Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 129

• 58 615
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • ГОре на черешата...
Свещичкова, благодаря   bouquet! Разкошна е наистина, преядохме...изчезвам вече, наистина.

# 511
Анна, за благодарност нещо сладко викаш да пратя....но....имам само една готова торта с Рапунцел в хладилника, друго нема... Laughing  Laughing Та викам, да не те черпя с тоя моя кон-Рапунцел, че да не сънуваш кошмари после от нея. Иначе и аз не съм я снимала още ни със статив, ни без статив.  Joy И може да не я снимам изобщо, ако твърде рано утре я отнесат....  Laughing Laughing

# 512
mari_eta, честит рожден ден!  Да си жива и здрава и все така да продължаваш да ни радваш с красотите си!
Tony_st, лицето малко по-издължено в брадичката и й сложи повече коса. Веждите може и черни, но да са по-тънки. Иначе очите са ти добре, за зениците си разбрала.
radost_bonbon, харесва ми твоята маратонка, браво!

Аз печа блат в купа за лед  Embarassed. Почти съм сигурна, че няма да става за нищо, ама да пробвам и тогава ще разбера със сигурност. Ще правя торта - купа с лед и вътре шише с водка.

# 513
Мариета ще чакам да видя резултата аз бях решила такава торта да правя /но с шампанско  Laughing/но боята която поръчах  за цвета на купата за нищо не става и се отказах.

# 514
radost_bonbon
маратонката е супер, това си е истинска 3Д торта, и текстурата на връзките много ми хареса Simple Smile има някакви грапавини тук таме ама тъй сякаш е по-истинска, единственото което действително ми се струва пропуснато са ти го казали вече - връзката между вътрешната част и борда Wink
аз такова чудо не се хващам да правя, поне за сега , браво  bouquet

# 515
На мен пък рапунцел ми харесва .Е само един нос , ама какво толкова кичур коса върху него - и готово . А устата - като на всяка втора мацка - силиконова . ами модерна е тая рапунцел .
Трябва аз да измайсторя една рапунцел  Laughing.... че да видите тогава -що е то  : smile3538

Marieta дано ти се получи тортата -стискам палци . чакаме снимки

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 21:32 от gri6ana

# 516
Tony_st , ми тъй де, ти пък къде си тръгнала да правиш тъмнокоса принцеса  Mr. Green Принцесите са само руси и само с розови рокли, всичко останало е за принцеските сестри и за злите вещици  Mr. Green Ох, какво ли ме чака и мен като порасне моята. Има да се пазариииим за русо и розово ... Снощи гледах и аз точно линка, който си пуснала. От кой път ти се получи лицето? Ако кажеш от първия и ти свалям шапка Wink

А, Рая иска да е със синя рокля, ама понеже тортата съм я замислила в бяло и розово в момента водим преговори да е с бяло-розово-лилава рокля...ама да видим дали ще постигнем консенсус. Mr. Green
Иначе това ми е първият опит за лице изобщо. Blush В интерес на истината мислих, че няма да успея и ще се проваля тотално, но точно по тази схема ми се получи това. Във руския сайт има още поне 10 подобни постъпкови лица, но това ми се стори най-удачно за мен и ето го резултата. Надявам се вторият път да ми се получи още по-добре. Ама съм мечтател, а? Wink

mamaeli8000, благодаря за снимката! Наистина добре изглеждат веждите. Да видя утре какво ще намеря като бои цветове аз и мисля да последвам предложението на sVeshti4ka и да заложа на боите. Wink

radost_bonbon, аз като пълен лаик на такива чудеса ще ти кажа, че ти е чудна маратонката. Връзките са много равнички. Отпред черното боя ли е, или готов оцветен фондан?

ditsan, много се изкушавам от семинара, даже и темата изчетох там, ама съм на 2300 км от София и точно по това време нямаме планове да сме в България. Sad

Marieta, благодаря за коментара за брадичката - видях, че малко ми остана още след като отбелязах очите в началото, ама си викам ще пробвам, че така и така ще правя нова. Другата и коса ще има повече, ама дребсо се събуди и преди да я потроши трябваше да я щракна и да прибирам панаира, та си остана плешива, милата, наполовина отзад. Laughing

Дано ти се получи блата и да се радваме на тортата ти впоследствие. Peace

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 23:37 от Tony_st

# 517
момичета вижте какво фъскало открих [url]
дали някой го е ползвал .....

# 518
Добър вечер момичета!Благодаря за отзивите и мненията за тортите ми! Бен тен изобщо не харесвам как се получи а що се отнася до  цветовете -в действителност са по наситени но на снимката изглеждат като избелели!
Мариета честит празник !Тортата изглежда много апетитно!
radost_bonbon на мен много ми хареса твойто нещо!!!
galja_1803  много свежа торта и копчетата не са в повече..Майката ти сигурно много се е зарадвала!
ani_d тортата  с рицаря много ме  впечатли!
van444eto, Бадем вашите торти са перфектни оставам без думи!
sVeshti4ka твоите торти са уникални !Видях ги още много преди да ги публикуваш тук .От време на време ги поглеждам и не спирам  да им се наслаждавам.Много приятна гледка за очите!Честита заслужена победа!Благодаря че сподели за начина по който оцветяваш!

# 519
Van44eto i Mishoka нещо не мога да схвана тези гъби и подложки за мишки как се ползват за изтъняване на цветя и листенца   newsm78  newsm78  newsm78

Черното на маратонката е боядисано отгоре,първо се мъчих да оцветя син фондан,но стана сиво-лилаво,много ми е слабичко черното-на Уилтън е по нататък ще го сменя  Sad боядисах с гъбичка отгоре-добре стана,но по ръба леко си лилавее,че ме беше страх да не охлепам синьотот и така Wink

# 520
Моят блат май се изпече, но чак като го разрежа ще знам дали е хубав.
Друго исках да ви питам по повод на моята предстояща торта с водката. В купата трябва да има лед и се чудя с какво мога да го имитирам. С бял фондан няма смисъл, то въобще няма да прилича на лед, по-скоро на бучки захар. Мислех да купя някакви прозрачни близалки и да ги счукам, но не намирам прозрачни. Остана ми един вариант - едра захар, подобна е на вид на морската сол. Може да стане нещо с желатин, но моите формички за лед са само на сърчица, нямам стандартни квадратни.
Да не знаете други трикове за имитация на лед?

# 521
  • София
Желатинът топи фондан, тази едрата захар е приемлив вариант. Иначе съм виждала разни имитации на лед  с изомалт май беше.....

# 522
Аааааааааааааааа, ще викам! Елена и Аннннна, биха ли престанали да се джавкат.   red
Ани, няма да излезеш наглава с нея, така че се откажи и не се принизявай до нивото и.

Мариета, днес забравих да честитя! Честит Рожден Ден! Бъди здрава! Всичко останало ще се намести само.
radost_bonbon  - Много добре е станала маратонката. Доста е реалистична, като се изключи дебелата задна част. Аз маратонки не нося, ама знам, че  са по тънки.
И какво? За 5 страници толкова ли? 2 торти? Браво! Надминахме Спамочатната тема.

Айде, от мен едно чудовище, та да има какво да дъвчете.
И ОЩЕ
Незнам как ще я карам утре. 60 см е висока......  newsm78

# 523
Ваня, мисля че прекаляваш, ние с Анни се забавляваме, каво ти пречим пък сега?  Rolling Eyes
По тортата - хубава Рапунцел, но защо не е зеленоока като във филма?
И не си ти човека дето ще лепи: нива, категории  и прочие...вземи се в ръце де!

# 524
Хах, намерих кусур на торта на Ванчето!
Рапунцел нали гледа през прозореца? Обаче фонът отзад е самата сграда на кулата. Можеше да сложиш някакъв друг фон, за да личи, че е вътре. Това, разбира се, е търсене на теле под вола. Рапунцел си я докара страшно красива. И зеленоока  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт