Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 129

• 58 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
galja_1803, благодаря за клипчетата за копчетата, много са полезни   bouquet. Въобще подобни клипчета и снимки стъпка по стъпка са много полезни за начинаещи, но понякога не знаем какво да търсим и как да го намерим.
Only_you, маршмелоуз поръчвам за бисквити и ми харесва на вкус, със сигурност ще продължа да си го купувам. Просто исках да събера мнения относно тестата, които са на пазара - като вкус, качество / да съхнат и стават за фигурки/ и цена да се ориентирам какво да поръчам. 

# 481
  • Русе
Мислех да си покажа тортата...Този скандал нещо много се проточи...Имам мнение ,но не ми се влиза в спорове,мъчно ми ,че  темата се проваля...
За изтъняването на цветя аз имам едни подложки http://www.hitrini.com/product/359/komplekt-ot-2-nezalepvashti-podlozhki.html не са скъпи и вършат чудесна работа

# 482
  • ГОре на черешата...
Кхъм, кхъм, днес помъдрявам  Wink с още една година, почерпете се:

Red Velvet Cake

# 483
Честит рожден ден Мариета!!!   bouquet

# 484
mari_eta, честит рожден ден! С много усмивки и красота да са изпълнени дните ти! А тортата ти е прекрасна!  bouquet

Скоро и аз мисля да я направя. Wink

Специално искам да благодаря на sVeshti4ka, galja_1803 и Only_you за идеята да вадене на фондан през пипета - много полезно се оказа за направата на косата на принцесата. Sunglasses Страхотен ефект се получи - дъщеря ми е възхитена от нея. Разбира се, в лицето има доста трудни моменти...но най-зле ми се получиха устните... Sad
Скрит текст:

Та ще го почвам наново...

# 485
  • Русе
mari_eta Честит рожден ден!Прекрасно червено кадифе!
Tony_st Очите са малко големи или може би зениците,носа една идея по-нагоре към очите и да устните...Съвет от човек,който май и толкова не може да направи.

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 17:13 от ilariana

# 486
Честит Рожден Ден, mari_eta! Здраве и щастие! Тортата е .... експлозия в червено.
Tony_st никога не съм правила фигурка (то фондан не съм пипвала още!), това, което ми се набива на очи е черните вежди на прекрасно русата коса. Нещо в убито русо-кафяво ще направи по-меко лицето и да са малко по-надолу и по-близо към окото. А дали ако се сложи една малка бяла точица в зеницата няма да даде блясък и живинка на окото? Според позицията на точката би могло и да се придаде посока на погледа. Извинявам се, че давам акъл, аз дето нищо не съм направила още. Просто това виждам. За устните ти си ги знаеш, но аз и идея си нямам как да ги пооправиш, но малко цвят им трябва.

# 487
Tony_st аз нарисувах светло кафяви вежди на моята светло-руса принцеса Рапунцел с хранителен фулмастер. Много нежно стана и ти препоръчвам цвят - светлокафяво ако мислиш да пробваш с маркери, от личен опит го препоръчвам. Аз русата дълга коса на Рапунцел я оформих също като фитили, но сега нямам снимка, защото вече се стъмни и не мога да снимам на дневна светлина вече. Ти каква пипета ползва??

# 488
Благодаря ви, момичета, за идеите за подобрение. Hug

ilariana, за зениците може би се пообърках, защото гледах от тук, а се вижда накрая, че слагат вътре в черното и една бяла точица. Следващата вече ще я правя с мънички зенички - знам и от Мини, че по-добре изглежда. Peace

Bad Diddy, да, съгласна съм за русата коса и кафявите вежди и мигли. Както споменах правих я по горния линк и трябваше да е чернокоса, ама щерката стои до мен и каза, че принцесата трябва да е руса като нея и в последния момент сложих жълта коса. Laughing Та си мисля, че ще взема още боички утре и ще нарисувам веждичките и миглите, че тези ги правих с черен фондан, поради липса на бои. Peace Благодаря ти!

За устните ти си ги знаеш, но аз и идея си нямам как да ги пооправиш, но малко цвят им трябва.

Аз се досещам за един начин - ново лице с мнооого подобрения...пък ако вземат да ми се получат и устните ще е супер. Peace

mamaeli8000, не знам дали ще намеря маркери в магазина за декорации...но ще видя утре като отида за бои. Пипетата ми е от нурофен - най-обикновена. Peace

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 20:55 от Tony_st

# 489
Честит Рожден Ден, Мариета, всичко най-хубаво ти желая, червеното кадифе е пиказка

Тони, с уговорката че аз от тея човешки лица бъкел не разбирам и не съм правила, казвам,че действително май е с твърде черни очи и вежди, и има нещо в устата, ама не знам кво... иначе супер коса!

# 490
Tony_st , ми тъй де, ти пък къде си тръгнала да правиш тъмнокоса принцеса  Mr. Green Принцесите са само руси и само с розови рокли, всичко останало е за принцеските сестри и за злите вещици  Mr. Green Ох, какво ли ме чака и мен като порасне моята. Има да се пазариииим за русо и розово ... Снощи гледах и аз точно линка, който си пуснала. От кой път ти се получи лицето? Ако кажеш от първия и ти свалям шапка Wink

# 491
Tony_st , ето я моята Рапунцел само на лице, но не гледай устните и носа, че са ужасни и много грозно е станало, покзвам ти я само заради веждите. Това е първата ми фигурка на жена и я правих тази седмица, довърших я днес, но не съм я снимала  и може да не успея, че скоро ще се разделя с тортата. Цвета на маркера се води - COFFEE! Лицето ми е първо, досега не съм правила, и ти давам снимката, само заради ВЕЖДИТЕ и  маркера. Наистина е грозна и НЕ съм доволна, но поне веждите нацелих на цвят. /Май двете сме със сходно темпо - и двете се борим с Принцеси, а и на мен ми заявиха, че трябва задължително да е розово-лилава/ Grinning

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 18:34 от mamaeli8000

# 492
mari_eta тортичката е много сладка и с тия прекрасни циклами до тях - страхотно . напомнят ми за детските години ,когато майка ми отглеждаше всякакви цветове ... и колко красиви бяха .
Честит Рожден Ден!
Нека този ден бъде изпълнен
с усмивки,  любов и смях!
baloni baloni baloni  baloni baloni baloni baloni
 baloni baloni hbday baloni baloni
   bdbaloni smile3510 bdbaloni                

# 493
  • София
В тази тема се говори на 25 различни езика. И явно никой не разбира останалите.
Айде, ще се опитам да кажа нещо на 26ти език. Може пък да ме разберат повечето хора.
Това  което искам да кажа  е следното. Приемете темата като къща, в която ходите на гости за да си  прекарваме добре. Когато си дошъл преди месец,  два, три, не можеш да се държиш като собственик и да пращаш по ъглите домакините, които са тук от 3-4-5 че и повече години и са изградили тухла по тухла тази къща. Не можеш да държиш тон, и да правиш така, че те да си съберат багажа и да напуснат. Някак си не върви. В крайна сметка, ти си още гост, а не си с утвърдена адресна регистрация. Това може да стане поне след година, когато вече си решил сам за себе си, дали ще продължиш да се занимаваш с това, или ще се местиш в друга къща. Дотогава си кротуваш, трупаш опит, спазваш режима на "къщата" и помагаш с каквото можеш. Имаш равни права с всички, което ще рече, че ще получиш помощ винаги, стига да си я поискал по правилния начин! За това време ще разбереш характера на "съквартирантите" си, порядките и всичко останало. Ако стигнеш до извода, че в ТОЗИ ДОМ не е твоето място, събираш си багажа и напускаш. Но до тогава живееш като пълноправен член и не забравяш, че хората в къщата са дошли доста преди теб и е нормално да се чувстват "у дома си" и да изискват малко повече от теб за да те приобщят. За съжаление, последната година, се изнесоха старите "жители", а новодомците превзеха темата и направиха основен ремонт. Да не казвам, че къщата е вече почти срината.

Ванче-толкова точно си го написала,че по-добре не може да се напише.Подкрепям за написването му,но не на първа страница,ами ,ако може над всяка страничка/като анкетките

# 494
Момичета влизам да се похвала с първата ми торта с особена форма-не съм сигурна 3Д ли е.Последните 7-8 страници дет съм изтървала поглеждам като децата-само картинките тея дни ще чета като остане временце
бадем не съм фен на толова тъмните произведения,но твоето опредделено ми допадна,а и човечето е мн реалистично-Браво!
Van444eto не че съм се и съмнявала че някога няма нещо твое да е перфектно,но тук всеки детайл ме кара да ахкам-като истински са
галиа1803-страхотна е тортата,копчетата си ги докарала супер,а тези цветове просто са ми любими-Браво!
ditsan-бързо въстановяване,мила и дано лошото вече да ви забрави   bouquet
biblyiana-и тортата и цветята по нея и дъщеричката ти са чудесни
vilana-тортата с мини си е супер,а бан тен го правих за моя син в миналата тема го има и много добте те разбирам колко е трудно да му се издокара фасона-поне за такива като мен дет правят първи опити
Marieta-wow wow wow Честит рожден ден!МНого здраве и късмет ти желая,а тортата ти кара лигите ми да потекат
мама ели-лицето на Рапунцел на мен ми се струва че се загормя мн добре,аз съм доста далеч от тези възможности-успех!
Ето го и мойто нещо

Общи условия

Активация на акаунт