Crock Pot -мнения, рецепти

• 400 015
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 065
Това е така, защото другия е скоро пуснат нов моедл.

# 1 066
  • София, Младост 2
И още един въпрос към тези, които ги ползват с таймер, предполагам,че освен да се изключва в зададения час, може ли и да се включи в определен час,разбира се таймерът трябва да има такава функция.

Не, няма възможност да се програмира кога да се включи, включваш си го ръчно, когато решиш - само има автоматично изключване (което пак не е изключване, защото минава на режим поддържане на храната топла за още 4 часа).

# 1 067
  • някъде из облаците
И още един въпрос към тези, които ги ползват с таймер, предполагам,че освен да се изключва в зададения час, може ли и да се включи в определен час,разбира се таймерът трябва да има такава функция.

Не, няма възможност да се програмира кога да се включи, включваш си го ръчно, когато решиш - само има автоматично изключване (което пак не е изключване, защото минава на режим поддържане на храната топла за още 4 часа).
Не съм се изразила правилно, аз имам този с таймера, знам как работи. Интересувам се от тези дето са без таймер, малките и ако купя таймер-часовник за контакта, дали той може освен да го изключи след определено време и да го включи?

celika, не бях се замислила, че може да е по-нов. Девойката беше поръчала този с алуминиевото гърне, писа им, че отказва поръчката и ще поръча другия.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 16:32 от valha

# 1 068
Да, с допълнителен таймер може да го включваш когато си искаш, защото копчето е механичко и може да стои на включено. Таймера само ти пуска ток към кукъра.

# 1 069
Моят модел не се включва автоматично на поддържане на топло. Просто изключва. А функцията "топло" можеш да си я зададеш ръчно.
В коментарите на амазон това го пишат за огромен недостатък, а на мен ми е идеално.

# 1 070
И аз да се паркирам сред вас Laughing
От около 20тина дни съм собственика на слоу кукър Морфи Ричардс без таймер.Отдавна си кроях планове за него,накрая го купих и стои в шкафа.Изчетох цялата тема,досаждах предоволно на Пепи и нещо не мога още да го пусна в употреба.Май не съм се нуждаела много от такава тенджера newsm78 (един път само сложих едни картофи вътре - не се получиха,картофи в тази тенджера не е добра идея)
Дано продължат коментарите в темата за да реша какво да сготвя...

# 1 071
Да, аз от една седмица съм се навила да имам слоу кукър, но вече съм наясно, че за картофи не става. Може само в някаква манджа, нарязани на дребно или цели, увити във фолио, ама аз така не бих ги правила.
Моята тенджера не ми я смених в петък и съм леко разочарована.

# 1 072
Писали сме многоратно, че картофите не са най-подходящия продукт за слоу кукър. Ставали са ми добре в манджа със сос (гювеч примерно), но пиле с картофи е по-добре да се сложи на фурна.

Идеята ми за днес. 3 кг домати от сорта за консерви. Влизат в крок 6л. Изпичам (5,5 часа на силно), после обелвам много лесно. Меля в робота и имам удобен сос за готвене. По-късно ще се превърне в миш-маш на котлон.

# 1 073
  • София, Младост 2
Аз гледах по същия начин да се пекат чушки и смятам да пробвам, защото иначе е кауза пердута да ги пека във фурната, да ми цапат и да ми мирише цялата къща - пък ми се яде домашна лютеница Simple Smile

# 1 074
Аз гледах по същия начин да се пекат чушки и смятам да пробвам, защото иначе е кауза пердута да ги пека във фурната, да ми цапат и да ми мирише цялата къща - пък ми се яде домашна лютеница Simple Smile
Да, и чушките си пека така и патладжан. Но пък не влизат големи количества.

# 1 075
Аз пък най-много обичам да ми мирише на печени чушки Simple Smile

# 1 076
  • някъде из облаците
Да, с допълнителен таймер може да го включваш когато си искаш, защото копчето е механичко и може да стои на включено. Таймера само ти пуска ток към кукъра.
Благодаря, предполагах, че е така, един плюс за механичните, защото електронните не могат да се включват с таймер.

Моят модел не се включва автоматично на поддържане на топло. Просто изключва. А функцията "топло" можеш да си я зададеш ръчно.
В коментарите на амазон това го пишат за огромен недостатък, а на мен ми е идеално.
и аз не ползвам функция претопляне и ми е като недостатък, май ще му сложа един таймер за изключване, все гледам да го изключа преди да се е включило претоплянето, той достатъчно дълго задържа топлината и без да е включен.

Дес, само картофи не съм готвила, слагала съм картофи във плик за печене, по-скоро ставаха като задушени и поне веднъж го обръщах плика, иначе гювеч съм готвила, става много вкусен, като картофите по препоръки от този форум ги слагам отдолу и ги покривам със зеленчуци.

# 1 077
Добра кажи скъпа моя на колко време печеш чушките и патладжана, аз цяло лято правя кьопоолу, обожавам го, но ми писна от вадене на чушкопека и омирисване на цялата къща.....!

# 1 078
Добра кажи скъпа моя на колко време печеш чушките и патладжана, аз цяло лято правя кьопоолу, обожавам го, но ми писна от вадене на чушкопека и омирисване на цялата къща.....!
През нощта на 8-9 часа на слабо.

# 1 079
На мен ми казаха, че чушките се изпичат и белят идеално в найлонов плик във фурната, но май трябва да са на един ред.

Общи условия

Активация на акаунт