Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 129

• 58 638
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ехааааа, торти в тортената тема  Crazy
Мариета, честит празник, много здраве и щастие   bouquet За тортата - пристрастна съм, това една от любимите ми  Heart Eyes
Аз се досещам за един начин - ново лице с мнооого подобрения...пък ако вземат да ми се получат и устните ще е супер. Peace
  това е истината  Peace
radost_bonbon за н-ти път казвам, че ме втриса от мисълта аз да правя 3Д торта, така че поздравления за труда   bouquet Като цяло се е получила. Формата е ок, между черното и синьото се вижда снадката, може би някакъв шеф щеше да го прикрие. Ръба горе, отзад е малко неравен и към езика сивото сякаш се разделя. Това розовото парче не ми се връзва, за момиче ли е тортата? Вътре, каква е?

# 496
  • София
мамаели8000, може и да е заради веждите тук лицето, но на мен ми направи впечатление другото. Казваш, че НЕ го харесваш, докато още вчера си казвала, че въпреки всичко си доволна. Не разбирам ли нещо?  Simple Smile

И заради едни вежди НЕ си купувайте маркери, защото не струват за нищо да се ползват. Една тънка четка, топната директно в бурканче с боя в подходящ цвят върши същата работа.

# 497
  • Sofia
Омешали сте продукциите, не ви се получава добре така че е време да сменим канала, някак "Искрено и лично" в комбинация с "НЛО" е смертелно.  Mr. Green
Даже нямам потребност да ви изчета, ще ме прощавате.

Мариетке, жива и здрава да си, още много торти да си направиш в твоя и чужда чест!   bouquet

# 498
  • София
Искаш да премахнем “Искрено и лично“ И да остане само “НЛО“ ли?  Mr. Green

# 499
Мариета Честит рожден ден. smile3525

# 500
  • ГОре на черешата...
Благодаря за красивите пожелания, момичета, нахилена съм като ряпа Laughing.

Вал, обещавам, че ще ви досаждам още дълго Embarassed /очаквайте включване другата седмица и отсега съм така  #Crazy- племенницата ми си е поръчала торта с куче и лалета - а сега де.../

...аз явно съм пропуснала дебатите, ама май по-добре...

# 501
И докато не сме приключили със Искрено и лично да се включа и аз.
Първо да благодаря на всички за оказаната подкрепа.Благодаря за обажданията,съобщенията,пожеланията тук във темата,фейса и на всякъде.
Нямате си на идея колко много ми помогнахте,оказахте ми подкрепа като истинско семейство за кавото считам повечето от вас.Благодаря ви от сърце момичета за отзивчивостта и подкрепата.
За всички вас за сега по едно   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet а лятото летен семинар у дома.
Аз ви чета инкогнито още от началото,и за пръв път се въздържам ама ВЕРВАЙТЕ МИ,ИЧ НЕ МИ Е ДО ВАС Mr. Green Mr. Green
Това разбира се във кръга на майтапа.Иначе Ванюш го е казала перфектно и няма как по-добре да се каже.
Мари_ета,Честит Рожден Ден,мила.Още много прекрасни торти да направиш за близките си.А на теб много щастие и късмет.  bouquet
Абе мацки като сте толкова любознателни защо не проявявате интерес за семинара.Тука се нищят милион неща,по милион пъти а там на сладка приказка,чаша бира и парче торта ще научите много повече а интерес нулев.
Радост Бонбон,видях маратонката и те поздравявам за куража да се захванеш със тоя проект.Но няма да коментирам,защото във момента не мога.Оставям си правото за другата седмица да ви почета всяка по отделно.

# 502
sVeshti4ka, ако беше чела ВНИМАТЕЛНО във фейсбук, щеше да си наясно, че още там, във втория коментар /първия е на Вики/, съм написала, че НЕ харесвам лицето и че носа и устата са недобри /посочила съм и кое не ми харесва/. Явно трябва да прочетеш преди да кажеш нещо. Едва когато М. почна да развива онази теория за творческите възможности, тогава казах, че "като за първо лице съм доволна, но ако беше 50-то поред, щях да се срамувам". Хората, които не са го прочели и разчитат на думите ти, се подвеждат тук, по тях. Не е коректно. Не създавай погрешно впечатление, моля. И спри да ме обсъждаш, нямаш ли си достатъчно хоби?

# 503
  • София
Не обсъждам ТЕБ, а това, което си сложила в ТЕМАТА. Дори не в твоята лична ФБ страница. В обществен форум. И нека не се подвеждат хората, а да прочетат дебатите.  Wink Зарежи го втория ти коментар, след него последваха МНОГО, където обясняваш, че си го харесваш. Първо-петнай'сто, няма значение. Имат значение казаните думи.

# 504
Да, защото така ти изнася сега  Laughing, ама аз пак си му се радвам на лицето, макар и да е грозновато, защото аз съм го създала и това, което правя, го правя с любов, а ти само търсиш да се заядеш с мен Анна - и тук и там. Много добре знам, какво съм написала там и не ми изопачавай думите, поне това можеш.  Дори не си чела коментарите, но това няма значение. ... хайде, със здраве.  Wink

# 505
  • ГОре на черешата...
С риск да ме изритате заради спам Rolling Eyes - Дитсан, благодаря, мила  bouquet! Стискам палци всичко при теб да се подреди по най-добрия начин Praynig! Желая ти много здраве и кураж Hug!

# 506
  • София
Ето, Елена, сама си противоречиш.  Mr. Green Не се заяждам, Елена, забавно ми е много!  Mr. Green
Ти сама си противоречиш.  Laughing

Мариета, извинявай, но забравих да ти честитя рождения ти ден!   bouquet Нека си здрава и щастлива! Обожавам Ред Велвет.  Peace

# 507
А на мен ми е забавно тази вечер от твоите коментари. Чак ми е смешно   Joy   Мерси, че ме развесели и днес!

# 508
  • София
А на мен ми е забавно тази вечер от твоите коментари. Чак ми е смешно   Joy   Мерси, че ме развесели и днес!
Можеш да ми пратиш за благодарност нещо вкусно, няма да го върна. Simple Smile
И ще го снимам, без статив!!!  Grinning

# 509
  • София
Хорааааа, ама моля ви, 9.... ДЕВЕТ страници вече "ама ти така каза", "ама тя това каза", новите, старите, с двете леви и трите десни ръце ....... няма ли край  Crazy  явно ми липсва чуство за хумор, но вече не е дори смешно........
ditsan интерес от мен, колкото искаш за семинара, но шанс да отида - нулев  Tired

Общи условия

Активация на акаунт