Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 129

• 58 594
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Малееее,бая сте изписали.Наложи се да се върна чак до 20 стр и си мислех че цял ден ще коментирам а то торти малко.
Блу,мила моя страхотни торти,но тая от междузвездни направо ме остави без дъх.Невероятна е!
Мама ели,много чиста работа за което те поздравявам.Но малко не съразмерни ми идват фигурите.На тая смърфиета ще и е доста трудно да се вмъкне във гъбката.А и тоя розов храст отзад по гъбата ми идва малко претрупан.Иначе цветовете много ми харесват.
Точе,страхотно апетитен разрез.Сега както не ям направо щях да се удавя от слюнкоотделяне.
Ани,нямам думи.Във това просто кубическо се влюбих.Толкова е елегантно и прекрасно,типично твое.
Честито за конкурса,напълно заслужена победа.Прекрасно изпълнение.
Бадем,скри ми шапката със тоя Йода.Прекрасно изпълнение,както и оцветяването.Поздравления!
Ванче,тая торта е върха.По голяма игла не можа ли да сложиш а?Ще изкараш акъла на детето.
Тони_ст,мини е много сладка.
Галиа83,страхотно си се справила със тортата.Копчетата са супер.
Вилана,на мен ми харесва много тортичката.Мини е сладка.А Бен тен,да не е много готин ама то фигурите не са лесна работа,и не на всеки се отдават.Аз колкото и да се опитвам човешка фигура не мога да докарам и си знам че не са за мен.
Ванче,аз като твои луд фен не намирам никакви косури.Рапунцел е супер,само може би трябваше да е плитка.
А туй нящо не го познавам ама ми стана ми много симпатично.Много е сладурско.

# 541
Започнах с ежедневните си занимания и осъзнах че не съм показвала нищо от началото на декември и ме хвана срам  Embarassed

Тази тортичка беше безглутенова и безмлечна Simple Smile но стана много вкусна –

и малко фигурки -

меденките вдъхновени от Валерия

хайде стига толкова че ще ми дойде много

чакам коментари и забележки моля  Hug  bouquet

# 542
Диди радвам се че си добре   bouquet

# 543
van444eto, този котак изобщо не го знам какъв е, ама е много симпатичен, нищо че изглежда розов. Mr. Green Далекогледът ме впечатли мен и чантата с навитата хартия в нея... хич и не знам за какво иде реч, но тортата изглежда много добре. Peace

Кажи, моля, как пренесе тортата с Рапунцел, че ме човърка да разбера. Wink

lux, тортата ти изглежда много добре. Малко само листенцата ми идват дебели...ама като знам аз какви направих за една торто дето ще покажа тези дни...та направо твоите са добри. Признавам те в направата на фигурките. Еднорогът и котето много ми харесват. А като знам колко се озорих с Мини си представям колко ти е отнело да направиш Микки. Peace

Знам, че много са изписа за боите, но днес нали ще купувам нови и аз, та да попитам - специално за рисуване/дето хич ме няма Rolling Eyes/ на очички и по лицата на фигурките гелови бои да си взема, нали? Имам само 2 цвята прахообразни дето ми ги препоръчаха от магазина за дъст - правих с тях няколко цветя....ама явно си трябва практика, че не ми изглежда много добре. А може би е необходимо да не са изсъхнали цветята, че да попие по-добре боята в тях, пък била тя и прахообразна? newsm78

ditsan, добре завърнала се с коментарии. Hug

# 544
Има едни по-тъмно зелени листа, с бейкъри ли са боядисвани?
Нннннннне! С онова прахово зелено, за което коментирахме да купуваме. Това ми е единственото зелено всъщност.  Laughing

Ей сега ме хвана на тясно, явно склерозата ме гони на сравнително млади години  Wink

# 545
  • Бургас/Пз
Ей ви още един персонаж за коментиране и критикуване. А, да видим някой познава ли го и дали изобщо ще го разпознае.

Това да не е Котаракът в чизми от новия филм дето го озвучава Антонио Бандерас??  newsm78 Ако е котарак защо няма мустаци??

Лукс, много са готини главите от Мадагаскар, има ли рецепта за тортата??

# 546
  • София
Днес като влязох в темата и като прочетох,че Мамаели продължава с дразгите и излеянията, направо ми стана лошо-вярно Ви казвам.Съжалявам ,че си изгубих времето за изчета 10 страници заради спора с нея и да поема този негативизъм.Аз  не съм от конфликтните хора,но ми писна вече.
Мамаели нещата седят така- или се изнасяш от темата, щом не ти допадаме и не те разбираме или,ако искаш да останеш в темата приемаш правилата тук, СМИРЯВАШ се, дори се  и извиняваш за създадените от теб неудобства .
Само не ми пиши,като на Ванчето- коя съм аз да ти го казвам това .И ако не се спреш предлагам на всички да подминаваме писанията ти и тортите ти,защото не си заслужава.

# 547
  • София
В нов пост искам да благодаря сърдечно за милите думи за покерската ми торта на Ани Д,Мари-ета,Мариета,Тиририрам-радвам се,че Ви е харесала.Благодаря и за високата оценка,която са ми дализа същата торта Мечопух и Беномити Hug

Беномити-много ми харесва кутията и обувката.Много ми харесват кученцата по другата торта.Имаш ли постъпкови снимки на тях?
Весана-много красива торта с рози,сладките са прекрасни.
Ванче-тортата планина е страхотна.Сноубордистката както и други са казали,не ми харесват ръцете и,но иначе е хубава и пипната.Много ми харесва тортата с Рапунцел-чудесен резидав цвят за основа/с каква боя се прави това?/Кулата си я измислила различна и ми допада,лилавото е върховно.Ти да не си сменила апарата,че вече не синее?Лианите отстрани на тортата е можело да са по-накъдрени.Последната торта с котката/разбрах,че не е котка/ също много ми харесва,чиста,изпъната,в прекрасни цветове.Котето с каква боя е -много приятен пепелен цвят.Гъбките са много фешън.
Бейбибу-много нежна бебешка торта-чиста изработка.
Мечопух-Гъми бер е невероятно сполучлив и барнат.Не ми харесва розовият цвят отстрани на тортата и как е боядисана.Японската торта е савършенна.Ветрилото е като за конкурс.
Росио-страхотни кафяви лебеди.Не ми допада ,че тортата не е покрита цялостно.
Бадем-пожарникарската торта е невероятно хубава и оригинална и пипната.
Ани Д-Драконската торта е много хубава,дракона ми харесва.Цветово е барнат в тон цялостната Рицарска визия на тортата.
Илариана-тортата с колибката е много интересна-поздравления.
Свещичкова-тортата от конкурса е направо неземна,с такова приятно излъчване от кралицата и зайковците,че ми действа успокояващо.Торта Бокс кутия е оцветен много реалистично.Как ги направи тези перли по мадамата?
[bЛукс][/b]-много ми легна на сърце Мадагаскарската торта-много е приятна.Много сполучливи фигурки си спретнала.
Радост бонбон-торта маратонка е много добра-браво на тебе.

# 548
Ваюнш, този пич не го знам и не мога да го разпозная...
Рапунцел обаче е прекрасна, за цялата торта говоря. За самата Рапунцел не мога да кажа нищичко, на мен ми харесва. Да, наистина е малко като закована в прозореца, но аз преди няколко дена направих абсолютно същата простотия, но с едни животинки. след малко ще ви пусна и снимки да видите.
Абе вие двете с Онлито защо търгувате прахообразна зелена боичка без мен?  Crossing Arms

Бадемче, тортата с Йода е веднъж. И аз като останалите се прехласнах по оцветяването, но и самият Йода не е за подценяване.

Някаква маратонка мернах назад по страниците, ще ме извини авторката, че не я споменавам по именно, но не мога да я видя като превю докато пиша. Самата маратонка обаче запомних. Много чиста работа, поздравления. Харесва ми.

Лукс - чее, фигурките ти са много сполучливи според мен, но който си го може си го може, това е исината.

# 549
  • Русе
lux Страхотна е тортата,без глутен без мляко....,че какво има в нея.... newsm78
Фигурките ми харесаха много и Том и Плуто,само Мики нещо няма излъчването на оригинала,но доколкото разбрах е доста трудно да се правят тези персонажи....Еднорага ми е пълен фаворит,страхотен е,като жив!
ditsan И аз се радвам много ,че всичко вече е наред с теб Hug(за което бях сигурна)

# 550
Момичета, прощавайте за нахлуването!
Имам много спешен въпрос - как се правеше черна боя? От кои цветове се прави? Благодаря!   bouquet

# 551
  • София
Черна боя се прави от синьо,зелено,червено и кафяво.Може и жълто.

# 552
Van444eto,Рапунцел ми харесва както и цялата торта де, само "скалпа" някак ме тревожи  Joy не мога да обясня, ама може би ако наистина беше на плитка..иначе много ми хареса самата кула, с оризон и бонбони ли я прави?
а тази лисица изследовател ще да е...много е готин, струва ми се много познат, обаче не ми хрумва от къде...
Lux, страхотни са героите от Мадагаскар!
откъде намери безглутенови бишкоти  newsm78?  а като си я направила безмлечна какъв е крема вътре?   newsm78

# 553
Само на мен ли ми прилича онова създание на Ванчето на прасенце  Embarassed? Сигурно защото е розово. За пръв път го виждам. Иначе има прилика на Котаракът в чизми.

lux, много хубава тортичка. Много добре си направила фигурките.

И сега няма да ми се смеете, моля ви се. Пълна трагедия стана тази торта, защото бързах, както винаги от пусто нетърпение да видя как ще изглежда накрая. Та, кремът ми не стегна добре и от там дойде целия проблем. ОТстрани се разпльока и се изкриви, а така хубаво я бях замислила и щеше да бъде много красива! Но като видях тази разпльокана торта и ми се изпари цялото желание да я правя, просто исках да се маха по-бързо! Хубаво, че е подарък за приятели, та не ми е чак толкова съвестно. Бях направила и слушалки, но за 5 дена не можаха да изсъхнат пущините и си ги изядохме семейно снощи  Blush.

# 554
  • Русе
Marieta Личи си,че е имало замисъл в тази торта,не се тревожи следващи я път ще е идеална Peace

Общи условия

Активация на акаунт