Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 910
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • България
Здравей, Злати
и добре дошла   bouquet То и аз не съм от Ямбол по принцип, ама любов какво да правиш Simple Smile Преди да дойдем насам живяхме няколко години в Бургас. там е родена и дъщеря ми. Пожелавам ти леко раждане, здраво беше и щастлива мама  Simple Smile
За кръщене не мога да кажа. Дъщеря ми не сме я кръщавали.
Аз всъщност влязох за да питам има ли хубав фитнес за жени в Ямбол?. В смисъл да има инструктор, който да ти обяснява и следи какво и как правиш ?

# 511
Съншайн , sas3 , ирен22 Благодаря за посрещането момичета, за пожеланията също Hug
Ирен, ако позволиш за фитнес зала препоръчвам тази до (а сега да видим ще се справя ли с обяснението)... като тръгнеш от ОМВ-то за сарата (арона) не първата, а втората пресечка в дясно на ъгала има табела фитнес style. Има всички необходими уреди, миналата година имаха добър фитнес инструктор, разбираше си колегата от работата. Аз понеже съм фитнес инструктор и диетолог, много се оглеждах когато пристигнах в Ямбол - дано да съм била полезна.

# 512
  • България
Багодаря,  то и аз не съм много наясно с обясненията , но мисля че се сещам .

# 513
Да, там е. Намира се до магазин Diamond и т.нар. шарена къща.

# 514
Да, точно diamond-a, не е изцяло женски, но е много добре подреден и оборудван. А ако искаш да е само за жени, има на пазара до полиция ли какво е там само женска зала, но като уреди почти няма нищо

# 515
Здравейте!
Добре дошли на новите попълнения!  Hug  bouquet
Кръстева, ще ти пиша на лично  и ти желая леко раждане и едно здраво бебче!  Hug

Момичета станах дистрибутор на Ейвън някоя ако се интересува от нещо  моля на лично

# 516
Съншайн , sas3 , ирен22 Благодаря за посрещането момичета, за пожеланията също Hug
Ирен, ако позволиш за фитнес зала препоръчвам тази до (а сега да видим ще се справя ли с обяснението)... като тръгнеш от ОМВ-то за сарата (арона) не първата, а втората пресечка в дясно на ъгала има табела фитнес style. Има всички необходими уреди, миналата година имаха добър фитнес инструктор, разбираше си колегата от работата. Аз понеже съм фитнес инструктор и диетолог, много се оглеждах когато пристигнах в Ямбол - дано да съм била полезна.
Hug А може ли да те питам нещо за фитнеса и диетоголията? Peace

# 517
Здравейте
Родом съм от ямбол, сега живея вече в поморие. Доста често идваме към ямбол при моите родители. Теодор /синчето/ в момента пак е там. Та въпроса ми е къде си водите децата да играят като е толкова студено. Има ли детски центрове в града. Видях сайта на мечо пух но доколкото разбирам /от саита/ не работи. Много се надявам все пак да има къде да го закарам. Ще чакам някои да предложи. Извинявам се предварително ако сте обсъждали вече този въпрос и аз се повтарям.
Поздрави на всички

# 518
Съншайн, да разбира се, заповядай с въпросите Hug

# 519
Силвена, за всички ни това е проблем. В измисления ни МОЛ на последния етаж има малко глупави игри. Стават да се убие малко време. Ние вземаме нещо за пиене от сладкарницата на първия етаж и се качваме

# 520
Sas3 благодаря за отговора. Какви игри има, стават ли за дете на 2,6 или са за по-големи деца? Някакъв друг център из комплексите.....

# 521
Аз не знам за друг, ако някой знае да каже. Моят големият син е на 6 години и му харесва там. Поради липса на друго се задоволяваме.  за двегодишни има при входа, както и на втория етаж

# 522
Тоя тъп град все повече и повече ме изнервя. Обичам го, ама прост град сме. На "МОЛ-а" на екрана отвън върви реклама, че са отворили нов ресторант на 31.01. Качихме се - не работи. Уж има и табела "fast food" - също не работи. А беше лудница. Пълно беше с деца. По един сок и хамбургер все щяха да си купят поне половината. После нищо не вървяло в града. Поне да не лъжат с табели и реклами

# 523
Ако става въпрос за ресторанта, който и преди си беше горе, да, отворил е. Но аз ходих в събота, на 01.02. Освен да не са успели за откриването и така да са заблудили клиентите си.

# 524
Хм интересно, аз съм супер учудена кви ги вършат тея. Тука в поморие дето е едно село има 2 детски центъра. Работят си и зимата тоест когато няма туристи, само за поморииските деца. Ямбол е достатъчно голям за един хубав голям детски център. Аз другата седмица ще съм в ямбол и ще отидем да видим кво има в тоя моооол, аааааа дано да са го отворили новия ресторант и да има и някакви забавления за децата.как се казва ресторанта от някоя верига ли е?

Общи условия

Активация на акаунт