Crock Pot -мнения, рецепти

• 400 026
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 080
И във фурна съм пекла, чудесно си стават. Само ми е изнервящо да ги проверявам. Затовав 12-1:00ч преди да си легна ги измивам и мятам, на сутринта ги оставям да се охладят и беля. Повечето люспи падат цели.

# 1 081
Moже ли целият съд да се напълни с чушки или трябва да са на един ред?

# 1 082
Може всякак. Аз ги редя прави, защото не ми трябват много. Събират се обикновено 14бр. в 6 л. съд.
Тези по ръба имат и леко черничко като от чушкопек.

# 1 083
Имам въпросче?Предстои ми да закупя крок пот,пробвах един модел но тои загрява само от страни.Това нормално ли е?Моля,отговорете ми бързо.

# 1 084
  • София, Младост 2
Да, само отстрани загрява - никой крок не загрява отгоре.

# 1 085
Има ли някакви особености в готвенето на карфиол?
Мисля да ври през нощта, на сутринта да стане на крем супа.
Може ли да почернее, да горчи или нещо друго като картофите например?

# 1 086
  • Калифорния, САЩ
  И аз с въпрос - как печете чушките и патладжана за кьопоолу? Има ли някаква предварителна подготовка на зеленчуците /надупчване на патладжана с вилица  newsm78 или увиване във фолио/? За колко време са готови?
   Благодаря предварително.

# 1 087
  • Пазарджик
Аз пробвах да опека чушки и се провалих тотално. Наредих ги прави и ги пуснах през нощта на слабо за 8ч., както бяха писали тук. Еми станаха отврат, сварени, пълни със сок и в уреда имаше доста сок. Като се пробвам да ги обеля, да белят, се но и се разпадат, абе нищо общо с печена чушка. Няма да повторя!

# 1 088
Въпросът ми беше,дали нагрява от долу?

# 1 089
Не, само отстрани нагрява.

# 1 090
Аз пробвах да опека чушки и се провалих тотално. Наредих ги прави и ги пуснах през нощта на слабо за 8ч., както бяха писали тук. Еми станаха отврат, сварени, пълни със сок и в уреда имаше доста сок. Като се пробвам да ги обеля, да белят, се но и се разпадат, абе нищо общо с печена чушка. Няма да повторя!
Лелеее добре, че сподели аз смятах да правя.....Добра опиши по подробно, ако е възможно? newsm78

# 1 091
  • Калифорния, САЩ

Мерси, че сподели. Аз мисля да ги правя в събота, ще надупча предварително патладжана, ще изтърбуша чушките и ще ги сложа обърнати с дупката надолу. Ще сложа една чиния в крок пота, надупена, за да повдигне зеленчуците и да не са потопени в соковете, които ще отпуснат. В неделя правих пълнени чушки и станаха страхотно, не се разпадаха и се белеха от раз на големи парчета /пекох на 6 часа на силно - общо 6 големи чушки се побраха/. Нашите чушки тук са като камби, ето такива:

Ще пиша какво е станало.

# 1 092
Ирка шест часа за ориза не е ли много? Не беше ли кашнат или ти ги пълни с нещо друго newsm78

# 1 093
  • Калифорния, САЩ
Ирка шест часа за ориза не е ли много? Не беше ли кашнат или ти ги пълни с нещо друго newsm78

Бяха супер, хич не е много.

# 1 094
Ами и сармите готвя по 8-9 часа и не им е много на ориза - целичък си остава  Peace аз довечера залагам сарми вече  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт