10 мин от спирката на метрото, ще я питам, за да съм сигурна  Wink
Marieta и от близо са хубави лебедите, а кремчето звучи много вкусно  Mr. Green
ilariana благодаря за коментара, да на живо сигурно се е връзвало много добре с дъста.

# 214
Благодаря за адреса на магазина на Хитрини Simple Smile Май ditsan е права някъде около Билата е, но не бях сигурна точно къде Simple Smile
galja_1803, виж това за копчета
http://www.youtube.com/watch?v=xJ12DH9EftY
http://www.youtube.com/watch?v=rLfDFaDD75w

# 215
Toчно на гърба на Билата има улица ,една от пресечките на тази улица е магазина.Там са нови блокчета а пресечката е черна,точно преди зъболекаря е магазина.

# 216
здравейте,

има някои изключителни, поне за мен, торти на последните страници

на мечо пух ветрилото много ми хареса и нежна е цялата торта с тези японски мотиви. зеленото човече не мога да го оценя, не съм го виждала кой е и за какво се бори

на сансил трактора е страхотен и самата торта като изработка, много чиста, весели животинки

на пепи тортите са съвършени, пепи, как направи тази корона. или е истинска? вгледждам се внимателно и пак не мога да разбера

галя, много ми харесва усмивката, успяла си да направиш подходяща торта, малко се притесних как ли би изглеждала една уста на 3д, аз не бих си взела парче Simple Smile но сега е супер

на бадем пожарната също е мноооого хубава и нищо не ми изглежда несъразмерно или не на мястото си.
момичета, колко време ви отнема моделирането на нещо такова?

весанка, много мащабна и красива работа, само не ми харесва, че е на две съседни кръгли торти

ани, както винаги. самотният рицар на пост е много готин, а драконът леко полазил по стената и ще му скочи Simple Smile

илариана, надявам се тортата е оцеляла, защото е много красива. ти много хубаво боядисваш

мариета, много хубави са лебедите, червеното също. аз не рискувам да оцветявам, купувам го готово оцветено

няма да критикувам торти, вече всичко е казано, а и не съм точно в позиция

аз нямах проект последните дни и по - добре, защото не бях в настроение и нагласа. само това хелоу кити, което трябва да бучнем в/у една купена торта. направих и 3 рокли, първата не ми се понрава, втората счупих преди още да реша нрави ли ми се и това е последния ми опит. имам намерение да сменя шапката, но нещо ми писна. знам, че малко се разминава във физиономията и ръцете ми трепереха докато нарисувам мустаците. въобще не знам как бих моделирала нещо по-фино, но ще опитам скоро

# 217
  • Русе
мегало Благодаря за комплимента,но истината е,че много ми се оцветя,но като гледам другите оцветени торти,май е по-добре да спра... LaughingДа,за моя голяма радост торта е оцеляла.И стига съм ви занимавала с нея вече....те я изядоха Laughing
Китито е много красиво,много чисто е направено,има си релеф ,долу по роклята,който се съчетава с този на шапката ,чанта,цветя ,прекрасно е,казвам го ,защото аз не бих могла да се справя така добре иначе (с риск да ви омръзне да чувате),рядко си позволявам да коментирам по-детайлно...

# 218
страшно стилно и чисти кити, наистина, аз не съм се заглеждала в туй коте много много, ама то уста няма ли си?

# 219
deedee83, благодаря. Аз така или иначе върша нещо подобно, но производителността ми е доста ниска... за час направих около 25 копчета, а ми трябват мнооого Simple Smile Освен тортата на шевна тематика, която си е лично моя инициатива, съм обещала на мама къпкейкчета с декорация, с които да почерпи колежките и понеже става дума за шивачки, реших и декорацията да е в този стил. Е, направих и цветчета, но ми се искаше да наблегна на ципове, копчета и макарички, та затова попитах за молд, ако има някой...

# 220
Здравейте, момичета Simple Smile
Утре моя племенник има рожден ден и ето какви тортички спретнах, едната е за градината, а другата за партито Simple Smile

Приятна вечер ви желая Simple Smile

# 221
благодаря ви

то уста няма, поне аз гледах от една блуза, която купихме за детето. тя е на такава вълна изглежда. малко се притеснявах да не е твърде накичено, че на блузата е по панталонки Simple Smile но рождения ден се отложи и аз смачках главата, пак ще я направя. очите трябва да са по - отдалечени, но тогава нямаше да имам място за мустаците. новата оформих малко по - широка

сладурана, чуден мотоциклет
чудя се, тези триетажни торти, не са ли твърде големи, изяждат ли се? партитата трябва да са с много хора. на моето дете правих 20см и не се изяде цялата. иначе определено етажните могат да изглеждат по-внушителни

# 222
Мегало - Тортата е за 40 души, надявам се да се изяде Simple Smile Ако не ще пращаме в чинийки за вкъщи Simple Smile

# 223
Наистина нямало уста китито бе, брейй аз никога не съм се вглеждала и сега като видях, отворих да видя що е то...
ама страшно точно си го направила значи....

Мотора е суперски!

# 224
Цитат
весанка, много мащабна и красива работа, само не ми харесва, че е на две съседни кръгли торти
    Мегало, и на мен не ми харесва и е  много по трудоемко,но такова беше желанието на майката,която пък си има своите планове.    Превъзходно кити.     Сладуранка,много хубава торта.Поздравления.

Общи условия

Активация на акаунт