Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 794
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 885
Хайде и аз да се цопна тук при вас  Grinning Вчера си поръчах това крокче , само дето цената беше 24 паунда. Надявам се да е ок за нашето тричленно семейство  newsm78 Много исках 5.7 литровия, но тази оферта беше много изгодна и взех него, надявам се да не съм сбъркала.
Следя ви от доста време и нямам търпение да дойде и да пробвам някоя рецепта  Grinning

Направила си страхотен избор Peace. Моят е същият и храни 4 членно семейство и остава ядене за още 2 ма Hug
Нети така бавно ли стават манджите както пише Джема, нейният е друг модел, ти кажи за този който имаш. Примерно месо агнешко свинско пилешко как го правиш и колко часа отнема. Леща боб...ако си правила Simple Smile

# 886
на нас вяра нямаш значи  newsm78 
Уреда е основно да ти се сготви яденето, докато си навън, или на работа. Не като се прибереш да го включиш, докато се освежиш, да направиш салата... и да е сготвил.
Зависи от количеството на пълненето на тенджерата, но ми се е случвало пилето да не мога да го извадя цяло след 10 ч.

# 887
mimi.7299 от както имам кок пота съм цар на Боба Grinning, преди никога не ми ставаше. Боб и леща зареждам всичко и пускам на бавната степен за около 5,30 - 6,00 часа, като преди това цяла вечер съм ги накиснала във вода /ако не си накиснала боба остава твърд за това време/. Пилешкото става за около 4-4,30 ч, но на бърза програма. Когато готвя с месо гледам да го включвам на втората степен, крок пота се нагрява повече и месото се изпича по-добре. Свинското го пускам на 5-5,30 ч на бърза програма. Повярвайте ми така се радвам, че открих темата и всички ви тук  Hug, този уред ми спести толкова много време да стоя над печката. Стана ми навик сутрин зареждам крок пота и като се върнем вечер има топла манджа без да съм се потила над нея с часове. Супа още не съм правила, трябва да пробвам Wink

# 888
  • Балчик
Моята риба вчера си беше сготвена за 6 часа. Т.е температурата от 60 гр вътре в нея си е ок. Стигна до 70 и я изключих. Peace

# 889
Някой спомена по-горе за гърнето директно във фурната след готвене.. аз така си прецаках малко съдчето, напука му се само глечта, не изцяло спукан. Иначе важат стандартните правила, да не се пуска на предварително загрята фурна и поне на крока - до 200 градуса да е фурната.

# 890
  • Варна
Ох, олекна ми, че бях се притеснила да не ни е малък  Whistling
Ми де да знам как  я хванах прИмоцията, късмет  Mr. Green Преходници в къщи има доста, то в последно време всичките ми уреди са от амазон или ибей  Grinning

# 891
на нас вяра нямаш значи  newsm78 
Уреда е основно да ти се сготви яденето, докато си навън, или на работа. Не като се прибереш да го включиш, докато се освежиш, да направиш салата... и да е сготвил.
Зависи от количеството на пълненето на тенджерата, но ми се е случвало пилето да не мога да го извадя цяло след 10 ч.
За готвене набързо след работа си има филипс мултикукър, но понякога съм толкова пребита от работа, че не ми се иска да се върна и да седна да готвя, макар че само трябва да заредя и да си върша другата работа или да почивам! Но много добре звучи да се върна и да сихапна направо топла манджа Simple Smile

# 892
Искате ме не искате и аз цоп при вас. Отдавна ви следя и най-накрая се реших да си купя едно крокпотче. http://img34.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/46995363_1_800x600.jpg Малко голямо ми се вижда за двама, ама ние често имаме гости, така че ще има и за тях. Още не съм го пробвала и съм отворена за идеи. Искам да пробвам "Пилешки бутчета по гръцки" на pep-4o, но не знам дали ще станат в крока. Вие как мислите? 

# 893
пробвай, ще станат  Peace после и ние ще знаем дали стават  Wink шегувам се. Но нямат причина да станат. Първо запечатай бутчетата на тиган,  или накрая ги запечи във фурната.

# 894
bolqrka64 , с теб само се засичаме из темите. Simple Smile

Точно такъв си купих преди дни,хич не е голям,супер си е . Пише 6 л вместимост,но е 5 л ако го напълниш два пръста под ръба,така ,че не е толкова голям.

Успех!!!

# 895
bolqrka64 , с теб само се засичаме из темите. Simple Smile

Точно такъв си купих преди дни,хич не е голям,супер си е . Пише 6 л вместимост,но е 5 л ако го напълниш два пръста под ръба,така ,че не е толкова голям.

Успех!!!

Венче ми ти като мен колко кукъра имаш скъпа, преди си беше купила от продавалник една хубава машинка бавноготвеща, сега кажи двете ли си ги ползваш

# 896
Хаха,разкрита съм!   Joy

Този кукър,от линка ми е трети .  Mr. Green Същият е ,даже от същия търговец.  Wink
На първият вече почна да му пада покритието,на едни малки шуплички стана там ,до където обикновенно е ръба на яденето. Ще си го ползвам,но за сърми, зеле,голямо парче месо. Почти  само в него готвя.
Имам 1.5 л - не него още не съм му разказа играта, но си го ползвам. Чакам си новата кухня да стане, че да го подхващам сериозно.
Този,последния 6 л,пак от Продавалника още не съм го пробвала,пресен ,пресен е ... Laughing

Та така при мен. hahaha

# 897
Ванче след като имаш такъв опит с слоукукърите кажи сега рецепта за печено агнешко, утре смятам да го правя на кукъра, но искам да ми кажете колко олио, вода, слагате, на колко часа печете и запичате ли после на фурната

# 898

Този,последния 6 л,пак от Продавалника още не съм го пробвала,пресен ,пресен е ...
Ванче, ние с тебе май от един и същ търговец пазаруваме. Joy Еднакви хлебопекарни, еднакви бавно готвещи тенджери!
Ох, момичета, за човек който от години готви на газ е голямо каляване на нервите да ползва крок пот! ooooh! Ама аз съм инат и ще си дочакам лещата. Не посмях да направя "Пилешки бутчета по гръцки" на пеп-4о. А и благоверния подсмихвайки се  каза:" Я по-добре сложи нещо по-просто. Не се хвърляй на "висшия пилотаж"!" Та така с моя първи опит. Като ми стане лещата и я опитам ще споделя впечатленията си.

# 899

Този,последния 6 л,пак от Продавалника още не съм го пробвала,пресен ,пресен е ...
Ванче, ние с тебе май от един и същ търговец пазаруваме. Joy Еднакви хлебопекарни, еднакви бавно готвещи тенджери!
Ох, момичета, за човек който от години готви на газ е голямо каляване на нервите да ползва крок пот! ooooh! Ама аз съм инат и ще си дочакам лещата. Не посмях да направя "Пилешки бутчета по гръцки" на пеп-4о. А и благоверния подсмихвайки се  каза:" Я по-добре сложи нещо по-просто. Не се хвърляй на "висшия пилотаж"!" Та така с моя първи опит. Като ми стане лещата и я опитам ще споделя впечатленията си.
Днес направи нещо на газ за вечеря, а преди да легнеш зареди крок пота, няма защо да го чакаш, на сутринта като се събудиш манджата готова...

Общи условия

Активация на акаунт