Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 870
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 900
Цитат
Днес направи нещо на газ за вечеря, а преди да легнеш зареди крок пота, няма защо да го чакаш, на сутринта като се събудиш манджата готова
mimi.7299 ,ти не си ме разбрала, мила! Hug Аз в момента имам леща в кукъра (след малко ще го спирам). Просто споделих, че не съм свикнала да чакам дълго време, но няма проблем ще свикна. Wink

# 901
Я, споделете кой е този проверен търговец, моля, че се замислям и за по-голям кукър.

# 902
Цитат
Днес направи нещо на газ за вечеря, а преди да легнеш зареди крок пота, няма защо да го чакаш, на сутринта като се събудиш манджата готова
mimi.7299 ,ти не си ме разбрала, мила! Hug Аз в момента имам леща в кукъра (след малко ще го спирам). Просто споделих, че не съм свикнала да чакам дълго време, но няма проблем ще свикна. Wink
Ехееееее ми кажи как стана лещата де, и аз пъво това сготвих Grinning, добре се беше получила, заредих всичко каквото си слагах, нагласих таймери си легнах.... Peace Grinning

# 903
Я, споделете кой е този проверен търговец, моля, че се замислям и за по-голям кукър.
Не знам Ванчето от  кого е купувала(нека тя да каже), но аз си ги купих от едни момчета от Варна.
http://prodavalnik.com/tendzhera-za-bavno-gotvene-morphy-richard … r-48697-i46170395
В средата на месец март си купихме същата марка хлебопекарна, а вчера и кукъра. И понеже ми е втора покупка от тях кукъра ми го дадоха с отстъпка за 35лв.

# 904
Да , и този също- http://essy90.prodavalnik.com/ е коректен. Проверен е .

Пепчо може да даде рецепти за месо-аз се водя по нейните съвети.
Колкото до кухнята-от 2012г правим етажа, кухнята още я гласим. Всичко опира до пари ,за съжаление...

# 905
  • някъде из облаците
Ванче след като имаш такъв опит с слоукукърите кажи сега рецепта за печено агнешко, утре смятам да го правя на кукъра, но искам да ми кажете колко олио, вода, слагате, на колко часа печете и запичате ли после на фурната
рецептата за агнешко на Пепчо- пробвах я преди още са имам крок пот, много вкусно стана, доста от рецептите й ни станаха любими, даже и преди да имам крок пот. Мерси Пепчо   bouquet

Момичета много ви благодаря за споделените рецепти   bouquet във форума.

Иначе и аз имах провал с един замразен грах, след повече от 10 часа готвене, остана да дрънка, месото буквално се разпадна, явно грахта не беше хубава, защото с боба до сега не съм имала проблеми.

# 906
Ванче след като имаш такъв опит с слоукукърите кажи сега рецепта за печено агнешко, утре смятам да го правя на кукъра, но искам да ми кажете колко олио, вода, слагате, на колко часа печете и запичате ли после на фурната
рецептата за агнешко на Пепчо- пробвах я преди още са имам крок пот, много вкусно стана, доста от рецептите й ни станаха любими, даже и преди да имам крок пот. Мерси Пепчо   bouquet

Момичета много ви благодаря за споделените рецепти   bouquet във форума.

Иначе и аз имах провал с един замразен грах, след повече от 10 часа готвене, остана да дрънка, месото буквално се разпадна, явно грахта не беше хубава, защото с боба до сега не съм имала проблеми.
След като никой не написа нищо ново пак ще се доверим на пепчо за агнешкото печено, да е жива и здрава и още рецепти да дава Peace Сложих го в 8 според нейните указания, като стане ще докладвам. Че моят е 4,7 литра и побира по малко....та незнам как ще е с прпорцийте Simple Smile

# 907
като пипнеш месото пръста ти да потъва в него, не да пружинира, значи е готово. Другата проба е да извадиш от торбата и да опиташ с вилица дали се къса.

девойки, при положение, че това агнешко е ужасно вкусно,  или пък оня заек - най-вкусния печен заек, не очаквайте, че ще пробвам друго изобщо  Laughing Достатъчно опити съм направила и ги има в блога, не мисля, че мога да изстискам нещо повече като вкус от месото.

# 908
Ванче, и двете фирми са на едни и същи момчета. Когато ми донесоха кукъра едното от тях сподели че скоро ще откриват магазин на битака. А сега за първата манджа в кукъра. Просто стана много вкусна леща! Когато "тома неверни"(съпруга ми) се върна от работа първо я погледна, помириса и после като опита каза: "Ама тя наистина ставала много добре в тази тенджера! Чак да не повярваш." Щом и мърморан я хареса си заслужава чакането. Сега искам помощ за една агнешка главичка. Не съм гледала в блога на пеп-4о дали има (тя ми е кулинарен гуру   bouquet), но ще приема всякакви предложения.  Освен това ми донесоха и "манголд" http://www.strelitzia-bg.com/images/products/5790_1.jpg  и "див чесън". Въпросът ми е как да ги сготвя в кукъра? В самото начало ли да ги сложа или малко да поври лука и тогава? Или преди това да запържа зеленчуците и тогава листните? Абе, съвети как да стане, на коя степен и за колко време?
Май много станаха въпросите ама ще ми простите  Embarassed още съм в началото и се надявам благодарение на вас и аз да мога да сътворя такива вкусотии.  lovekiss

# 909
АГНЕШКАТА ГЛАВИЧКА СЛОЖИ ДА СЕ СВАРИ ВЪВ ВОДА И СИ Я ИЗЯЖТЕ НА МЕЗЕ(упс), или направи с бульона на супа. 6ч на бързата степен, или 8 на слабата.

# 910
bolqrka64 р аз направо попитах единия продавач  (от линка ми) има ли връзка с другия - каза,че те ги зареждат.
Както и да е - много съм доволна от тях,от уредите, намислила съм да си взема микровълнова по възможност и блендер също. Ама едно по едно. Simple Smile

Кухнята си  я чакам с нетърпение , ама хубавото бавно ставало разбрах...... Crazy Sunglasses

Да , и този също- http://essy90.prodavalnik.com/ е коректен. Проверен е .

Пепчо може да даде рецепти за месо-аз се водя по нейните съвети.
Колкото до кухнята-от 2012г правим етажа, кухнята още я гласим. Всичко опира до пари ,за съжаление...

Да но после като стане никой няма да има по хубава къща от твоята и може би и повече слоукукъри Grinning

Хаха,мерси много. Големият ще остане за извънредни случаи , новия ще подема щафетата вече.

# 911
Момичета и моят е голям мърморан, за какво мислите се треса толкова, аз ям всичко не придирям, сега пробва агнешкото след  6 часа на силната степен каза,  че още искало, а то пада от кокала, троснах му се да го включи за още един час.....аман от капризи и малкото и то като него се пръкна.... Simple SmileЩе видим след един час ще го одобри ли?

# 912
  bouquet искай им признание веднага, докато не са застанали да чакат следващата мръвка и притропват  Laughing Ама много е трудно да кажеш едно - ммммм, вкусно е.  Моя също е каприз и не винаги (т.е. почти никога не казва) но си го знам и усещам по скоростта на изчезване на храната. Аз затова и в чинии слагам храната, че с едни ребра ми се случи да ми се падне само соса им. Та мисълта ми беше за един приятел, за който комплимент е да каже "МММ то не е лошо бе, Пепчо". Ама за какво да е, ние сме си близки с тях и знам какво обичат, когато идват тук. Последния път обаче го изнудих да каже "страхотни са"и то за сусамки, които почти сам унищожи.
А агнешкото със салвия е почти същото като другото, само салвията и крок пота са различни.

# 913
Пеп-чо,а как правиш вкусния печен заек в крок-пота?

# 914
в плик за печене го правя, не съм пробвала в крок-пота   Peace

Общи условия

Активация на акаунт