Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 901
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • България
Moже да се  видите и лично в кабинета . Аз лично съм го посещавала доста пъти. Работи с Бахови есенции, Рейки енергия, но това само ако си заинтересован и имаш желание. Иначе си е психолог. А онлайн консултациите са обикновено с хора , които живеят в чужбина и нямат възможност за лична среща.

# 496
Къде в Ямбол мога да занеса чаша и да ми я гравират/надпишат с надпис по желание?

# 497
Фото Гърбачев на малкия дик

# 498
Къде в Ямбол мога да занеса чаша и да ми я гравират/надпишат с надпис по желание?
Срещу Водопада също има едно фото ,което се занимава с такива неща.

# 499
Здравейте, мами!

извинете, че нахълтвам в темичката Ви  Rolling Eyes. Живея в София, но планирам кръщене на сина ми в Ямбол . Бихте ли споделили, ако някоя от вас скоро е правила кръщене (или има инфо) в Свети Николай Чудотворец(надявам се да не бъркам името на църквата - срещу Венера)? Интересува ме какво носихте, каква беше таксата - тези подробности. Искам да си направя бегла сметка от финансова гледна точка  newsm78.
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 500
Миналата година се интересувах - таксата е 50 лв., но не помня какво ми казаха да нося.

# 501
Здравейте момичета! Нови попълнения приемате ли?
Злати съм аз, на 24 и съм родом от Бургас, но любовта ме отведе във вашият град и ето, вече съм официално гражданка на Ямбол. Очакваме нашият все още нероден син другата сряда за когато ми е и плануваното (по медицински причини) секцио.

mamazori, понеже видях по-назад в темата, че си питала за близки заминали за Кандахар - да, моят мъж замина.  smile3518

# 502
  • Ямбол
Добре дошла, Злати! Ще стискаме палци за следващата сряда! Къде и при кого ще раждаш?
За кръщенето не мога да помогна, не е кръщавана малката, но доколкото знам - бутилка олио, хавлия, нещо подобно май искат от църквата.

# 503
Добре съм ви заварила. Ще раждам в Ева-Сливен при др. Делян Йорданов, благодаря за палците  Hug

# 504
Стискам ти палци за сряда.

# 505
Добре дошла стискаме палци за леко и безпроблемно раждане. И едно здраво бебче и жив и здрав татко да се върне Simple Smile

Аз исках да кажа че изработвам торти от памперси за бебешко парти, изписване, 40дни-питка, кръщене, 6 месеца на бебче, рожден ден на бременни мами и всякакви други поводи та дори и за закачка за годишнина от сватба Simple Smile Ако някой се интересува нека да ми пише лично съобщение. Цените варират много от желанието на клиентите Simple Smile Приемам и идеи за торти и аксесоари към тях с отворени ръце Simple Smile

# 506
ivkovci , Liubina Stoqnova Благодаря момичета  bouquet

# 507
Добре дошла Злати. Моят съпруг е завършил в Бургас и градът му е много скъп. Там сме при всеки удобен случай. Пожелавам ти леко раждане. Ще чакаме да се похвалиш с бебчето
Тин,  кръщенето на малкият ми син беше през август миналата година. В манастира в Кабиле, но мисля, че навсякъде искат едно и също : Олио, 2 кърпи и сапун. Някои родители правят 2 питки и оставят едната в църквата. Ние бяхме с една и си я взехме за ресторанта

# 508
Здравейте момичета! Нови попълнения приемате ли?
Злати съм аз, на 24 и съм родом от Бургас, но любовта ме отведе във вашият град и ето, вече съм официално гражданка на Ямбол. Очакваме нашият все още нероден син другата сряда за когато ми е и плануваното (по медицински причини) секцио.

mamazori, понеже видях по-назад в темата, че си питала за близки заминали за Кандахар - да, моят мъж замина.  smile3518

Здравей, добре дошла! Hug
Дано темичката се раздвижи.
Честито гражданство, безпроблемно раждане. Peace

# 509
Благодаря в   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт