Crock Pot -мнения, рецепти

• 398 214
  • 2 747
  •   2
Отговори
# 2 445
  • София
Затова чушкупек  Hug
Много си го уважавам този уред, макар само за чушки и патладжани реално да го ползвам.

# 2 446
Затова чушкупек  Hug
Много си го уважавам този уред, макар само за чушки и патладжани реално да го ползвам.

Ми аз имам, ама рекох си мързеливата....и на втория час ги погледнах, не се делеше люспата....абе с две думи няма да ги праея там вече Sad

# 2 447
  • гр. София
Телешко с грах дали може да се направи в Крока? Как мислите?  Thinking

# 2 448
  • София
Аз правих пилешко с грах и стана. Малко по-воднисто ми дойде и сложих една лъжица препечено брашно накрая и за няколко минути на котлона. Така че следващия път ще е с по-малко вода.
Моя кукър пристигна, пробвах няколко неща до сега и нямам издънка с никое. Става си със съвсем нормален вкус.
Не съм готвила картофи още, с изключение на 2-та картофа в пилешкото.
Чудя се руло Стефани дали ще стане, като накрая го запека за 15 минути във фурната?

# 2 449
Телешко с грах дали може да се направи в Крока? Как мислите?  Thinking

Mи как да не може  Rolling Eyes телешкото перфектно става ,аз го оставям 12 часа на слоу,сега за граха  newsm78 ,ако не е баш суров ,ще трябва по късно да се добави  Thinking

# 2 450
  • гр. София
No_frame bitch tzvety26, дайте рецепта стъпка по стъпка, че аз телешко и грах почти не готвя - аз много не обичам грах, ММ не яде телешко, а дъщерята казва "Няма да го направиш като баба!"  Rolling Eyes и сега не трябва да се излагам  Mr. Green Грахта е от буркан.

# 2 451
 Ето http://slowcooker.bg/recipes/2014/09/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1 … 0%BF%D0%BE%D1%82/ само,че аз го оставям на лоу за 12-13 часа,месото специално и слагам повече лук за вкус Peace

# 2 452
Крок-пота па балкона през зимата дали ще успява да сготви храната, впредвид това, че е с ниска температура. Все още обмислям покупката, но най-вече го искам за ползване на балкона, за да не ми мирише въобще на готвено вътре. Споделете мнения относно миризмата, защото ако трябва да го ползвам вътре, не мога да оставя да бръмчи цяла нощ или цял ден аспиратора. Благодаря ви  bouquet

# 2 453
  • София
аз основно там го ползвам, оставям го сутрин, докато се приберем от работа е посготвил или е сварил месото, което досготвям.
гледам все пак прогнозата за времето, да няма бури и виелици  Simple Smile
но ниските температури не са му попречили досега.

# 2 454
бамбарадамбара , благодаря за споделеното мнение. Нашият балкон е остъклен, но с алуминиева дограма - температурата каквато е навън, такава е почти и в остъклението - единствената му роля е да пази от вятър и дъжд, затова се притеснявам, ако навън е -10, дали това чудо, въобще ще успее да сготви. Имаме скара, която само лятото я ползвам, т.к. когато е студено не може да пече - малко й е мощността.

# 2 455
  • София
аз го оставям на всякакви градуси навън, само че на по-силната степен.
работи си и си грее нормално.
не е остъклено при нас.

# 2 456
еее ще има някакви  загуби ,но едва ли ще са фатални  newsm78 и аз мисля да го оставям на терасата сега като съм по цял ден в офиса,че много мразя да мирише на манджаааа  #2gunfire полудявам  Sick  #Crazy
може да ги изолирам с нещо,вълнена дреха отгоре,нещо такова ще измисля  newsm78

# 2 457
изобщо не си го помисляй да го завиваш  Peace в Упътването пише да не се покрива уреда. Долната му част - металната, нагрява доста, като нищо ще се подпали тази завивка. Не се притеснявайте от студеното време около уреда, момичета, моят открай време готви на бокса - бивша тераса, която не се отоплява, а зимата е цял ден поотворени прозореци. Т.е. само дето не го вали. Включвайте час повече, просто загрява с около 30 мин. по-бавно.

# 2 458
На мен пък не ми мирише от крока грам. Само веднъж, като имах повече лук в манджата. Но чак за абсорбатор не съм и помисляла.

# 2 459
Пеп-чо, на -10 градуса готви? Ако е така сигурно ще се прежаля chef

Общи условия

Активация на акаунт