Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 913
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
Сигурна ли си че тока ще е проблем? Според мен ако има кой да ти го донесе, ти трябва само един преходник за контакта и ще си работи нормално. Моя лаптоп е донесен от САЩ и е модел, който се продава само там, доколкото разбрах, но си работи перфектно. В темата за мултикукърите май имаше момиче с модел поръчан от САЩ, може да погледнеш и там.

# 931
  • Къде ли не
Да, сигурна съм. Работата само с преходник не става.  Лап топите са друго нещо, при тях има адаптор и става за всякакви мрежи, само се слага преходник на щепсела. А на слоу кукърите пише, че са за 110 волта ,ако не се лъжа, и не им е проблема щепсела само. Трябва да се купува допълнително и трансформатор. Тези неща не ги знаех и аз , но миналата година момичета, които живеят в щатите ме светнаха за разликата  в напрежението, малко преди да влезна в някой американски магазин и да си купя крок пот. Иначе няма нужда и да моля някой да ми носи, защото тъкмо си идвам от USA. И не мога да проумея ние в БГ ли сме най - богатите, че всичко е два пъти по - скъпо!

# 932
  • Варна
Еееее, жалко. И аз като теб се ядосвам всеки път, когато обикалям нашите магазини и все по-рядко и инцидентно пазарувам офлайн.

# 933
  • Къде ли не
Мдааа, добре, че има интернет пазаруване, та да спестим по някой лев. Иначе ето този ми е най - на сърце, но не го намирам в нито един интернет магазин в Европа http://www.amazon.com/Crock-Pot-SCCPVL610-S-Programmable-Carry-C … eywords=crock+pot

# 934
Я да попитам и тук- във Фейсбук имаше  споделена статия от слоукукър.бг ,че можем да си сварим яйцата за боядисване за 3ч и 30 м на втора степен. Не се пукали и се сварявали много добре. Някой дали е пробвал ?  Crazy

# 935
видях го, но късно, бях сварила вчера сутрин яйцата. Няма причина да не станат, довечера ще сложа едни останали 10 бр. там да се сварят

# 936
Ще пробвам тогава. Simple Smile

Приемам съвети за добро агнешко бутче. Подправки, колко течност на дъното? Мога ли да го омажа с краве масло,да го отупам с джоджен,червен и черен пипер,сол ,и да му налея стотина мл бира да речем? 10-12 ч на първа степен?

# 937
  • София
някой опита ли вече варенето на яйца в крок пот? интересно ми е дали се е получило, че ми предстои..

# 938
А колко вода трябва да се сложи, за да свариш яйцата в крока????

# 939
Е, предполагам трябва да ги покрие. Аз сложих яйцата в 6.30ч , ще видим после каква съм я свършила . Simple Smile

Да докладвам- от 33 яйца имаше 1 спукано, за което не съм сигурна дали не е било такова преди да го сложа в кукъра. Simple Smile Обелих го да видя как е положението- сварило се е идеално.
Доволна съм. Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 12:59 от Ванчето

# 940
Ще пробвам тогава. Simple Smile

Приемам съвети за добро агнешко бутче. Подправки, колко течност на дъното? Мога ли да го омажа с краве масло,да го отупам с джоджен,червен и черен пипер,сол ,и да му налея стотина мл бира да речем? 10-12 ч на първа степен?
Не съм по рецептите, но като време при мен 11 часа на слабо беше ок.
Първия път го направих с 3 връзки лук и 1 магданоз по рецептата на пеп-чо. Сложих вода почти да покрие месото.
Втория път с 2 пръста течност, поръсено с брашно и подправки. Понеже не се изяде, половината почистих и направих на супа.
За утре съм взела бейби картофки, но се чудя дали да ги държа 11 часа с агнешкото  или да ги сложа, по-късно. Съвети?

# 941
Картофите на са ми вкусни в крок-пота, освен, че потъмняват неприятно.
За себе си съм решила да не ги слагам повече в него.

# 942
Аз  омазах бутчето вече ,сега отлежава. Довечера ще го пусна на слабо, сутринта ще го запека отгоре. После ще докладвам.

dobra, картофките бих направила отделно.

# 943
Благодаря за картофките! И аз нямам добър опит с картофи в крока, просто се надявах да ги покрия с месото .....и да се изненадам.
Подварявате ли месото? Бих го запържила, но е голямо парче и няма да влезе в тиган.

# 944
запържи го ако трябва в тавичка, но не и да го вариш  Peace
картофите ги слагам в плик за печене, но тях можеш и утре да си ги направиш

Общи условия

Активация на акаунт