Crock Pot -мнения, рецепти

• 399 678
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 1 305
Мисля,
че не транспорта е виновен, по скоро е бил пукнат и така са го изпратили. Защото вътре в кашона всяка част си беше отделно ибезопасена със стериопор..  Sad Ще изчакам още няколко дена, защото казаха че ще се свържат с централният склад и ако имам късмет ще ми пратят от там.. И незнам..или ще го върна или ще го пробвам.. В действителност пукнатината изглежда доста по-голяма от колкото е в действителност.
Цитат
Но защо трябва да се примиряваш със счупен съд, брат ти не го е купил със ясното съзнание, че взима уред с дефект, то ако искаш с дефект хиляди хора тук писаха за варненската фирма, купи от тях! Цените дори са доста под деветдесет лева!  Не мога да си представя да имам нещо ново и вместо да му се радвам, да се дразня от дефекта му!Аз преди бях така Мъж искам, сега го искам! Сега обмислям всяка покупка, не бързам и избирам най доброто! За Филипса мултикукър мъжът ми избърза аз щях да огледам сайтовете, форумите и да купя Редмънд! Крока огледах, прецених и сега съм адски доволна от моя!

# 1 306
Цитат
то ако искаш с дефект хиляди хора тук писаха за варненската фирма, купи от тях!
Мими, аз съм купила от тази фирма два уреда (слоукукър и хлебопекарна) "Морфи Ричърд", но никой от тях няма транспортен дефект (няколко пъти го написах). На хлебопекарната беше смачкан и обелен единият ъгъл на кашона, нищо друго. На кукъра абсолютно нищо му няма. Като нов е.

# 1 307
Цитат
Мими, аз съм купила от тази фирма два уреда (слоукукър и хлебопекарна) "Морфи Ричърд", но никой от тях няма транспортен дефект (няколко пъти го написах). На хлебопекарната беше смачкан и обелен единият ъгъл на кашона, нищо друго. На кукъра абсолютно нищо му няма. Като нов е.
Да, и аз това казвам.....минимални невидими. ....някой писа че леко било натиснато външното тяло, затова не бих взела уж нов, а той с пукнат капак, ми то въобще не си заслужава парите! Затова казвам по добре от Варненската фирма, от там ще купя на майка!

# 1 308
Цитат
Да, и аз това казвам.....минимални невидими. ....някой писа че леко било натиснато външното тяло, затова не бих взела уж нов, а той с пукнат капак, ми то въобще не си заслужава парите! Затова казвам по добре от Варненската фирма, от там ще купя на майка!

Да, моят Морфи е с леко натиснато външно тяло, но това е почти незабележимо. Ако го знаеш, ще го видиш. И за 40 лв ( беше промоция на седмицата) , 6 л - просто идален!
Сега зареждам едно пиле и да се готви цял ден... Grinning

# 1 309
Ванче душицо да не купи нов??? Общо колко крока имашш? newsm78 newsm78

# 1 310
Mr. Green
Хаха, само 3 имам.  Joy

Този,последния, от варненския търговец, купих преди няколко месеца. По-малък е от първия,който ползвам за сърми и зеле,за по-голямо количество месо. Морфито си го ползвам почти ежедневно.
С малкия крок обаче не можах да се сработя. Честно казано, купих го импулсивно, и все още му търся приложение... Crazy

# 1 311
Mr. Green
Хаха, само 3 имам.  Joy

Този,последния, от варненския търговец, купих преди няколко месеца. По-малък е от първия,който ползвам за сърми и зеле,за по-голямо количество месо. Морфито си го ползвам почти ежедневно.
С малкия крок обаче не можах да се сработя. Честно казано, купих го импулсивно, и все още му търся приложение... Crazy
Божеее а аз си мислех,че само аз съм щура и имам и крок и мултикукър Hug А ти три крока Hug  newsm78 Ми къде ги побираш?

# 1 312
Здравейте,
Отдавна ме човърка идеята и аз да се обзаведа с една от тези тенджерки, макар че си има мулти кукър. Моят няма бавно готвене а вкуса на ястията сготвени по този начин е напълно различен. Така, че след като изчетох темата тук и мнения и отзиви по други различни сайтове / а и от един американски сайт не спират да ме изкушават, като редовно ми пращат рецепти за този уред/ се реших да приютя един кукър. За момента съм много привлечна от този - http://www.amazon.co.uk/dp/B00JAGEF88/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_ … id=I2ZY681YEGQTWP
Има го и 6,5 л, като разликата в цената е около 5-7 лири но не съм сигурна дали ми трябва чак толкова голям. Мултито ми е 5 л и с едно готвене отхвърлям две хранения в повечето случаи.
Имам и други уреди на тази марка и съм доволна а и цената е атрактивна.

# 1 313
Здравейте,
Отдавна ме човърка идеята и аз да се обзаведа с една от тези тенджерки, макар че си има мулти кукър. Моят няма бавно готвене а вкуса на ястията сготвени по този начин е напълно различен. Така, че след като изчетох темата тук и мнения и отзиви по други различни сайтове / а и от един американски сайт не спират да ме изкушават, като редовно ми пращат рецепти за този уред/ се реших да приютя един кукър. За момента съм много привлечна от този - http://www.amazon.co.uk/dp/B00JAGEF88/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_ … id=I2ZY681YEGQTWP
Има го и 6,5 л, като разликата в цената е около 5-7 лири но не съм сигурна дали ми трябва чак толкова голям. Мултито ми е 5 л и с едно готвене отхвърлям две хранения в повечето случаи.
Имам и други уреди на тази марка и съм доволна а и цената е атрактивна.
изглежда много готин, щом си пробвала марката,взимай го!

# 1 314
Само искам да ви кажа, че се свързаха отново с брат ми и му предложиха ако искаме да ни заменят уреда с по новия модел - http://slowcooker.bg/product/46/novo-pokolenie-ured-za-gotvene-5-7l.html
Или да изчакаме още малко и да ни пратят керамичен капак. Намерили са нов, но ще стане малко по-бавно  Crazy Страшно любезна и отзивчива жена, чак не мога да повярвам  Grinning

# 1 315
Аз пък видях по стария модел на добра цена и се чудя,страх ме хваща за капака  .Иначе имам 3,5 литра ,но ми е малко малък и се мисля да го дам на мама.За двама човека  е добре.Моя ще се вечери,че мъдра някакви глупости все.Да видим,дано го обедя!

# 1 316
Да обаче вчера попаднах на друга оферта и сега съм в дилема. - http://www.amazon.co.uk/dp/B007XEJ4G2/ref=dra_a_rv_ff_fx_it_P200 … d9748b60378f4eb05
Този идва на същата цена като Андрето 6,5 л, но пък е 4,7л. Е да ама този е с безплатна доставка до България и е последния модел на Крок пот, който тук струва 150 лв. Другото, което ме радвоява е оценките от потребителите. За Андрето е 5 звезди и всички са доволни, за Крока 4,4 и има негативни коментари в които пише, че капака му е дефектен и се пръсва и яденето загаря на ниска степен от едната страна въпреки течността.
Уф май ще си е Андрето, че какъвто съм карък ще ми се падне най дефектния.  Laughing

# 1 317
Само искам да ви кажа, че се свързаха отново с брат ми и му предложиха ако искаме да ни заменят уреда с по новия модел - http://slowcooker.bg/product/46/novo-pokolenie-ured-za-gotvene-5-7l.html
Или да изчакаме още малко и да ни пратят керамичен капак. Намерили са нов, но ще стане малко по-бавно  Crazy Страшно любезна и отзивчива жена, чак не мога да повярвам  Grinning
На същата цена ли ти предлагат замяната?

# 1 318
как ще се пръсне стъклен капак, който почти не се нагрява  newsm78 А това със загарянето сигурно зависи от зад-тенджерното устройство, от предния месец ползвам този модел, дори  гъст боб с крачета на 9 часа, ниска степен не успя да загори

само дето пара се вдигна, че било българска работа  Mr. Green  Уредите са опакова и уплътнени, едва ли проверяват всеки уред като дойде в какъв вид е вътре. Ето, че и в България се случват чудеса.

# 1 319
Говорим за 2 различни магазина обаче, пукнатият капак е от емаг, парата се вдигна за слоукукър.бг  Wink там офертата беше по-малък уред на същата цена Simple Smile Но е много хубаво, че са предложили по-новия модел като компенсация. За мен лично това е нормалната реакция в такава ситуация.

Иначе не мисля, че точно нагряването ще е проблем при пукнатия капак.

Общи условия

Активация на акаунт