Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 980
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Ямбол
Някой тук да познава майка на име Силвия Димитрова,с дете Моника? Моля ако има такива,да ми помогнат да се свържа с нея, трябва да и предам  документ.

# 541
Ники, аз не се сещам. Дали да не попиташ и в групата във ФБ?

# 542
  • Ямбол
Amorevole във FB на лични писах на няколко дами ,които открих с тези имена, но не са те.Тук мисля,че повече биха прочели,но и там ще попитам,понеже е документ за детето и е важен.
Моля и другите за съдействие.

# 543
  • България
Нещо друго знаеш ли за майката - от кой квартал е или колко е голямо детето ?

# 544
Не познавам такава жена

# 545
  • Ямбол
живее на Зорница 1, около 3 год.

# 546
Ако детето ходи на детска градина, не може ли да се провери направо там. Предполагам, че може би е записано в този квартал, което не е гаранция, де.

# 547
  • Ямбол
Не разполагам с такова време да тръгна и да издирвам по градините,не вярвам и да е успешно,при възможност ще отида до адреса и ще разпитам.

# 548
"Зорница" 1 е точно до детската градина. Това имах предвид като писах, но не съм изразила ясно.  Peace

# 549
  • Ямбол
вчера ходих до адреса,нямаше никой в тях,нито някой от съседите на етажа,под тях само 1 човек ми отвори,не ги познавал..пуснах в пощ.кутия.

# 550
Здравейте мами,
Някой да знае в нашия град да има стаи под наем за около седмица и след това периодично? Или пък  запознати в кой хотел е най-приемливо да се отседне?

# 551
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър педиатър в Ямбол.След няколко месеца ще имаме бебе,а съвсем не зная на къде да се насоча.

# 552
Ние сме при др. Божилова, за сега съм доволна. На зълва ми и двете деца са при нея от раждането и е много доволна, за това и ние записахме малкия при нея. Макар, че нямам кой знае какви наблюдения -  само 2 консултации сме минали, но обяснява много подробно кое как кога и защо.

# 553
И моите деца са при Божилова, от 4 години сме при нея. Вярвам и напълно за всичко и пари да ми дават не я сменям Simple Smile

# 554
Благодаря ви ,а къде се намира кабинета и?

Общи условия

Активация на акаунт