Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 971
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 155
    Аз днес варих ечемик /вместо жито, за помен/ - на 6 часа го сложих на ниска степен. Сложих го и излязох. Добре се е сварил, но по-добре щеше да е на 5 часа, малко се е разкашкал. Сложих му малко масло, смлени бисквити и бадеми, захар и ще го "обогатя"  Grinning  и с малко сушени боровинки. Вкусно е.
Ир, аз пък снощи в един сложих вратна и котлети на крока, праз и сол и черен пипер, настроих на осем часа на бавно, но сутринта установявам че доста са се кашнали и иимам много вода, празът може би е пуснал...... newsm78 Кажете който има опит на колко часа правите свинското, според мен шест е перфектно!

# 1 156
от водата на праза е  Peace аз ги готвя на 8, ниска степен 

# 1 157
от водата на праза е  Peace аз ги готвя на 8, ниска степен 
Мерси Пепчо, но така приятно ухаят от този праз! Hug Пак ще ги изядем......!

# 1 158
    Аз днес варих ечемик /вместо жито, за помен/ - на 6 часа го сложих на ниска степен. Сложих го и излязох. Добре се е сварил, но по-добре щеше да е на 5 часа, малко се е разкашкал. Сложих му малко масло, смлени бисквити и бадеми, захар и ще го "обогатя"  Grinning  и с малко сушени боровинки. Вкусно е.
Ир, аз пък снощи в един сложих вратна и котлети на крока, праз и сол и черен пипер, настроих на осем часа на бавно, но сутринта установявам че доста са се кашнали и иимам много вода, празът може би е пуснал...... newsm78 Кажете който има опит на колко часа правите свинското, според мен шест е перфектно!
г

Мими,ами то времето за готвене зависи и колко продукти си сложила в гърнето на уреда
едно е с 200 гр месо
друго-с 2 кг

[,/color]

# 1 159
Здравейте момичета,
замислила съм за такъв уред за подарък на родителите ми. Искам да ви питам, когато се готви толкова много време, хаби ли се толкова много ток, или всъщност уреда е икономичен? Също така трябва ли храната да се приготвя по някакъв начин преди да се мушне в крок пота, или слагаш всичко сурово сутринта и като се върнеш от работа е готово?
Благодаря ви предварително

# 1 160
Повечето манджи, не изискват предварителна подготовка, всичко се слага вътре сурово. Някои нямат нужда от такава, но аз например предпочитам като правя лазаня да запържа каймата, и разбира се белият сос се приготвя на печката. Когато правя пържоли, също предпочитам да ги запържа набързо, иначе въпреки, че са сготвени изглеждат малко анемични Simple Smile Предполагам, че някои рецепти изискват предварителна топлинна обработка, но аз не се сещам, за такива в момента.

Относно кексовете и сладкишите ставта си идеално, стига да спазвате изискванията, които съм публикувала, рецептата е без значение.

За консумацията на ток я дават да харчи колкото една крушка и например 8 часа на low, го дават да е по-икономично, отколкото 1 час ползване на фурната.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 13:40 от varnagirl

# 1 161
Повечето манджи, не изискват предварителна подготовка, всичко се слага вътре сурово. Някои нямат нужда от такава, но аз например предпочитам, например като правя лазаня да запържа каймата и разбира се белият сос се приготвя на печката също. Когато правя пържоли, също предпочитам да ги запържа набързо, иначе въпреки, че са сготвени изглеждат малко анемични Simple Smile Предполагам, че някои рецепти изискват предварителна топлинна обработка, но аз не се сещам, за такива в момента.

Относно кексовете и сладкишите ставта си идеално, стига да спазвате изискванията, които съм публикувала, рецептата е без значение.

За консумацията на ток я дават да харчи колкото една крушка и например 8 часа на low, го дават да е по-икономично, отколкото 1 час ползване на фурната.
Много полезно мнение, благодаря. И още един въпрос. Имало ли е до сега проблем при някой, да е оставил уреда да работи през нощта, или да е излязъл и да е станало нещо? - пожар, изгаряне на кабел и т.н. Идеята ми е  - абсолютно сигурни ли са?

# 1 162
  • Пазарджик
Няма нещо което да е абсолютно сигурно Simple Smile .
Но не съм срещала из форумите някои да е писал за настъпил проблем. Аз редовно си я оставям сама да си готви вкъщи, по принцип я зареждам сутрин и цял ден тя си се справя сама. Удоволствието да се прибереш късния следобед и да имаш топло за ядене и то домашно е просто незаменимо.

# 1 163
Благодаря ви момичета

# 1 164
Моята тенджерка работи, когато излизаме.

# 1 165
аз за тая работа съм я купила  Peace

# 1 166
Оооо ми при мен още от първия ден си я оставях да си готви, особено в неделя, бутам всичко и си излизам да си карам колело до Сарафово,като се върнем, а това е след мининмум пет часа, Изаура сготвила и чака да ядем Joy hahaha!

# 1 167
Здравейте! От вчера и аз имам нов Crock Pot. Сега се каня да го използвам, но се замислих дали е проблем да го ползвам на остъклена тераса-през деня температурата сега е около 10-14 градуса?
Не ми е удобно да го ползвам в кухнята, понеже е обща с хола - ако трябва да работи аспиратора с часове няма да е много икономично, а е и шумно.

# 1 168
Здравейте! От вчера и аз имам нов Crock Pot. Сега се каня да го използвам, но се замислих дали е проблем да го ползвам на остъклена тераса-през деня температурата сега е около 10-14 градуса?
Не ми е удобно да го ползвам в кухнята, понеже е обща с хола - ако трябва да работи аспиратора с часове няма да е много икономично, а е и шумно.

Няма нужда от аспиратор за него,моята кухня също е така и никога не пускам аспиратор,когато се готви нещо в него,няма пара и т.н.,защото не ври,а миризми почти няма,съвсем малко.

# 1 169
само като се готви киселото зеле  Peace и при мен е на остъклена тераса

Общи условия

Активация на акаунт