Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 909
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Как не се сетих, че и тук мога да помоля за нещо  Simple Smile
Търся дом на три много сладки котета  Heart Eyes Родени са на 6 март.
Ето снимки:
Скрит текст:

Предполагам, че черното и чисто бялото са момченца, а бялото с петънцето на главичката е момиченце. Търсят дом с отговорни и мили стопани, за да внесат много топлина, мъркане и котешки лудории  Simple Smile

# 121
дали някои ще пътува за Пловдив в вторник или сряда?!

# 122
  • Ямбол
Някой днес успя ли да излъже или да се излъже за 1-ви Април?

# 123
Моля свободните мами като мен да кажат къде ходят на разходка през деня. Писна ми да обикалям парка.

# 124
Ами и аз в парка и по центъра Laughing За съжаление няма къде другаде.Живеем доста близо и ми е удобно, пък и на малката и харесва Peace особено на люлките.

# 125
  • Ямбол
тук ни зимата ,като е студено се пише,още по-малко пък лятото,не знам от липса на време или желание

# 126
Май читателите са повече от писателите Simple Smile Дребно ни е градчето, Никид (и не само по площ и жители). Докато драснеш нещо и половината махала знае вече... Ни мнение да изразиш, ни съвет да дадеш. Да не говорим пък за споделяне.

# 127
То тука не е за споделяне ,а за общи приказки и да си помагаме ако можем,така че махалата няма какво да разбира,пък и да разбере нещо на нас не ни и пука Laughing Wink  bouquet
Може би интереса към фейсбук е по-голям и затова тук не се пише толкова,а и то какво ли ни се случва с това ежедневие.Ето ваканцията свърши и започваме пак писането   Crazy
Гледах сега първата серия на ,,Фамилията,, ,но много мудна ми се видя ,защо така newsm78.Аз ли очаквах много ,те ли слабо се представиха

# 128
  • В Космоса
Магазини за детски и дамски обувки да ми предложите, че се нуждаем с хлапето, свалихме ботушите, а имаме само кецове и маратонки.

# 129
Че тя и във ФБ активността не е по-различна...
А за помагането - как ще стане, ако първо не споделим  newsm78

Обувки за малки и големи - най-близо в Стара Загора или Бургас. Или поръчка от нейде по света...

И не ме разбирайте погрешно. Харесвам си града. Нали затова сме тук все още.  bouquet

# 130
  • Ямбол
Акаша Аз също не виждам особен избор,особено за детски обувки,има май само 2-3 магазина.

# 131
Май читателите са повече от писателите Simple Smile Дребно ни е градчето, Никид (и не само по площ и жители). Докато драснеш нещо и половината махала знае вече... Ни мнение да изразиш, ни съвет да дадеш. Да не говорим пък за споделяне.
Хех! Май съм на същото мнение като теб, а и има и нещо друго на хората с деца са им едни проблемите от на тези без деца и обратното също важи. Peace
Аз лично явно и време не намирам да пиша, а и ми е неудобно да излизам с хора които имат деца.
Скрит текст:
(Или по-скоро думата е тъжно.)
Може би някой ще ме разберат или поне надявам се. Надеждата все пак умира последна. Simple Smile
Скрит текст:
Има и нещо друго хората си позволяват да се месят в личния ти живот, като по този начин те нараняват без дори да осъзнават това! На мен това никога не ми и харесвало и няма и да ми хареса, тъй като не искам и не се меся в чужд живот. Друг е въпроса, ако някой има нужда от помощ и му помогна или той самия помоли за помощ. Второто май се случва по-рядко.
Но ми стана много болно, когато човек който ми е само познат нищо повече пита мой близък за личния ми живот! При условие, че никой не ми е помогнал или не ми е приятел най-малкото което е! не мисля че има каквото и да е било право да разпитва за личния ми живот, тъй като не го касае. Както например, дали съм или не бременна като чуя такова нещо и чесно да си кажа ми се доплаква, защото не мога да седна на всеки да обяснявам защо не изглеждам като преди тъй като задържам вода и то много от проблем с щитовидната жлеза.
Ами ето споделих, ама това няма да спре познатите ми които не са малко да говорят зад и не само зад гърба ми. Ето, от това ме боли най-много никой не ти казва дай да ти помогна, ами кога ще раждаш?! Или други подробности от живота си които не желая да споделям с хора, които не ме познават и не познавам!
А тук споделям до колкото мога и до колкото счета за нужно мисля, че за всеки е така. А и в едно писмо както в случая е много трудно да разкажеш какво се случва в реалния живот.
Споделих, дано думите ми не се тълкуват грешно! Че и това се е случвало и не е особенно приятно.
Желая на всички приятен ден, аз ще ходя да спя че мъжа ми днес е рано на работа и ме събуди. Peace
Котенцата намериха ли си стопани? Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 06:55 от Съншайн

# 132
Хех! Май съм на същото мнение като теб, а и има и нещо друго на хората с деца са им едни проблемите от на тези без деца и обратното също важи. Peace
И аз това исках да пиша преди - причината да не се включвам често е, че просто нямам какво да споделя, когато се обсъждат ясли, детски кухни и т.н., това не ми е ежедневието  Peace В никакъв случай не го приемайте като забележка  Hug, чета ви редовно, но не мога да се включвам в тези разговори /все още/ Simple Smile
Наистина човек понякога се отпуска във форумите и започва да споделя по-съкровени и лични мисли. Старая се да не изпадам в такива подробности.

Котенцата намериха ли си стопани? Heart Eyes
Две от тях все още не  Simple Smile

# 133
  • В Космоса
Хайде тогава, тези, които не се вълнуват от бебешки проблеми да ми кажат 2-3 магазина за обувки поне! Crazy

# 134
 Grinning

Ще посоча два магазина, от които съм си купувала обувки и съм оставала доволна:
- единият е точно срещу Водопада, с плъзгащите врати - предлагат обувки от ест. и изк. кожа,
- другият е в Сити центъра на първия етаж в левия коридор - продават обувки само от ест. кожа /отдавна не съм ходила и се надявам магазинът да е все още там/
Сега се сещам, че в Сити центъра имаше и още един магазин, в който ми бяха харесали обувките - пак е на първия етаж, но в другия коридор.
Дано съм обяснила добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт