Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 848
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Ямбол
Подарявам тесто/квас за Ватикански хляб   
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3951699

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771098.0;topicrefid=4

# 586
Здравейте,

веднъж вече ми помогнахте с информация, за което благодаря още веднъж. Аз продължавам да организирам от разстояние кръщенето на сина ми, което ще бъде в Ямбол и е малко сложно, но вярвам, че ще се получи страхотно тържество  Heart Eyes.

Искам да ви помоля за идея относно ресторант с хубава тераса. Бях решила да е в ресторант Боровец, но има сватба и отпада   ooooh!. И сега съм на никъде, не се сещам за хубава уютна тераса. Желателно е да има хубава тента или естествена сянка, защото ще бъде на обяд. Не на последното място да готвят хубаво.
Терасата на пицария Ностос е много приятна, но ми се искаше да не каня гостите си на пица  newsm78.

С нетърпение очаквам вашите предложения и ви благодаря предварително   bouquet.

# 587
Тин, ние бяхме в бившия пиано бар "Орфей"". На двора е доста приятно. После видях кръщене в парка, в заведението на тенис кортовете. Добре ми изглеждаше. И децата има къде  да беснеят. На мен много ми харесва ресторант "Златен рог". Мястото е разкошно и искахме да правим там кръщенето на Теодор. Ноооо кухнята е много, много бедна

# 588
И аз с две ръце бих препоръчала ресторант "Златен рог" нещата които предлагат са хубави, мисля че ако се чуете с управителя може ако искате нещо извън менюто да го направят. Терасат е страхотна и има сянка, има много цветя и е много красиво. Ние с приятелките майки сме почти всеки ден там и с прохождащите ни дечица се чувстваме страхотно

# 589
Момичета от 2 години съм в Ямбол - тук се омъжих - не знма къде е този ресторант Златен рог, а сме от този квартал. Ще ме упътите ли? Blush
10ти юни имам рожден ден и въпреки, че мъжа ми е на мисия искам да го отпразнувам скромно и мисля, че този р-т "Златен рог" е моето място Hug

# 590
  • Ямбол
Ресторант "Златен рог" е в градския парк. Пада се вдясно, след паркинга, когато влизаш през малкото мостче в парка.

TINN, кога ви е кръщенето?
Не знам дали бившия пиано бар е подходящ по обедно време. Имат обедно меню и е доста пълно с хора  Peace

# 591
Много благодаря за отговорите  smile3525

За съжаление аз получих не толкова добри отзиви за ресторант Златен Рог Rolling Eyes - именно заради кухнята и обслужването.  Иначе да, за терасата и на брега на реката и на мен ми се струва много романтично  Simple Smile. Ще помисля все пак.

А някой има ли отзиви за Милениум? Казаха ми,че имало хубава градина (успях само 1 снимка да намеря в нет-а) , но за кухнята нищо не можаха да ми кажат  Thinking.

А лятната градината на Меркурий, как е? Била съм там преди около 2 години, но не си спомням нищо. А кухнята много ми я похвалиха. 

# 592
  • Ямбол
"Меркурий" е добре, на малката рождения ден го направихме миналото лято точно там. И кухнята е добра, и децата си поиграха хубаво в градината.
В "Милениум" не съм ходила от много отдавна.

# 593
Градината в ресторант "Милениум" е хубава. Има маси, които са под навес и са удобни, ако завали. Има маси и на открито, но под дървета. Преди няколко месеца обновиха менюто си и включиха нови неща вътре. Но като че ли грамажите нещо са понамалили, а пък цените ... Нямам лошо мнение за кухнята им, но все пак зависи какво ще се поръчва.

# 594
Оо, това ли е Златен рог ooooh! кухнята  наистина не е дори на ниво "добро", а за персонала им да не говоря. Миналото лято бяхме там на детски рожден ден.
персонала им е под всякакво ниво, не знаех, че този ресторант се казва Златен рог. Иначе мястото е прекрасно

# 595
В ресторант Меркурий никога не съм ходила, но съм чувала само добри отзиви. Милениум не е лош, ама цените според  мен са  високички за това, което предлагат. Орфей ми хареса точно, защото не работи на обяд в почивните дни и отваря само при организирано събитие, а обикновено кръщенетата са в почивен ден. Инъче не е кой знае какво. Просто е приятно.

# 596
много благодаря на всички за идеите и изказаните мнения   bouquet - запазих на Милениум. Дано да останем доволни, сега и в църквата, ако има час, тогава когато си го представям, ще бъде супер. Че много сватби, много нещо  Crazy (обаждах се на 1-2 ресторанта и все сватби)

# 597
Детските сa преведени  bouquet,

# 598
Няма ли да направят някакъв детски център в който децата да се забавляват в това гадно време....

# 599
Здравейте, как сте? Peace

Общи условия

Активация на акаунт