Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 902
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Доктор Дучева-напиши името и в интернет и излиза телефон и адрес.Само да те предупредя-от познати стоматолози няма добри отзиви.Когато аз лично се посъветвах ме насочиха или към Пловдив ими поне в Сливен.

# 106
  • Ямбол
Оооо не,само не и ДУЧЕВА  Naughty ,пълна некадърница,и от личен опит,като малка майка ми ме води,тя каза,че трябва да ми извади 4 зъба,за да ми се наместят другите в устата.
За д-р Христова и аз съм за,много е внимателна,добър специалист е,при желание ще дам данни и телефон,само се заредете с време за чакане .
Абе ,момичета(че май няма мъже в нашата тема),да използвам ,че съм влязла тук да пиша,толкова ми е странно,как другите теми по градове се препълват за месец ,а нашата 1 година се влаче,толкова ли нямаме какво да споделяме,примерно отзиви за магазини,за заведения,коментари по продавачи,кой какво работи,децата как са,семейни отношения,рецепти,хобита,възмущения....
Има толкова много каквото бихме могли да пишем,защо е толкова изоставена темата ни?

# 107
Много малко мами сме тук и за това си мисля, че темата се влачи бавно. Аз съм по цял ден в къщи заради лошото време, цял ден м/у четири стени с две деца  #Crazy. Социалния ми живот отдавна е заминал на кино. Вчера докато ходих до аптеката видях разпръснати брошури за някакъв нов Чайна мол  Crazy.

# 108
А къде се намира

# 109
До училище "Христо Смирненски" на кръстовището е магазина. Преди мисля, че беше магазин "Зора",  след това продаваха мебели и дрехи втора употреба. Откриването е днес  Peace. Замислих се одеве, че магазините за евтини китайски стоки стават все повече и повече и даже и да имаш пари да си купиш нещо "по-така"  - няма от къде и трябва да пътуваш до съседен град  Sad.

# 110
  • Ямбол
Ееее,мерси за новината,ако някой го посети,ще се радвам да сподели Simple Smile

# 111
Здравейте момичета !
Хайде вече пролетната ваканция дойде ,остава и пролетта да дойде ,стига студове и мрачно време . Като говоря с родителите ми в Русе .... ужас сняг ,студ...
Ние от днес сме с дечко в къщи , той иска само на компютъра да стой ,аз недавам толкова .. чудим се какво да правим 10 дни .. че и никой не познаваме и така ...
Видяхме вчера къде е тоя нов мол.. но не сме влизали ,някой ден ...
Я споделете какво ще готвите днес ?
Какво работите , с какво се занимавате ?

# 112
Аз всеки ден проверявам  темата Hug.
Моя Ванко беше болен ,две седмици не сме ходили на у-ще.Кашляхме мнооого,а моята док каза ,че гърдите му свирели ,но това било при нас на алергична основа Twisted Evil Twisted Evil.Проблема при нас е,че вече го изтърва три пъти и стигаме все  до болница.И вместо да изпием един АБ в началото ,ние стигаме до 5,че и до 7 сме стигали.За това си му купих АБ  и за първи път не вдигнахме висока Т ,и не ни се подуха лимфните възли.
И така при нас.Иначе имаха празник на буквите от у-ще ,и направиха много хубаво тържество в кукления театър.Всички бяха приказни герои и направиха чудесно представление Hug
Между другото за всички ,които са любители на народната музика,клуб Ромбана(в който играе моя син)тази година честват 10г от създването си ,и ще имат страхотен концерт на 9.05.2013г в зала Диана.Билета е 4лв и може да си го закупите от касата на драматичния театър,на втория етаж.Ще бъде страхотно Hug

# 113
Задължително ще посетя магазина. Но за хубави дрехи е вярно, че няма откъде в Ямбол.Миналата година бях на 2 бала и със съпруга ми без крака останахме да обикаляме за нещо, хем качествено, хем да е модерно. Парите не ни интересуваха.  Е няма такава мъка. И това не е първия, нито последния път.
Мамагали, страшна работа са тия кашлици. Оправяне няма. Добре, че сте се разминали без температура, че мен много ме е страх от нея

# 114
Моето дете тази зима се спука да боледува, всеки месец поне по веднъж. Като се разболее, заразява и бебето и нас....Колко антибиотици сме изпили тези месеци  ooooh!. Заради тези болести решихме тази година да ходим на почивка в Сандански. Някой ходил ли е там?

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 14:53 от desperation

# 115
В Сандански не сме ходили,но ще ви се отрази добре.Няколко години лятото ходим на море и на Родопите на палатка и не бяхме се разболявали.Миналата година нямахме пари за нищо и ги дадох за лекарства и по болницата Sad.Да бях взела назаем ,и да бях го завела някъде.Вярвайте ми дадох ги пак толкова ,но не за хубаво.Чистия въздух си е голяма работа.Вярно разликата в температурата на Родопите е много голяма от тук(вечер пада до 10 градуса),но има полза.
Някой приятели са доволни много и от Велинград,и там ми се ходи много.

# 116
  • Ямбол
Днес от любопитство отидох до Чайна Мола,е голям калабалък беше,пълно с народ,освен целия ни град и  половината китайки народ работи там,не знам дали знаят бг.дори.Много е зареден магазина на 2 ет.раздел дамско,мъжко и детско,има дори и детски кът,доста неща,не са скъпи,но пък и нищо не ме грабна,празна излязох от там,нооо за сметка на това днес и утре в "Техномаркет"имат отстъпка 10 % на всякаква техника + 3% за техника над 90 лв,е ние понеже ни предстой цялостно обзавеждане,та се разделихме с около 6000 лв,но си струва,това са над 600 лв спестени пари.

# 117
И аз посетих Чайна мола и аз нищо не си купих. Много зле ми изглеждаха всички неща вътре  Crazy.
В Технополис има 11% отстъпка  Mr. Green.

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 11:11 от desperation

# 118
 Никид, ще съм ти благодарна ако ми дадеш координати на ортодонта д-р Христова...може да ми трябва след 2 мес, но дано не се наложи....сега малката пие лекарства и след 2 мес, може да я водим на ортодонт и спец. уши, нос гърло, ако за такъв лекар имате добри впечатления, споделете моля...   Видях, че ще правите обзавеждане, съпруга ми прави мебели, ако проявяваш интерес, кажи...  Wink

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 16:20 от anipepi82

# 119
  • Ямбол

anipepi82 пращам ти ги на лични

Общи условия

Активация на акаунт