Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 129

• 58 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Мари ета, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие и много късмет Simple Smile

Радост бонбон, много ми хареса маратонката ти, мен ме плашат 3Д тортите, да видим кога ще се навия да правя Wink

Мариета, освен близалки, нещо тип Небет шекер ще стане ли? Иначе точно такива близалки дето търсиш продават във Фантастико, но на теб ще ти е далечко.

Ванчеее, не ти завиждам за транспортирането на тоз замък ... Има едни по-тъмно зелени листа, с бейкъри ли са боядисвани?

# 526
  • София
Ванюшке, ще те дъвча аз, може ли? По инерция.  Mr. Green
Тоя покрив, ако разфокусираш погледа, все едно е вещерска шапка върху главата на Рапунцел. И косата не ми харесва така, имам чувството, че мога да преброя космите на главата й.  Mr. Green Трябваше в плитка да ги сплетеш. Peace

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 23:01 от sVeshti4ka

# 527
За срам станах записвам се да ви следя и не намирам смелост да се  захвана.  Embarassed

# 528
  • Бургас/Пз
Аааааааааааааааа, ще викам! Елена и Аннннна, биха ли престанали да се джавкат.   red
Ани, няма да излезеш наглава с нея, така че се откажи и не се принизявай до нивото и.
Абсолютно съм съгласна  Peace Направо аман вече Simple Smile Свещичка, в теб ми е надеждата  Praynig

Ванче, тортата е много хубава, само малко кулата ми боде очите в тоя толкова силно лилав цвят  Mr. Green

Ваня, мисля че прекаляваш, ние с Анни се забавляваме, каво ти пречим пък сега?  Rolling Eyes
Ами като искаш забавление иди някъде другаде, от твоите постове последните страници не приличат на тортената тема. Нищо лично, ама от вчера пишеш тук, обаче явно нямаш никаква идея за поне малко форумска етика и някакви правила.

Радост-бонбон,
много добре си се справила с маратонката, може би някой друг шев декоративен, ако имаше на снадките щеше да е още по-добре. Не ми харесва този с черното , който си го направила така неравномерен. Има едно бодливо колелце, май нещо за разкрояване беше на шивашки език, то върши страхотна работа за правене на шевове и струва 1-2лв в кинкалериите!  Peace

# 529
  • Русе
radost_bonbon Много ми е симпатична маратонка ти,още повече,че е торта а не фигура,в моите очи е перфектна!!!

# 530
ani_d , не пиша от вчера тук.

# 531
Ванюшке, ще те дъвча аз, може ли? По инерция.  Mr. Green
Тоя покрив, ако разфокусираш погледа, все едно е вещерска шапка върху главата на Рапунцел. И косата не ми харесва така, имам чувството, че мога да преброя космите на главата й.  Mr. Green Трябваше в плитка да ги сплетеш. Peace
hahaha
Докато го правех си мислех абсолютно същото.  Peace Явно последните дни, вещицата в мен е взела надмощие. Защо ли?
Космите ги броиш, щото ти е професионално изкривяване.  Mr. Green Косата и на мен не ми харесва. Опитах се да се сетя как беше в приказката, обаче, ядец! Не помня плитка ли беше или пусната. Филмчето не успях да гледам. Виновна!

Има едни по-тъмно зелени листа, с бейкъри ли са боядисвани?
Нннннннне! С онова прахово зелено, за което коментирахме да купуваме. Това ми е единственото зелено всъщност.  Laughing
Хах, намерих кусур на торта на Ванчето!
Рапунцел нали гледа през прозореца? Обаче фонът отзад е самата сграда на кулата. Можеше да сложиш някакъв друг фон, за да личи, че е вътре. Това, разбира се, е търсене на теле под вола. Рапунцел си я докара страшно красива. И зеленоока  Simple Smile.
Кусури винаги имам, ама вие не смеете да ги кажете. Дупката на прозореца и на мен не ми харесва особенно. Виновна!
Зелените очи изобщо не съм знаела че трябва да са зелени. Виновна!
Всъщност, имам си една собствена теория за принцесите от приказките, особенно за тая. 12 часа мина, децата се предполага че спят, та ще се изкажа, белким разсея малко напрежението от последните дни......... Като дете, обожавах тази приказка Сега, уж вече пораснала се позамислям над доста неща. Защо принцесата е непослушна  и нарушава забраната да се вижда с хора??? И защо онзи кучи син принца е толкова нахален, та ходи при нея всяка нощ? И какво аджеба правят двамцата през нощта? Едва ли играят Сантасе..... И защо всички принцеси на Дисни са гримирани с опушен грим и изкуствени мигли? За силиковите устни и кокетни погледи няма да коментирам..... И се в такава посока се въртят мислите ми..........
Ей ви още един персонаж за коментиране и критикуване. А, да видим някой познава ли го и дали изобщо ще го разпознае. Аз се запознах с него едва преди няколко дни. И успя да ме съсипе и изтормози окончателно!
И ОЩЕ
Само за статистиката да кажа, че всъщност той е бежовооранжев, ама апарата що го изкара розов, така и не разбрах.

# 532
  • София
Това жувотно съм го виждала някъде, ама не помня.
Снимай без светкавица, фона гледай да не го слагаш толкова близко към обекта. Това е по тортата ти.  Laughing

# 533
  • Русе
van444eto Тоя за първи път го виждам,но ме кефи,защото мисля,че е котка много обичам котки....Дървото отзад ми хареса много,едно такова страшно и това животно какво носи,пушка някаква....Прилича ми на някакво детско филмче на ужасите...или е някакъв изследовател има карти или чертежи в раницата,тогава това не пушка а е далекоглед,бинокъл....Какво друго да кажа,гладка висока торта с хубав ръб.но без панделка на подложката и се вижда,че е сребърна..... EmbarassedМалко ми е неудобно...... EmbarassedКолко е висока тортата ,изглежда ми повече от 10см?
Розов е от светкавицата.

# 534
galja_1803, благодаря за клипчетата за копчетата, много са полезни   bouquet. Въобще подобни клипчета и снимки стъпка по стъпка са много полезни за начинаещи, но понякога не знаем какво да търсим и как да го намерим.
Neli^na, благодарността е за deedee83 клипчетата бяха публикувани от нея във връзка с едно мое питане за молд Simple Smile

Наколкото торти за коментар от последните страници ще останат за утре или близките дни...

# 535
Добро утро мили дами, последните страници пак сте напълнили с прекрасни торти.

Мариета честит рожден ден със закъснение , тортата както винаги изглежда невероятно вкусна.

Нещо не намирам време да влизам в темичката тези дни, децата растат и дивеят, а аз съм се отдала на йога и самоосъзнаване хихихихих  хич не ми е до торти - въпреки това ще правя 3 подаръка другата седмица , надявам се да се справя и да не ми се смеете много Simple Smile

пожелавам на всички приятна събота и неделя Simple Smile  Hug

# 536
Мари-етка Ч.Р.Д. на патерички ,приемаш нали.Да си жива и здрава и много щастлива.
Радост бонбон ,поздравявам те за първата 3д торта .Това наистина си е предизвикателство .Само задната част ми се вижда дебелка иначе си е готина маратонка Hug
Ванче,ти винаги си по големите проекти .Ще я откараш тази Рапунцел невредима не се и съмнявам в теб.На мен тортата ми харесва като цяло е и аз виждам че е с разпиляни коси но и в такъв вариянт я има пред мен има един детски календар с образа на Рапунцел и е точно с разпиляна коса.За втората торта и аз се чудя кой е този герой.Много интересно.А защо гъбите са със сини точки и зелени калпачета?Ще чакам с интерес да разкажеш историята за този герой.
Дидка,за мен е голямо удоволствие да чуя че се възстановяваш бързо .Ти си нашето мъжко момиче .Прегръдки от мен  love001

# 537
Мари-ета,Честит Рожден Ден! Тортата ти изглежда прекрасно!
Още не съм правила Червено Кадифе и си мисля точно за Св.Валентин да я направя.Пуснали са на Лидл силиконова форма сърце за 7,90 май беше ,та ще я взема още днес!

Ванче,на мен ми харесва тортата с кулата и точно кулата ми е мн красиво моделирана ,по принцесата чак от коментарите на момичетата забелязах и аз цвят ,коса и т.н.

Втората ти торта -фаворит ми е дървото и зелената трева върху която е стъпило котето.Тя от какво е ,шприц ли е?А това дългото лилавеещото пръчка ли е ,прилича на клечка за уши ,та не ми идва наум какво трябва да е?Цялостната  визия на тортата е перфектна!

# 538
Ванче , това ще да е приключенията на Лиско , а това в краката pashic  мисля да е тояга . Но дали е така Ванчето ще каже .

# 539
Ванче и двете торти са приказни и много красиви, типично за теб, справила си се перфектно, искрено ме разсмя с умозаключенията относно принцесите и приказките Simple Smile
Що се отнася до косата на Рапунцел - ми във филмчето все пусната я мяташе през тая кула, а във книжката сякаш беше на плитка, но отдаааавна не съм я чела де...
Имам питане - тоя котарак какъв е всъщност - летец или картограф или що ли?

Общи условия

Активация на акаунт