Crock Pot -мнения, рецепти

• 400 070
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 050
Браво, доста е красив, дано си доволна!

# 1 051
Благодаря! Дано! Simple Smile

# 1 052
Чудесен избор!И аз имам такъв модел ,но сив.

# 1 053
Simple Smile мерси
А обсъждали ли сте какво става с витамините в зеленчуците и кипвате ли ги преди това за запазване на витамините и убидане на бактериите? А месото? Безопасно ли е да не стига 100 градуса при готвене?

И още нещо: Колко нагрява отдолу? Може ли да се слага върху обикновен кухненски плот?

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 14:40 от celika

# 1 054
Моята тенджерка стои на плота без подложка.
Месото почти винаги го кипвам от хигиенна гледна точка, зеленчуците не. В началото, когато бях меракля на новата машинка първо запържвах лука и морковите за аромат, но сега не.

# 1 055
Моята тенджерка стои на плота без подложка.
Месото почти винаги го кипвам от хигиенна гледна точка, зеленчуците не. В началото, когато бях меракля на новата машинка първо запържвах лука и морковите за аромат, но сега не.
А аз нищонезапържвам, слагм всичко в тенджерката, включвам и лягам, снощи през нощта готвих леща, божествено вкусна стана, мъжът ми изяде цялата тенджера Simple Smile

# 1 056
Да се оплача-сложих прясно зеле с пиле и не стана добре.Може би прясното зеле не е подходящо?
ако някой има изпитана рецепта ,моля да я сподели.

# 1 057
  • София, Младост 2
Зелето става много лесно и безотказно добре в крока - аз просто го претривам със сол, слагам червен пипер, чубрица, домати и мазнина, месото помежду пластовете зеле и Никаква вода! И оставям за 8-10 часа на слабо - не се скашква, не става водно и си е екстра (но пак си зависи малко и от самото зеле - има някои зелки, които са много сухи).

# 1 058
Както е казала Хедра, някой зелки са сухи. Зимата готвех без вода и сами си пускаха. Този месец 3 пъти готвя и винаги се налага да сложа поне 2 чаени чаши. Но после става фантазия.
Не претривам със сол, защото режа с робота на доста ситно.

# 1 059
Получих го, но се оказа дефектен и ще го върна  Sad

# 1 060
Получих го, но се оказа дефектен и ще го върна  Sad
Ееееее Селика какъв лош късмет CryНищо ще изчакаш още малко, за добро е Hug

# 1 061
Да, казаха, че може би утре ще ми изпратят нов и ще вземат стария.

# 1 062
  • някъде из облаците
Момичета, гледах http://www.amazon.co.uk/Morphy-Richards-Accents-48702-Cooker/dp/ … words=slow+cooker и http://www.amazon.co.uk/Crock-Pot-Slow-Cooker-3-5-Litre/dp/B0045 … eywords=crock+pot, чудя се, първия го дават да се ползва на котлон и ако падне не се чупи, т.е. съдът не е керамичен. Някой има ли и дали има някаква разлика, по-скоро вкусовите качества на храната дали са като в керамичния. Аз имам,но с керамичен съд.

И още един въпрос към тези, които ги ползват с таймер, предполагам,че освен да се изключва в зададения час, може ли и да се включи в определен час,разбира се таймерът трябва да има такава функция.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 13:47 от valha

# 1 063
За първия пише, че е алуминиев. Аз такъв не бих си купила.  Предполагам, че е с някакво покритие, което може да се надраска лесно, щом е дишуошър сейф. Най-доре потърси информация в сайта на производителя. Предполагам, че и при сготвената храна ще има някаква разлика. За вкуса или за времето за приготвяне. Керамиката най-добре разпределя топлината.

# 1 064
  • някъде из облаците
Да,видях, че е алуминиев, интересното е че има доста повече положителни коментари, отколкото другия. За това ми стана интересно, дали някой го ползва.
Трябва ми за студентка, която всяка година се мести по различни квартири.

Общи условия

Активация на акаунт