Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 992
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Къде ли не
enimna,четох отзиви за този модел крок- пот- често му се чупел капака. Simple Smile
Значи да не ме е яд, че го няма никъде!  Mr. Green
Ще си поръчам от Амазон и се надявам да изкарам късмет.

# 226
enimna,четох отзиви за този модел крок- пот- често му се чупел капака. Simple Smile

Аз четох също отзиви за този тип, преди да си купя, взех обикновен, без таймер със скоби, но никъде не срещнах такова нещо. Къде на капака е слабото място, сподели ако си спомняш?

# 227
Гледах снимки,не помня къде вече,но беше английски сайт някакъв -жената беше снимала капака,беше се пръснал като автомобилно стъкло,но половината стъкла бяха вътре в яденето. Не помня къде го гледах,но снимките бяха много подробни. Имаше коментари и от други потребители,че и те са имали същия проблем с капака.

# 228
  • в тристайна гарсониера :)
Днес цял ден се боря с един боб  Simple Smile За 8 чАса на low не беше се сварил. Преди час го усилих на high и сега го чакам да се свари. Вие на коя степен и колко чАса го варите боба?
Честит ти крокпот. Simple Smile

На въпросът ти- третата степен не е ли подгряване?

Ми май не е това  newsm78 Ето такъв е крока;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0000C6WH1/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

# 229
  • Калифорния, САЩ
    Bambulka , ами то си пише - "...готвиш на ниска, средна или висока температура. Много от готварските книги препоръчват да започнем готвенето на висока температура. Това не е необходимо с този уред, тъй като ниската температура всъщност е доста висока."
   Това е мнението на един от потребителите и 211 от 212 други потребители са намерили това ревю/мнение за полезно.    

"Settings - There are 3 settings, low, medium and high. A lot of slow cooker books recommend starting the cooker on high. That is definitely not needed with this slow cooker as low is a bit, well, high!"

# 230
Бобът обикновенно включвам вечер към 11 ч на low и на следващата сутрин в 6 ч е готов. Добавям малко брашънце,ако е нужно,подправките,сол и след час изключвам . Винаги е ставал много вкусен.

# 231
Явно бобът не е бил читав. При мен на high след като загрее си ври манджата, все едно е на 2 от 9 степен на котлона. На low въобще не завира само леко клоква, на medium не съм пробвала още. Бобът днес ще го ядем по - късно.

# 232
Моите настройки са Low, High и Auto. С третата не съм наясно, но не съм си направила и труда да прочета за нея, та не я и ползвам за сега  Embarassed

П.п Аз тази нощ готвих боб, станал беше божествен. Има само за една две порцийки вече, та се наложи набързо да измисля нещо за вечеря.

# 233
  • Варна
Здравейте! Някой сравнявал ли е готвене в крок-пот и в керамичен гювеч? Намерих рецепти само с месо. Готвите ли постни ястие и как се получават? Ако е обсъждано, извинете ме.

# 234
има, има. Върни назад по темата, момичетата са готвили.  Peace

# 235
  • София, Младост 2
Здравейте! Някой сравнявал ли е готвене в крок-пот и в керамичен гювеч? Намерих рецепти само с месо. Готвите ли постни ястие и как се получават? Ако е обсъждано, извинете ме.

В гювеча нещата се запичат отгоре, в крок-пота - не, защото не е толкова висока Т и защото няма какво да пече отгоре. Освен това крокът хаби за 10 часа толкова ток, колкото гювеча във фурната за 1 час. И картофите и зеленчуците в крока не се разпадат, дори да са готвени 10 часа и да са напълно сварени.

Всичко, което можеш да готвиш в гювеч, независимо дали е постно или месно, можеш да готвиш и в крока - само с ориза се процедира по по-различен начин. И отделно можеш всичките супи, лещи, боб и т.н. - на такива само доматите им се слагат най-накрая, че иначе става кисело.

# 236
Hedra, какво имаш предвид за ориза? Сподели, моля те  Hug Аз правих пиле с ориз по обикновения начин. Стана добре, но ако има някоя хитрина, добре дошла! Днес ще готвя лозови сарми, за първи път няма да си запържвам плънката, та ще видим какво ще се получи  Simple Smile

Сармите станаха прекрасни, въпреки че забравих да сложа олио  Embarassed

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 19:01 от Bambulka

# 237
# 238
# 239
Това са им цените. Естествено, че има и доставка. Може обаче да се поръча директно до БГ и тогава излиза супер изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт