Crock Pot -мнения, рецепти

• 400 105
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 005
Тези дни варих царевичка, отново. Преди на бавно, сега 3.5 часа на бързо, но заляти с гореща вода.

# 1 006
Тези дни варих царевичка, отново. Преди на бавно, сега 3.5 часа на бързо, но заляти с гореща вода.
Ааааа и мен ми хрумна, браво Пепчо не бях сигурна за времето!

# 1 007
не на мен трябва да благодариш  Wink

# 1 008
не на мен трябва да благодариш  Wink
Боже кьорава мими, благодаря на авторката и на теб също......що твои манджи сме изяли....!Добра не се сърди, печатна грешка! Simple Smile

# 1 009
За сърденето - не се сърдя, но влизам да коригирам.
Взех нови царевички, явно не особено млечни и кофти сорт. Не им стигнаха 3.5ч и ги доварявах. Затова за всеки случай направо на 4 часа. Тези така или иначе не станаха вкусни, сигурно някое гадно ГМО.

# 1 010
По скоро лош сорт, има сортове фуражни и специално селектирани за ядене.....! Но аз ще ги пусна 4часа на бързо за по сигурно! Simple Smile

# 1 011
Тази нощ тенджерката ще ни сготви пълнени чушки с ...просо.
Малко странно.
Рецептата е с каквото намерих в хладилника.
Просо, лук, пулпата от морковения сок на децата, домат, 3 яйца и малко сирене, 2 скилидки чесън /толкова имах обелени/, връзка копър, сол. Напълних зелени чушки, купени в изблик на глупост, защото в къщи никой не ги харесва.
Стискайте палци това чудо утре да става за ядене  Rolling Eyes Остана ми доста смес, утре може да я напълня в тиквички.

Хрумна ми дали мога да пека успешно патладжан в тенджерката през нощта. Представям си да метна 1 патладжан, няколко цели чушки и домата, глава лук и да се пекат цяла нощ. На сутринта да ги обеля и да спретна бърза салатка. Дали патладжана няма да горчи печен на ниска Т?

# 1 012
Аз всичките мармалади правя в крока вече 2-ра година. Единственият недостатък е, че при него течността извир атрудно и стават по редички. А и съвет от мен сложи само плодовете без капчица вода.
На силно или на по-слабото слагате сладката, че ме чакат още 6 кг. плодове, а очите ми се затварят ...Simple Smile
За колко часа да заредя уреда ?

# 1 013
  • Калифорния, САЩ
   Днес правих сарми и чушки, пълнени с ориз и патладжан, станаха чудни. Все ме беше страх досега да ги правя в крока, но ... пак ще повторя, та и потретя  Laughing.

# 1 014
   Днес правих сарми и чушки, пълнени с ориз и патладжан, станаха чудни. Все ме беше страх досега да ги правя в крока, но ... пак ще повторя, та и потретя  Laughing.
Ир кажи скъпа на колко време сложи чушките, и от къде взе кисело зеле по това време?

# 1 015
На Кауфланд  има зелеви  листа  в буркани.

# 1 016
  • Калифорния, САЩ
Ир кажи скъпа на колко време сложи чушките, и от къде взе кисело зеле по това време?

Laughing Laughing Laughing Тук има зелеви листа в буркани, българско производство - малко скъпичко ми лягат, ама като ми  се хапват /$3.49 за 8 листа, и едно от тях беше скъсано/. На 4 часа ги сложих, оризът беше наполовина готов, и залях с 3-4 супени лъжици олио и около 50 мл. зелев сок /толкова имаше в буркана/. Чудни бяха.

# 1 017

Laughing Laughing Laughing Тук има зелеви листа в буркани, българско производство - малко скъпичко ми лягат, ама като ми  се хапват /$3.49 за 8 листа, и едно от тях беше скъсано/. На 4 часа ги сложих, оризът беше наполовина готов, и залях с 3-4 супени лъжици олио и около 50 мл. зелев сок /толкова имаше в буркана/. Чудни бяха.
Ми да засиля към Сан Диего един колет с 4-5 буркана зелеви листа, ми ти ще се разориш Simple Smile Hug Как са температуритепри вас, тук е адска жега!

# 1 018
  • Балчик
Аз сложих един зрял фасул сега, че отдавна не съм готвила нито боб, нито в слоу-кукъра. Simple Smile

# 1 019
Здравейте !
Бих помолила разбиращите тук за мнение относно този уред:
http://www.brevilleusa.com/7q-slow-cooker.html
Попрегледах темата по диагонал и видях,че давате съвет относно таймера.Аз на този модел таймер не  виждам,освен опция AUTO.Бихте ли ми казали дали  този уред ще ми върши работа с въпросната автоматична функция,ако реша да го оставя включен без надзор?Всъщност,каква е разликата между таймера и автоматичната функция? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт