Машина за хляб - 49-та тема

• 51 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Ако втасва във фурната (при температура под 50 градуса), на козунака му трябва около 90 мин. (до 120), при положение, че захарта не е повече от 150 г на 500 г брашно, маята да е двойно повече от тази за хляба в машина. За второто втасване е необходимо по-малко време. Ако втасва в стаята при температура 22 градуса, за 3 часа ще втаса Simple Smile - това е според мене.

# 721
удвои ли си обема значи е втасало. точно и ясно.
дали ще е 100 гр или 1000 гр все трябва да си удвои обема. зесечи кога ще си го удвои -  това е твоето време за втасване.   bouquet

# 722
Мерси ще се пробвам, пък каквото стане стане.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 21:22 от shushu1

# 723
Каква е тази програма " Сандвич", какво прави? Embarassed Като чета" садвич "и си представям печен сандвич. Blush

# 724
  • София
   Има ли желаещи да правят нова тема,че нещо ме мързи!

# 725
Здравейте, моля, препоръчайте ми машина за хляб до 150лв. Благодаря!

# 726
  • София
Здравейте, моля, препоръчайте ми машина за хляб до 150лв. Благодаря!
Има много богат избор от модели и цени! Peace Успех в избора!

http://www.pazaruvaj.com/hlebopekarni-c4110/?orderby=1

# 727
Каква е тази програма " Сандвич", какво прави? Embarassed Като чета" садвич "и си представям печен сандвич. Blush
Ами тази програма "хляб за сандвичи "или на уреда е зададена като Sandwich, поддържат я някои хлебопекарни. 

# 728
  • София
Ами тази програма "хляб за сандвичи "или на уреда е зададена като Sandwich, поддържат я някои хлебопекарни. 
С какво е по-специален хляба за сандвичи?Според мен всеки хляб става за сандвичи.

# 729
По принцип програмата се използва за павене на хляб с мн тънка кора, но за да имаш хляб с тънка кора трябва и да си избрал такава рецепта.
Аз няма такава програма, но правя сляб с тънка кора по рецепта за "хляб без кора". В тази рецепта има повечко мазнина.

# 730
...И продават ли само уплътнение? Не продават, а искат да си купиш ваничката, дори да е в гаранционния период ...

Това не е вярно. Смениха ни я безплатно в сервиза. Peace

# 731

Според мен си е супер темата така...аз не бих променила нищо. Peace Може просто да пуснем същата първа страница? Wink

# 732
  • София

Според мен си е супер темата така...аз не бих променила нищо. Peace Може просто да пуснем същата първа страница? Wink
     Всичко се копира същото,ако някой иска, може да сложи нови ,различни снимки, само на мястото на старата тема, се слага линк към тази.

# 733
Добре, Тайна, отменена си!

Моля още някой да провери линка от първа страница - СЪВЕТИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ - дали работи, защото при мен не се зарежда, но може би не виждам сървера от тук. Принципно store не виждаме мисля. newsm78

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 20:04 от Tony_st

# 734
...И продават ли само уплътнение? Не продават, а искат да си купиш ваничката, дори да е в гаранционния период ...

Това не е вярно. Смениха ни я безплатно в сервиза. Peace

Моята трябваше да я купя за 38 лв. преди 2-3 години.

Общи условия

Активация на акаунт