Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 852
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Привет!
Да и ние бяхме на кукерландия , беше за първи път.Много ни хареса .Бяхме петък вечер и събота през деня и вечерта Simple Smile Снимахме се с кукерите . Супер беше!
Хайде да идва вече пролетта Simple Smile

# 91
  • гр. Бургас \ гр.Ямбол
Здравейте, момичета
Нужен ми е логопед за детенце. Някой може ли да ми помогне? newsm78

# 92
Познати са ходили при  Татяна Георгиева  тел. 0899 421107 и са доволни, но нищо повече не знам.

# 93
  • гр. Бургас \ гр.Ямбол
благодаря много.

# 94
Честит празник мили дами! Бъдете живи и здрави,обичани и желани,уважавани!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 95
  • Ямбол
Честит празник на всички дами,нека винаги бъдат уважавани и обичани!

# 96
  • гр. Бургас \ гр.Ямбол

# 97
Къде мога да намеря разписанието на градския транспорт?  Simple Smile

# 98
  • Ямбол
Феичка* едва ли има такова  Confused

# 99
Аз имам разписание, но е старо, защото е на предишната фирма Никан Лайн. Въпреки това повечето часове са запазени от Юнион Ивкони, има някои разминавания в следобедните часове - с около 5 минути по-рано тръгват.
Автобусите по линия №5 се движат винаги с 5 минути преди автобусите на Юнион Ивкони.
За линии №2 и №16 не мога да дам информация, тъй като не ги ползвам.

Разписание

Мисля, че по спирките вече има залепени разписания. Може да снимаме едно и да го добавим на първа страница на темата.

# 100
  • Ямбол
има ли желаещи да запишат магистратура "Финанси"-дистанционно се учи,обучението е в Колежа,но се води към Велико Търновския университет.Утре е последен срок за подаване на документи,ако се интересувате ми пишете на лични или проверете в сградата на "Диана кабел" е офиса на колежа.

# 101
Момичета преведоха детските  Peace

# 102
# 103
Здравейте, знаете ли дали в Ямбол има ортодонт и можете ли да ми препоръчате някой?

# 104
Здравейте, знаете ли дали в Ямбол има ортодонт и можете ли да ми препоръчате някой?
имало някъде зад данъчното,май Христова се казва Peace
дано някой друг се включи,който е по-запознат

Общи условия

Активация на акаунт