Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 129

• 58 531
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря Simple Smile Къде пък го пропуснах това Simple Smile И аз разбих от сухата смес и мляко, е направих по малко количество, ама нещо не ми хареса много, много, не ви го препоръчвам Simple Smile

А тортата с Карибски Пирати е страхотна Simple Smile

# 31
Здравейте, и аз се записвам . Страхотни тортички сте спретнали както винаги, чак да го е срам човек да си покаже носа  Joy... И все пак някои показват красоти , а други като мен гафове, то не може само перфектни изпълнения , все пак трябва да си личи , че има и начинаещи нали  Wink
 Та ето го моят опит за торта с айзинг, грешката ми беше че сложих плод и малко потече, но ще ми е като обеца на ухото

А тази я правих за вкъщи да се упражня с лебедите, затова отдолу е малко куца , само за това ми стигна фондана. Моля ви критикувайте ме наволя, и аз искам да се науча някой ден да правя красоти като вашите

Весанка много ми хареса тортата ти ,  на мечо пух и тиририрам също... не се сърдете дами , но няма да изброявам всичките, просто сте уникални newsm51

# 32
rocio лебедите са много хубави

# 33
Еми не знам кога ще успея изпобщо да изкоментирам нещо  Shocked Както и да е - гол запис и се включвам само при въпросителни Sad

# 34
rocio, страхотни лебеди!!! Моля те, разясни как ги направи, гледа ли от някъде?

# 35
Благодаря на всички за хубавите коментари!  Grinning

metchopooh, на теб особено. Защото е много важно човек да види нещата си с чужд поглед. Сега като ми каза за влакчето и погледнах изведнъж ми просветна, че наистина е щяло да стане много по-добре. Макар че ги правих колелетата по нощите и вече така исках да приключвам.
Гъмито ти е много реалистично, а на японската торта цветята отстрани са станали много нежни и приятни! Добавих те и аз във Фликър. Също и други хора от твоите контакти, които ми се сториха познати. Така че някой ако се види в листа ми с контакти във Фликър да не се чуди много, много. Аз досега не си бях играла с това, а пък така не можеш да изпуснеш нищо ново и интересно Laughing
van444eto, благодаря за разясненията. Дано се престраша някой ден да си забъркам пак роял айсинг. Имам един полууспешен опит и до там.
rocio, лебедите са много нежни и хубави! Как ги направи?
Тedy , Снимките са много малки и не се вижда много добре..
ani_d, имам аз такива периоди. Лятно време съм на съвсем друга вълна. Въобще не припарвам до комп. И после докато се наканя, ей го кое време стана Wink

# 36
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Еми не знам кога ще успея изпобщо да изкоментирам нещо  Shocked Както и да е - гол запис и се включвам само при въпросителни Sad
Май и аз така! Просто лети темата с драконски криле!!!  Rolling Eyes

# 37
van444e, благодаря за темата.
ani_d, обещавам вече само на подложки!
ti-ri-ri-ram , много хубави тортички,много ми харесаха!
metchopooh - Гъми Беар-а е страхотен, а за японската тортичка просто няма какво да добавя,те момичетата вече са казали,уникална е!
Само да уточня , че бебенцето ми не е от фондан,порцеланово е. Купих го същия ден като се роди малката и си беше нарочено за нейната торта.Щъркела вече аз си го правих по клипче от youtube.
Въженцето на тортата и на мен ми се стори много дебело,ама пусти мързел,не ми се правеше ново.
Иначе тортата с бебчето бях замазала много добре,даже това беше първата торта, която така добре съм замазвала някога.Е да ама аз си имам една малка помощничка,която непременно е върху масата,когато мама прави торта.Та по-голямата част от неравностите са нейните пръстчета.А за първи път ми се получиха и доста мехурчета с въздух,това някой може ли да ми каже защо?Просто до сега никога не ми се бяха получавали под фондана,може би не съм го загладила добре.А бях го и разточила много тънко и даже под единия мечок беше започнал да се разкъсва,докато заглаждах.Та от там дойде и идеята за мечоците,които крият грешките ми.
А колкото до срещите на софиянки,те в отделна тема ли са, до сега бях разбрала само за една,ама след като е минала.Много ще се радвам да се включа следващия път,ако ме искате де!

# 38
Здравейте!
Запис от мен със въпрос: от къде да си купя формички за изрязване на букви кирилица?
Откирих единствено в Xcerx, но ми се виждат доста скъпи - 42лв.
Това ли са обичайните цени или може да се намерят на малко по-ниска цена?

# 39
Здравейте!
Запис от мен със въпрос: от къде да си купя формички за изрязване на букви кирилица?
Откирих единствено в Xcerx, но ми се виждат доста скъпи - 42лв.
Това ли са обичайните цени или може да се намерят на малко по-ниска цена?

Ето има и тук по евтини са но в момента не са в наличност.Потърси имат и други.http://www.cookibooki.bg/OEM/26-%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D0%BF%D … 2%D0%B8-Sans.html

# 40
Здравейте!
Имам нужда от вашата помощ!
Днес дъщеря ми е рожденичка и направих тортата с рула на Лео
искам да я покрия с марципан Варна, трябва ли да има крем между марципана и блатовете и какъв да е той?
Благодаря ви предварително!

/

# 41
  • ВАРНА морето сините вълни
Паликарова  - ето го разяснението от първа страница -там ще намериш и точните рецепти

В: Задължително ли е да се сложи крем под захарното покритие и какъв?
О: Задължително се слага! , Защото иначе прозира, става неравно и има опастност да се свлече покритието! Най-добре е да се сложи маслен крем (слага се много тънък слой, който не се чувства при консумация), леко разреден кайсиев мармалад, който се оставя да позасъхне или шоколадов ганаш, но с повече шоколад за да държи добре! Може да овкусите с ванилия или есенция масления крем. Може да се смесят финно смляни трохи от блатове с маслен крем или течен шоколад. С тази смес се шпаклова тортата. Идеално изравнява повърхността и предпазва покритието от разтапяне поради допир с пълнежа на тортата.

# 42
Забравих, ето и тортичка от мен http://www.album.bg/sansil/images/30329269/ .
Сега като я гледам отново на снимките, вижда ми се гола.
Мисля си, че малко цветенца нямаше да са излишни, но все гледам да не претрупам...

# 43
Забравих, ето и тортичка от мен http://www.album.bg/sansil/images/30329269/ .
Сега като я гледам отново на снимките, вижда ми се гола.
Мисля си, че малко цветенца нямаше да са излишни, но все гледам да не претрупам...

Ех,че сладурска торта!  Simple Smile Изобщо не е гола,чудесна е!Няма цветенца,защото кравата и овчицата са ги опасли!  Laughing

# 44
Mеченце,страхотни са тортите но тази със ветрилото ми е слабост.
Росио,лебедите са много хубави.
Анелия,страхотно чиста и изпъната торта.Не биха били излишни някое и друго цветенце но и така е прекрасна,Трактора е супер.

Общи условия

Активация на акаунт